Inlägg

Inlägg som bennylw har skrivit i forumet
Av bennylw

Sanazin o Damodred
Jag tror inte att någon tycker så mycket annat än att de e sandlåda ni håller på med. Jag håller med nån tidigare som tyckte det var dags att lägga av, eller som en av er hade på förslag: kör tjafset privat i stället. Jag är lite intresserad av spel o tycker de e kul att läsa lite vettig info men här var det tjockt med skräptjafs. Kör en DiLeva: Krama varann, eller lägg av
Kommer det en processor med 8 kärnor i vinkel så köper jag. V8-power precis som i bilen!

Av bennylw

Svenska språket

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Redzo
Vem var det som skrev artikel ? en 3 åring ? När man skriver en artikel (eller vad som helst) ska man INTE använda samma namn mer än 3-4 gånger annars ser det bara löjligt ut. Jag tror namnet Lian LI nämndes typ 260 gånger på 40 rader text.
Dags för Swecklockers att rensa lite bland deras "skribenter" och rekrytera nån som har iaf G i svenska....annars en bra artikel.

Surfar runt på sweclockerssidorna och kan inte låta bli att kommentera. Jag har inte någon universitetsexamen i perfekt svenska men jag har dock för mig bestämt att man inte ska ha mellanslag innan frågetecken i slutet av en mening och dessutom ska nästa mening börja med stor bokstav. ("...artikel ? en 3 åring ? När ...")

Skulle också tro att en svensklärare skulle föredra "...som iaf har..." för att njuta bäst av ordföljden. Du har också skrivit fyra punkter när man egentligen bara använder tre ("...G i svenska....annars en bra artikel.")

Jag tycker att sweclockers kanske ska rensa bland Besserwissrarna (så jag ska också bort...) i stället.

Läs en kvällstidning så får du se vad s.k. "proffs" på språket misshandlar det.
körr hårrt arrtikkelförfatarren ! ! !