Inlägg

Inlägg som TranceMaster har skrivit i forumet
Av TranceMaster

Hej,
vad är det ni menar med "säkert", kan de komma in i min dator? Se vad jag laddar hem? Eller använda min bandbredd?

Vill helst ha det enkelt också, så om jag måste ha en switch om jag ska köpa en accesspunkt så vill jag inte ha det. Det får nog bli en gateway som Seabazz föreslog.
men vad menas med:
Antal Wan interface 1st 10/100Mbps (antal enheter som kan kopplas trådlöst??)
Antal Lan interface 4st 10/100Mbps (där man har den vanliga internetkabeln??)

Kanske den...

/TranceMaster

Av TranceMaster

Vad ska jag har router, switch, hubb...

Hej,
Jag har nu fått Bredbandsbolaget och ska köpa en bärbar med inbyggt trådlös kort 802.11g, men har en stationär som jag vill också ska ha internet. Vad ska jag köpa för att båda ska ha internet? Router, switch, hub, accesspunkt eller vad?

Min stationära måste ha ett 802.11g kort, det vet jag.
Funkar alla kort med accesspunkten eller vad det nu är, eller måste båda ha samma tillverkare? Man kanske kan koppla den stationära via kabel, men den bärbara trådöst......eller måste båda vara trådlösa?

Ge gärna förslag på produkter/hemsidor. DOCK inget D-link.

/TranceMaster

Av TranceMaster

Dåså, det får bli en A2 trots att den INTE är så billig som jag trodde.

/TranceMaster

Av TranceMaster

D70 är lite för dyr (måste ha lite pengar kvar till minne)
Förstår heller inte riktigt vad ni menar med 200mm i tele, brännvid osv, men Dimage A2 kostar bara 5500:- från England (vågar man köpa därifrån?) och C8080 är lite dyrare, så som det ser ut nu så lutar det lite åt Dimage A2.

vad säger ni annars om den här: http://www.blocket.se/view/4216167.htm?caller=shl_s&l=0&c=1&c...

/TranceMaster

Av TranceMaster

Digial kamera för 6000:-

Hej, jag är inte så insatt i ämnet så jag undrar därför om ni vet nån bra digital stillbildskamera för ca 6000:- (eller mindre). Har kollat på Konica Minolta Dimage A2, Olympus C-8080, Nikon CoolPix 8700 och 8800.

Har ni erfarenheter från de eller kan kanske rekomendera andra kameror?

/TranceMaster

Av TranceMaster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tnakka
Jag tvivlar starkt att den trådlösa telefonen och adsl-signalerna skulle störa ut varann. Däremot gör ca 99% av alla trådlösa telefoner att jacken blir parallellkopplade. Testa sätta den trådlösa på andra eller senare jack. För att kolla att det är rätt kopplat så kolla in på http://web.telia.com/~u85710476/docs/tele22se.html

Funkar det fortfarande inte efter att du satt trådlösa telefonen på andra eller senare jacket så ring tillbaka. Tror de inte på dig så testa med en "vanlig" telefon på det jacket och se om problemen återstår.

Lycka till!

JÄTTE tack för länken, det löste sig. Jacken var felkopplade.

/TranceMaster

Av TranceMaster

Internet bryts om jag använder trådlös tfn.

Hej!
Jag hade en trådlös Siemens telefon hemma och allt funkade bra tills en dag då anslutningen började brytas så fort man svarade i den trådlösa telefonen. Bytte telefon (också Siemens) och nu funkade inte internet överhuvudtaget så fort telefonen kopplades till jacket.

Ringde Telia (har Telia 8000) och han frågade direkt om jag hade en Siemens telefon och förklarade att det är problem med den frekvens Siemens använder i sina trådlösa telefoner, den är tydligen i samma frekvens som ADSL och då går signalerna till telefonen iställe för ADSL-modemet.

Jag bytte telefonen igen (vet inte vad det är för märke; stod bara "made for SIBA") och nu är det som förut, internet bryts när jag öppnar telefonen, men kommer direkt tillbaka så fort jag lägger på. Vad kan vara felet? Misstänker att denna "made for SIBA"-telefonen är en Siemens, eftersom de har i princip samma laddare. Ledsen att det blev långdraget.

/TranceMaster

Av TranceMaster

Förstahandskontrakt i Stokcholm

hej,
Jag har tröttnat på att bo ute i bushen, alltid bott i överbefolkade städer och det är en alldeles för stor skillnad för mig att komma direkt till en stad utan människor nästan. Så jag har börjat söka efter böstäder i innerstan i stockholm, men alla vet ju att det är 15-20 års väntetid där för en lägenhet......tills dess så hinner jag begå självmord 15-20 gånger av tristessen här. Tebax till ämnet....det är så nu att jag har träffat en kille som är beredd att skriva över sitt förstahandskontrakt till mig om han får en större summa pengar....man behöver inte vara expert för att veta att det är olagligt, men hur stor är chansen att jag åker dit och vad är straffet. Helst så vill jag ju inte köpa ett kontrakt, eftersom det strider mot min moral och princip, men vad kan man annars göra? Jag är helt desperat.....har varit heltids arbete att leta efter lägenhet de senaste månaderna.

Finns det nåt annat sätt att skaffa lägenheter där utan att köpa?
Jag kan skaffa lägenhet här jag bor, men det är nog inte så många som vill byta sig hit.

/TranceMaster

Av TranceMaster

ojojoj, mycket har skrivits.
Jo, om man har en fin sida utan pop-ups och snorgröna länkar på svart bakgrund som säger "klicka för att förlora din oskuld" eller "klicka för att sätta in en miljon på ditt konto" så tror jag att man kommer att känna sig mer hemma. Man får ju fan epilepsi av dagens porrsidor :D.

Det stämmer att det kostar skjortan att betala för riktiga skådespelare och som ser bra ut, men jag tror att det kommer att löna sig i längden. Dessutom ska den lanseras som en "svensk porrsida" och Sverige anses ju ha allra högsta kvalitéet på nästan allt och är kända för sina fina tjejer och sin enkla, effektiva och moderna design.

Egentligen så kommer det ju inte att vara nån vanlig porrsida, idén som ska göra sidan unik finns ju (men den tänker jag inte tala om för er om;))
Jag vill gärna börja med den nu, innan nån annan börjar med en likadan (finns säkert redan, men då är de små och okända eftersom jag har sökt utan att hitta något), men största problemet är att jag måste lära mig koda lite och det kommer jag inte att ha tid med förrän på sommaren.
Så det kommer att bli en del frågor här i forumet från mig
kanske anställer nån av er sen om det går bra, för om jag ska vara ärlig så har jag inte sett nån som är så duktig som ni swecare är.

/TranceMaster

Av TranceMaster

hehehehe, vad kul att folk är intresserade av ämnet.

Seb74: det är faktiskt tänkt att det ska vara en hemsida med svensk material, modeller hyrs ju från olika agenturer. Annars finns det ju content providers som förser dig med innehåll, men har tyvärr inte hittat nån svensk material. Det där med japaner vet jag inte, svårt att få svenska tjejer att göra allt faktiskt, inte det riktigt fina iaf ;).

Aendy: Det saknas sidor som håller hög klass, alltså riktig fina modeller, proffs fotografer och högupplösta filmer osv. Dessutom som många har sagt här så är dagen porrsidor bara ett virr varr av länkar, jag tänkte mer ha en ren och proffsig sida. Tyvärr så kan inte jag koda själv, så det får bli nån CMS tills en polare kommer från utlandet och fixar skiten.

Sanctus: Det är bara något jag har hört

Av TranceMaster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Seb74
Ska du ha eget material där då eller?

Om du menar med eget att jag filmar mig själv och lägger upp :D, NEJ
Om du menar laglig material, JA

/TranceMaster

Av TranceMaster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av walter groupius
svaret är enkelt... det gör dem inte...

Vad menar du? 99% av de ser ut EXAKT likadana ut, förutom innehållet såklart.

Varför jag kom in på det ämnet är för att jag skulle vilja starta en porrsida, och vill slippa uppdatera manuellt så fort jag lägger in film/bilder eller nåt annat. Jag söker alltså nån CMS som skulle funka bra för porrändamålet. phpnuke, xoop och resten skulle iofs funka bra, men tänkte på om det fanns nån särskild CMS för porr, eftersom alla har samma layout.

/TranceMaster

Av TranceMaster

Inte så konstigt då att det är lättare att komma in i en "skyddad" porrsida än dörren i mitt rum.

/TranceMaster

Av TranceMaster

Varför ser alla porrsidor likadana ut?

Undrar varför nästan alla porrsidor ser likadana ut?
Är det nån program som de alla använder, typ liknande phpnuke?
(inte för at jag porrsurfar :D, men ändå...)

/TranceMaster

Av TranceMaster

sysn inte alls, men jag hade glömt norton ad-blocker på.
Därför det inte funkade för mig

/TranceMaster

Av TranceMaster

EDIT: det var inget, jag besvarade min fråga själv

TranceMaster:

Av TranceMaster

OK, då förstår jag lite mer.
Men då kan jag se vilken sida han länkade till mig ifrån, inte bara servern, eller?

/TranceMaster

Av TranceMaster

Var kommer maillänken ifrån?

Hej,
Om nån kommer till min hemsida via en länk i en email, var ser min server att han kommer från? Och kan den som gjorde länken bestämma var det ska se ut sida ha kommit ifrån, alltså få min server och tro något annat?

TranceMaster

Av TranceMaster

Fan jag måste lära mig programmering, ska ta det under sommaren. Jävla plugg :D, man har inte tid med något annat.

/TranceMaster

Av TranceMaster

Jätte tack, funkar säkert bra.
Ska testa senare när jag kommer hem.

även om jag inte förstår var du fick "tongue.gif" ifrån :). och vad är assword

/Trancemaster