Inlägg

Inlägg som Satsujin har skrivit i forumet
Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Halldin
Har man spelat ett MMORPG med ett ordentligt skillsystem, t ex. Ultima Online under dess glansdagar (jag vet, det kommer inte hända igen) så har man nog svårt att uppskatta ett sånt här spel.

Monsterbashing är bara kul ett tag.

Ultima Online var så sjukt bra på alla sätt, har ibland funderat på att köra igång det igen (typ 5 år sen jag spelade det, undrar ifall mitt hus har decayat ). Tänkte testa WoW och se om det kan erbjuda iaf en glimt av känslan man fick när man spelade UO. Inte för att jag förväntar mig att det ska göra det, men hoppet är det sista som dör.

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av perperub
Någon som handlat från pixmania.se ? Är det en pålitlig butik?

Kolla här: http://se.pricerunner.com/retailer/5817/reviews

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av arch
Ok, var köpte du din? Har du köpt till flashminne då?

Jag minns inte riktigt var jag köpte den faktiskt. Alfadigi.com kanske? Jag köpte ett Twinmos-minne (512MB) från komplett.se.

Jag instämmer annars i förslagen ovan. Canons Powershot-kameror är jävligt bra. Anledningen att jag valde Ixus var att jag ville ha en kompakt kamera som jag kan ha med mig så ofta som möjligt. Det är lite bökigt att få ner en A85 i fickan. Så jag offrade en del manuella inställningsmöjligheter och valde istället Ixusen. Den tar dock jävligt fina bilder, så du får helt enkelt välja vad som är viktigast för dig.

Av Satsujin

Canon Digital Ixus 430, har en själv och är skitnöjd! Du bör kunna hitta den för drygt 3k.

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av spelabanjo
Börjar smått tröttna på det här spelet. Kommer inte längre. Jag lyckas inte få myspys med tjejen trots att jag har fått henne att svoa över. Med det menas jag sover o hon står o stampar ett tag tills hon går hem. Jag hittar ingen funktion som gör att jag kan ta det ett steg längre än hångel. Spelet känns därmed väldigt repetitivt.

Skaffa en dubbelsäng. Lägg dig och "vila". Klicka på bruden och välj "Be xxx krypa ner".

Av Satsujin

Re: Nokia 8110

Citat:

Ursprungligen inskrivet av martineden
Jag sålde en (förvisso oskarp) Nokia 8110 (Matrix1!) i höstas. Det var tjugo pers som ringde på min annons. Han som köpte den (för en bra slant) skulle använda den skarpt. Det ringer fortfarande en per månad på den annonsen.

Har ingen aning om vem och varför de vill använda den gamla luren.

Hur kasst var batteriet till den och hur mycket fick du för den? Har själv en gammal 8110 liggande. Den funkar bra men batteriet är helt uselt. Den är sjukt snygg men man skulle göra sig av med skiten ändå..

Av Satsujin

Det står väl i manualen?

Av Satsujin

Du menar inte Skip-Bo? Man behöver en speciell kortlek för det.

http://www.centralconnector.com/thegamestore/cardgames/cardga...

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stormraider
Även om han inte alla kan engelska bra så kan man ju inte begära att det skall finnas subtitles till alla språk i spelet. Har bara stött på subtiltles i äventyrsspel vad jag kan minnas. Och svaret på frågan är redan i inlägg 2 vad mer skall man svara. Skall man översätta hela spelet manuellt och läsa i efterhand eller?

Nej men subtitles på engelska finns väl i de flesta spelen (schyst mot hörselskadade förresten, att inte ha det). Det underlättar jävligt mycket att kunna se orden samtidigt som man hör dem.

Jag har alltid haft högsta betyg i engelska men ser t.ex. aldrig film (engelsk) utan engelsk text, det är lätt hänt att man missar ord här och där om man inte sitter med öronen på helspänn.

Dessutom underlättar det ifall man vill käka chips samtidigt.

Av Satsujin

Soldiers: Heroes of World War II. Har precis kört genom det med två polare och det är nog det bästa som släppts (co-op) sen Commandos.

Av Satsujin

Den stora skillnaden mellan de två du har räknat upp är att den ena är kompakt (Ixus) och den andra är det inte. Detta innebär att du har fler manuella inställningsmöjligheter på A80'n. Ska du ha med dig kameran överallt är alltså Ixus 500 (eller 430) att föredra då den får plats i fickan. Vill du ha så mycket kontroll över inställningar som möjligt (och vridbar skärm) så bör du köpa A80'n.

Båda tar jävligt fina bilder.

Av Satsujin

Om manuella inställningsmöjligheter inte är ett krav så kolla in Nikon Coolpix 3700. Riktigt liten, snygg och tar bra bilder. Ca 2600:- på http://www.alfadigi.com

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ted1001
Nec FE991SB - Kring 4000:-
Nec = Mitsubishi = Uberkvalitet på deras bästa CRT-skärmar. För dyrt dock.

Vet du om denna skärm går att hitta i svart färg nånstans?

Av Satsujin

Orkade spela till level 24, men det var rätt skoj.

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DI6
Tanka hem RegionKiller så slipper du pilla med hårdvaran.
http://www.dvdrhelp.com/tools?tool=485#comments

Det verkar inte så.

Citat:

You'll need to have disabled the region protection with a flash upgrade on your drive first before this will work, but you've done that already anyway haven't you?

Av Satsujin

Nej, men man kan köpa en adapter. Du behöver även en adapter för ström till Seagate-diskarna (om du inte har ett nytt nätaggregat).

Av Satsujin

Köpte en 2500+ från komplett.se för ett par veckor sedan. Det första jag gjorde var att dra upp FSB'n till 200, funka hur fint som helst. Jag har inte ändrat något annat.

Av Satsujin

Sirenen drar igång när processorn blir för varm, kolla så att kylningen sitter på ordentligt.

Av Satsujin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kanzetsu
Har kört lite till och från innan på Europa i Crossroads of Yew.

Vad hette din(a) karaktär(er)?

Av Satsujin

Håller med Boo. Bostream har funkat klockrent för mig i över 2 år, jag är helt nöjd.