Inlägg

Inlägg som cklein har skrivit i forumet
Av cklein

314.22 verkar funka men har fortfarande problem med flimmrande bild i Dayz/Wasteland när man startar spelet, men får bort detta genom att ändra någon av grafikinställningarna, spelar ingen roll vilken :P.

Sen har jag också fortfarande problem med att mitt wifi kopplar ner lite då och då. Har senaste drivern installerad

Av cklein

Ip

94.254.50.246:2302

Av cklein
Skrivet av Dispersion:

Sitter med 314.22, funkar bra, inget som krånglat för mig hitills, kom ihåg att installera med kompabilitetsläge i Windows 7 bara.

Gött, ska provas sen

Av cklein

Någon här som testat 314.22?

Av cklein
Skrivet av lordgurkis:

Det fungerade Haha, jag hade nästan gett upp hoppet och var på väg att lämna in skiten. Nu flyter det på hur fint som helst! Tack som fan mannen, detta gjorde min vecka! (Ja, så länge har jag klyddat med det, jag lider kanske av en mindre datorretardation)

Haha gött att det löste sig, ja var också jävligt frustrerad innan jag märkte att den enda drivern som funkar bäst är 310.90.

Av cklein
Skrivet av lordgurkis:

Vilken driver sweeper borde jag använda med windows 8? De jag hittar verkar lite suspekta

Tror jag hade 3.2

Av cklein
Skrivet av lordgurkis:

Hej, jag har nyligen köpt en y500 och har stött på lite problem med grafikkorten. När jag slår av SLI och kör på ett grafikkort flyter allt på hur bra som helst, men med SLI påslaget börjar det antingen flimra eller lagga. I Guild Wars 2 fick jag dubbelt så hög fps med SLI aktiverat, men det gick flimrande vågor över skärmen. I Dota 2 laggar hela spelet fruktansvärt med SLI aktiverat. Jag har provat med flera olika drivrutiner, annars har jag inte ändrat någonting i datorn. För tillfället har jag 314,07. Är det någon konfiguration som behöver göras som jag missat, eller kan det vara något fel? Tilläggas bör att jag inte är särskilt hajj på datorer och aldrig haft dubbla grafikkort förr så jag vore väldigt tacksam för hjälp. Jag har också provat LoL, Skyrim och Hon och alla laggar med SLI.

314.07 är skräp, avinstallera, kör en sweep, installera 310.90

Det funkar för mig

Av cklein
Skrivet av Amazonite:

Jo jag vet men nu är det väl möjligt om man har tillgång till 30GB SSD istället för 16GB?

Absolut, det kanske man skulle testat om det går smärtfritt.

Av cklein
Skrivet av Amazonite:

För att kunna få plats med operativsystemet på SSD:n?

Ja fast operativsystemet är inte installerat på ssd:n

Av cklein
Skrivet av ThomaZ84:

http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dat...

Var och kolla på den i deras butik i barkarby, den hade 30gb ssd och synapstics platta, är det safe köp då ?

Japp det borde vara så, jag fick min ssd utbytt till 30gb när jag hade den inne för reparation, undrar varför dom har valt att utöka den från 16 till 30?

Av cklein

Nu försvann färgerna igen haha, blir rent kaos

Av cklein
Skrivet av gn1p:

Är det så för alla? Kom gärna in på teamspeak isf

Iallafall i Blufor, vi va ett gäng i en stor fin bas som vi byggt och helt plötsligt var det inga blåa fyrkanter över gubbarna längre, snacka om förvirring

Jag dog också ett par gånger p.g.a jag inte visste om det var fienden eller inte

Av cklein

Skitbra server, men nu så försvann markeringarna över spelarna så det blev en del teamkilling, kanske behövs en tidigare restart?

Av cklein

Undrar varför Elgiganten fortsätter att marknadsföra Y500 med WIDI och Intel HD Graphics, trots att jag har meddelat dom.

Sådärja! Hu har dom ändrat det

Av cklein
Skrivet av josc005:

Förra veckan fick jag tillbaka min dator från webbhallen. Det tog nästan 5 veckor innan den kom tillbaka. Då jag lämnade in datorn för problem med musplattan, gjorde jag ingen backup på de filer jag hade på datorn vilket i efterhand var naivt. Detta eftersom de bytte ut följande: Hårddisk, tangentbord, och touch pad, samt att de även åtgärdade problem med Bios och justerade mjukvara. Enligt webbhallen har Lenovo lokaliserat problemet med touchpaden till dessa komponenter. Detta är vad som väntar er som lämnar in era datorer. Nu vet jag inte om det är brukligt att informera kunden att problemet är mer omfattande än vad man trott vid inlämnandet, Men jag hade önskat att de gjort det.

Tog bara 2 veckor för mig drygt, Dom bytte hdd, ssd till en 30GB ssd, vet ej varför och styrplatta.

Spelade Battlefield 3 nyss, och här märker man att detta spelet är gjort för datorer med 4 kärnor, jävlar vilket flyt, inte en skymt av lagg.

Av cklein
Skrivet av gman:

Hehe, ja Arma låter jag vara.. Ah, well tack så mycket för hjälpen!

Lugnt, hoppas de funkar

Av cklein
Skrivet av gman:

Jag har startat OA men inte Arma 2 faktiskt
Läste på DayZ forum om problem med att Chernaus inte fanns om man körde via DayZ mod på steam, vilket hände mig
Så jag ska alltså avinstallera DayZ på steam och installera igen igenom Dayz Commander?

Japp, gör det, ta bort Dayz från steam men låt Arma va kvar dock och tanka hem Dayz commander och kör alla patchar m.m. därifrån.

På Dayz commanders serverlista så ser man också vad för version av Dayz och Arma som servern kör, vilken du kör och vilken som är deras minimumkrav.

Av cklein
Skrivet av gman:

Hoj!
Köpte Arma II till mig och mina polare på steam igår för vi tänkte börja spela och inleda det hela med ett lan i helgen, men jag lyckas inte connecta till denna (eller någon) server. Det står att jag inte har build 101480 så jag testade att ladda ner och patcha manuellt. (det stog att det funkade men när jag väl startade så gjorde det inte det ändå)
Någon som vet hur jag ska lösa problemet?
Eller någon som kör via steam på denna server?

Har du startat arma 2 och arma 2 operation arrowhead vars en gång först?

Sen rekommenderar jag att du använder dayz commander och därifrån installerarer Dayz och uppdaterar till rätt version/patch av Arma 2

Går aldrig fel

Av cklein

Hittade ett tält innan när jag var vilse i wilderness som jag snodde 3 mag m107 skott från + en ak och lite annat, hoppas han blev sur när han upptäckte det

Av cklein
Skrivet av Nirneath:

Du har stängt av datorn och startat upp den igen hoppas jag.

Annars, testa se om du har en återställningspunkt, dem brukar skapas automatiskt då o då.
För att gå till väga: Kontrollpanelen -> sök "Återställningspunkt" -> välj "Skapa återställningspunkt" -> välj "Systemåtersällning...". Finns det någon återställningspunkt innan du avinstallerade touchpaden?

Ja där finns en återställningspunkt, men då måste jag lägga in allt igen, som jag har hållt på med flera timmar, haha, jag blir så trött!

Får prova detta senare, när jag lekt klart

Tack för hjälpen, ska prova senare som sagt.

Haha fick det att fungera, avinstallerade elan smbuss och synaptics smbuss och fick bluescreen, men sen funkade fan ta mig styrplattan igen!

Edit: har även fått en 30GB ssd istället för standard 16, undrar varför?