Inlägg

Inlägg som logoz har skrivit i forumet
Av logoz

Honda Legend, ~220hk.
Volvo S60R, ~250hk.
Volvo FH16, vettifasen antal hästar men det var mäktigt på nåt sätt.

Av logoz

Oetiskt är det ju i alla fall. Bandbredd kostar ju. Sen kan man ju tycka att det är ganska oskyldigt om man länkar in en bild från komplett här t.ex. Det är ju värre om man använder andras bilder i sin design på sidan etc. Det finns ju en hel del historier om folk som byter ut alla bilder mot goatse när dom får reda på att nån hijackar deras bilder. Lär ju va ett skönt uppvaknande för den som stjäl

Av logoz
Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av matricks
http://img.macrochan.org/5/7/57C77YOLTWHNDP3AZQKOUK6LXZCBSSAX...

Skulle vara roligare med lite bilder ifrån det folk jobbar på .

http://pici.se/pictures/qYMUUxzDM.png

Notera det mycket informativa och jättenödvändiga loggfönstret

Av logoz

imgxgui

Ett enkelt gui (skrivet i Delphi) för ImageX (Microsoft WAIK). Jag kan inte programmera nåt vidare, hela koden är i stort sett ett enda fulhack men det fungerar Det enda jag gör är att bygga ihop rätt syntax och använda ShellExecute för att exekvera. Men nån gång ska väl jag också bli stor och lära mig hantera pipes mm En annan variant jag har börjat kika på är CreateProcess som ingår i JVCL. Kanske kan snurra ihop nåt mha. den. I övrigt är det väl bara en massa småkrafs man håller på med.

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Burkeen
Undrar också om denna fungerar, du måste berätta

Jag vill också veta, har funderat ett tag på att köpa en sån där mackapär. Aja, han kanske skriver här snart (eller så har han försovet sig ).

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Caterham
Gör så här, tag en gammal cyckel slang och klipp till lagom långa bitar (lika långa som ståltrådarna) ta en syl och gör två hål på varige bit, tagbort ståltråden och ersätt den med cykel slangen, då får du både vibrationer, dämpande och rejält, inga gummisnoddar direkt.

Ja, jag funderade först på det men orkade aldrig masa mig iväg för o köpa slang :/ Ståltråden fungerar faktiskt förvånansvärt bra men som sagt, något annat material hade varit att föredra.

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lurihaxxx
Jag som trodde att du skulle vara helt iskall och montera en 2.5" INUTI den >_<

Shit, där sa du nåt! Får bli ett senare projekt.

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ang3r
Byt ut ståltråden mot gummisnoddar ?

Mvh

Ja, det hade ju varit ännu bättre men ståltråd var det som fanns hemma för tillfället

Av logoz

SWE|OggE, tack

Dracc, haha, nej det är ingen LAN-dator precis. Den huserar som stillastående server i en garderob och så lär det förbli

WieQ, tänkte exakt samma sak så den plockades bort direkt efter fotot togs

Caterham, disken är sen urminnes tider. Den är bara på 2GiB så den har hängt med många år

Av logoz

Jag hann inte ladda upp alla bilder på en gång. Annat kom i vägen...

Av logoz

http://pici.se/thumbs/t_NIcUlnDPd.gif

SAMSUNG DVD±R/RW/RAM DL 20X SATA BULK SVART

Av logoz

http://pici.se/thumbs/t_MbHRwHqMq.gif

Cooler Master 4-in-3

http://pici.se/thumbs/t_YgkaVvrlz.gif

Corsair 2GB DDR2 PC6400 XMS2 XTREME (2X1GB) HEATZINK

Av logoz

np

Av logoz

Säkerligen är det så att Utorrent snor åt sig alla tcp-anslutningar. Jag brukade också få det problemet. Du får in i inställningarna och ändra t.ex. max antal anslutningar totalt.

I Vista är även autotuning påslaget default och det kan också göra nätverksförbindelser slöa. Du kan slå av det genom att starta en eleverad kommandoprompt och köra

netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

IPV6 har även ställt till problem för vissa så prova avinstallera det.

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av m3rnel
vill bara tillägga att LIDL är bäst.
jag handlar hellre på LIDL än på ICA.
Varför? deras kvalite är helt outstanding. Sen att priset ist billigt är bara gutt!

Jo, men för att vara billigare måste dom dra in på annat. Så är det med allt. Det var t.ex. inte längesen det var stort rabalder om att LIDL transporterar mat till butiken och butikens avfall i samma lastbilar. Chaufförerna berättade om likmaskar mm. i containrarna. Det räckte för att övertyga mig att inte handla där mer igen.

Av logoz

Yes, igår åkte vinterdäcken (dubbade) på. Visserligen är säkert 60% av dubben antingen borta helt eller slitna så effekten är väl begränsad antar jag. Första snön (nja, det blev halt iaf ) kom igår så jag tajmade ganska bra

Pendlar ca. 13mil om dagen till/från jobbet så dubbat känns skönt eftersom man spenderar så mycket tid på vägarna. Tyvärr kör ju majoriteten av bilisterna inte så som man bör köra vid halt underlag.

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DJ1
Intressant.

Ska testa att ladda hem en nyare version av programmet.

Sist jag provade MovieMaker (i XP) kunde jag precis som Xaar spara i snuskigt hög kvalitet. WMV-filen man fick som output kunde man senare mha. något AviSynth -skript konvertera till valfritt format, t.ex. XviD.

Av logoz

Köpte ett 530W-agg och det la av efter 3 veckor. Fick ett nytt på RMA och än håller det (ca. 11 månader). Tycker det väsnas ganska mycket när man lirar spel, annars är det väl hyfsat, iaf. för dom pengarna. Nästa gång blir det inte ett Hiper iaf.

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av impera
Fixade länkarna
Menar inte att jag vill lägga på 7-8 kilo i muskler. Det jag hade velat är att gå upp ca 7 kilo då jag anser mig behöva det då 65 kilo är rätt lite för mig. Sedan är det självklart att det mesta inte kommer vara muskelmassa, varpå träning 3 ggr i veckan skulle hjälpa för att långsamt öka muskelmassan.
Bröst, armar, rygg är de huvudområden jag kommer träna och frågan är då om kreatinet samt det andra har en tendens att "sätta sig" i de områden där man tränar eller om det som vissa tidigare sagt kommer sätta sig mest på mage o i ansiktet.

Själv har jag kört på Whey 80 och Gainer Pro och har gått upp 9kg på ett år (vägde 72kg förra hösten). Nu tränade jag dock endast sporadiskt under denna tid så en del har satt sig på ben (skinkorna iaf ) och mage. Men det är inget som stör mig för jag har alltid fått höra kommentarer om att man är så smal, klen osv. Oavsett om man tar tillskott eller ej, måste man iaf. äta mer när man tränar och då putar buken ut oavsett

Jag tar även kreatin och tycker det ger det där lilla extra i träningen. Man orkar dom där sista reps:en trots att det inte borde gå.