Inlägg

Inlägg som logoz har skrivit i forumet
Av logoz

Min svåger och jag kodade ett litet program i Delphi. Med hans program kan man ange hur många bytes man vill kopiera från en redan befintlig fil och hur många bytes man vill att filen slutligen ska bli. Således skapar man en txt-fil innehållande "You've been screwed" eller nåt som man kopierar via programmet sen lägger man till så att själva filen blir 700MB stor och namnar den *.avi eller nåt.

Filen läses som om den vore 700MB stor. Aktiverar man sen diskomprimering i Win2k/XP på mappen där filen ligger tar den bara upp så stor plats som man kopierade, dvs txt-filens storlek.

Vi kodade programmet mest för att se om vi klarade det men vi har inte använt det i någon hubb. Men det funkar om man vill.

Av logoz

hehe...

jag har låtit det stå nu i nån dag (inte orkat pilla med det) men det är dött som på kyrkogården. inte en gnutta liv nånstans. Det sjuka är att fastän det gnistrade och sprakade en massa så ser jag inte nånstans på kortet eller nån komponent att det har blivit svart eller bränt. det luktar inte heller nåt. helmysko. men skit samma. tog 80mm fläkten o satte i chassit på putorn nu istället...

Av logoz

Jag hade köpt en Western eller Seagate, aldrig en IBM i alla fall. Men det är ju vad jag hade gjort ju...

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gi][Gurra
Fråga honom då vilket OS han använde......
Är det NT får du be ngn annan med XP/NT plocka ut filerna

Eller kan man använda sig av NTFS DOS PRO

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kenny_lex
Vad blåste du med? Luft på burk eller kompressor? Det kan hända att det blir fukt i dessa och då kan du ha fått kortlutning. Ibland går det att fixa ibland inte.

Kompressor. Jag snackade med fassan o han sa att elektikerna på jobbet har speciella mojänger som filtrerar bort kondensen från kompressorn. Man kanske skulle haft en sån?

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The_Ace
Kolla om säkringen i nätagget har gått...

Den e hel

Av logoz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mAngAn_
du kan använda en ata 33 kabel om du vill också, men det kanske går lite långsamt då :), men det ska funka och det är ingen skillnad på ata100/133 kabel, om jag kommer ihåg rätt så är ata 66/100/133 samma kabel, men jag är inte säker, men jag är säker på att ata 100/133 är samma kabel i alla fall.

Det är inte säkert att det fungerar med 33 kabel och om det fungerar lär det inte gå särskilt snabbt!

ATA 33/66/100/133 är inte samma kabel.
ATA 33/66 är samma kabel.
ATA 100/133 är samma kabel

Av logoz

nix, dött som i graven.

Av logoz

Jag har öppnat och kollat och det roliga är att jag inte hittar någon komponent som ser ut att inte må bra (fastän det gnistrade och small rätt bra). Har skruvat isär hela agget och tittat men hittar inget.

Ingen komponent verkar har blåst av.

Av logoz

Högtrycksluft + Nätagg = Knaster -> *boom*

Hej,

Jag tänkte städa upp mitt gamla nätagg och drog på lite lagom med högtrycksluften. Sen väntade jag en kvart typ, satte i nätagget, starta datorn och efter 5 minuter knastrade det till och skiten dog. Vad vara anledningen? Någon som vet?

Jag tänkte att det kanske kunde ha något med högtrycksluften att göra eftersom det bildas kondens när man blåser med den och att det på nån vänster ledde till att det blev kortis i agget, eller är jag helt ute o cyklar? Jag har städat tiotals nätagg förut och det har aldrig hänt något. Kanske är det ren otur att det brann för mig, eller?

Mvh Daniel

Av logoz

DC skapades nog inte för att miljontals människor skulle utbyta "semesterbilder" med varandra...

Av logoz

Illegal kopiering? Du skojar?

E typ bara jag o mina polare i den nu och där förekommer _tyvärr_ (?) redan illegal kopiering.

Av logoz

Dc-hubb - Hur göra den känd?

Hej!

Har precis startat en ny DC-hubb (*bortredigerat*) och undrar nu hur man bäst "marknadsför" hubben. Jag hatar nämligen själv när folk snabbt jojnar kanaler (irc) och bara spammar ut deras hubb (eller allt annat för den delen också).

Vilket tycker ni är det bästa sättet att göra sin hubb/hemsida eller vad det nu än må vara känd?

MVH Daniel