Inlägg

Inlägg som Floberg har skrivit i forumet
Av Floberg

Mediamarkt har i alla fall här i skövde en annan äldre model av Manfrottos kit för 1690:- såg jag igår när jag va där o gnällde.

Av Floberg

Blir svårt o komma på nåt o ge henne i genäld skulle jag tro :P, Min sambo har bara scrapbooking skills vilket inte resulterar i konstverk som detta

Av Floberg

Av någon anledning kan jag inte citera >.<
Hur som haver är det keramik ögon som ligger längs med silverfallen mellan Skara och Skövde.
Här finns mer info.

Av Floberg
Av Floberg

Köpte BF3 premium i en fylledimma så har blivit en del BF3 det senaste,O ch sen impulsköpte jag ny systemkamera så nu blir det väl inget spelande alls.

Av Floberg

Just nu ser det ju ut som man ska hålla sig borta från Telia iaf http://www.telia.se/privat/support/driftinformation/mobiltele...
inte konstigt att jag bara fick ut en annons på blocket pff.
Förövrigt ska man hålla sig borta från Hamas Kamerastativ som är känsligt som ett asplöv. men det klar för 49kr får man vad man betalar för. Även Craftwell Ecraft som är en skärplotter för hobbybruk, Klarar knappt att skära i vanligt A4 papper. Dessa prylar är ju dock inte direkt datorrelaterade men ändå SKIT är det.

Av Floberg

Börjar med WD Lirade en del necro back in the day och har allt för mångar timmar Warlock i ryggen för att låta bli. Iom att sambon ska spela så får jag nog helt enkelt ha 2 chars för att hon ska hänga med så blir nog en DH o lira side by side med sambons BB. Men först ska det byggas dator, Blir turbo montering idag !

Av Floberg

Har spenderat dagen med att få bilen underkänd hos bilprovningen, Bokat tid hos verkstaden, HÄMTAT NYA DATORN PÅ POSTEN !, Byggt ihop nya datorn. Nu väntar jag på att mina grafikkort ska komma, Befinner sig i örebro trakten just nu. Spelet hämtar jag inte förens tjejen slutar vid lunch i morgon. Och inte får ja spela då heller för med grafikkorten kommer hennes nya dator. Men nu får den bli lite sömn.

Av Floberg
Skrivet av LordTTK:

Längtar! beställt också från cdon, men väntar på nya datorn också fast den ska komma på måndag så har en dag på mig o fixa allt

Sitter lite i samma sits där enligt komplett skickades datorn i fredags dock inte spårbar ;(, Och andra datorn skickas inte förens tidigast tisdag. Men mitt CE kommer jag definitivt hämta på lunchen på tisdag. Bokat på Gamestop. Får väl installera på HTPC:n tillsvidare eller helt enkelt inte starta nya datorn förens grafikkorten kommer. 1 day 8 hours 9 min 30 sec left

Av Floberg

Det är defentivt nån kontroll som ligger o vibrerar. Tror inte TS har något annat som är kopplat till datorn för o höja spelupplevelsen.

Av Floberg

Har 2 ST av OC modellen på väg hem eller ja ska enligt kompletts utsago skickas den 15:e så får väl lira D3 på nuvarande setup. Nu ska man bara lyckas skrapa ihop pengar till en ny skärm också >:<

Av Floberg

Har haft samma gamla func 1030 i 8+ år. Den samlar inte på sig så mycket skit och är lätt att skura av när man spillt öl/snus/mat på den. Musen fylls dock fort med hudavlagringar som man får skrapa bort imellanåt. Hade ett gammalt Logitech G15 som gick sönder (Rage), Skruvade isär det och hittade X år gammal Dip under G15 tangenterna. Tur att man numer är någorlunda vuxen och vårdar sina grejjer därefter.

Av Floberg

Hoppar väl på tråden jag också då jag har 2 datorer som förmodligen kommer säljas snart.
Dator 1

Gått som kontor/sims dator

Antec Nine Hundred svart miditower
Corsair Powersupply 750W Black, ATX Bulk
Asus Rampage II Extreme, X58
Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 6GB CL9
Intel Core i7 920 Quad Processor
Samsung DVD-brännare SH-S222L/BEBN
Samsung SpinPoint F1 1TB SATA2
MS Win Vista Home Premium Svensk
Gigabyte 460GTX
Kortläsare.

Dator 2

Min speldator de senaste 2 åren.

i5 750
4gb Corsair XMS3 1600mhz
Asus P7P55D-E Pro
Asus GTX560Ti DirectCUII TOP
Corsair Force 3 Series 120gb SSD
Corsair HX520W Modular power supply
Antec Nine Hundred svart miditower
2 St WD 200GB i raid 0 - Storage

Har även ett random C2D system kommer nog behålla det dock pga LPT porten.

Av Floberg

Det ligger förmodligen hos ditt postombud. Och du får en avi på måndag. Jag får ALDRIG något som är större än ett brev i lådan förr fick jag alltid dvd boxar spel och liknande, Hela vänner boxen låg utanför dörren en dag tex, numer får jag hämta allt på gallerix mitt i stan, som inte bara är allmänt sega, det kostar mig också 10 spänn för att parkera i närheten.

Av Floberg
Skrivet av spac3mak3r:

Okej, det är så pass smidigt alltså, då är det ju inga problem!
Tack för informationen!

CPU-Z ??

http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

Av Floberg
Skrivet av Ridder:

Jag minns jag hade en orange Thermaltakefläkt som var 80x80mm. Den gick i 5000rpm och lät som ett reaplan, cool kid som jag var så satt den i sidan av mitt neonbelysta chassi utan skydd. Vips en dag när jag öppnade lådan (datorn var fortf igång) så kom långfingret in i fläkten. Ett rejält sår och två fläktblad på golvet blev resultatet.

Efteråt så köpte jag en ny exakt likadan, helt värdelös var den inte. Då mitt Asus 9800XTs fläktar ibland la av, och då kunde den temperaturstyrda thermaltaken ta över. http://images.priceme.co.nz/Images/ProductImages/StRetailer53...

Gjorde precis samma sak med samma fläkt dock slutade det bara med lite blod, Ingen fläkt utan vingar dvs. När den kom på tal var jag tvungen att kolla i mina gömmor, O visst finns den kvar i min ägo.

Av Floberg

Tillgänglighet: 45 st på väg in 31.maj.2012. Datumet är preliminärt. Va i He****** blir väl ingen ny dator innan D3 då nehe det var ju just typiskt! och inte fa* svarar facket heller. jag som är anställd på helt fel sätt, bryter mot kollektivavtalen gahh.

Av Floberg

asus.com > motherboards > ditt moderkort > downloads. Cake

Som jag har förstått det ska det gå att ställa in bios utan behöva programvara installerad i windows. har ett P8Z77-V PRO på ingång men det lär inte komma förens tidigast nästa vecka >.<

Av Floberg
Skrivet av gavve:

Strul? De gick ju nyss ut med pressmeddelanden och datum för alla spelningar i Sverige. Även namnen på artister och så.
http://www.welovethe90s.se/we-love-the-90s-press-info/

"Efter mega succén i Europa, kommer turnén We Love The 90´s till Sverige i höst. E-Type, Snap, Haddaway, Dr Bombay, La Cream och Markoolio m.fl. medverkar på sju plaster (se turnéplan nedan)."

Ja eftersom den nu kommer verkar det ju som dom löst den tvist jag läste om.

Av Floberg
Skrivet av gavve:

Att man inte upptäckte denna spelning\festival tidigare. Hade lätt åkt till Oslo på lördag om jag fått reda på den lite tidigare. Hur kan man ha missat denna helt? Helt sjuk lineup för mig som vuxit upp med all denna musik. http://www.welovethe90s.no/
http://www.welovethe90s.se/wp-content/themes/twentyeleven/ima...

Edit: va nog lite snabb (onykter) meningen var att den skulle komma till sverige också.

Det verkar ju vara strul med den där festivalen atm då ett svenskt bolag äger rättigheterna till "we love the 90´s". Själv åker jag till Sweden rock. Kanske en sväng till törebodafestivalen mest för att Olle nordén är en grundskoleklasskamrat till mig sen att hoffmaestro o maggio spelar gör ju inte saken sämre.