Inlägg

Inlägg som Najk har skrivit i forumet
Av Najk
Skrivet av andreas_dock:

Var tvungen och se summan jag med… och nu har jag också lite ångest på sätt och vis. 🤨
<Uppladdad bildlänk>

Fördelat på hur många år/månader/dagar?

Av Najk
Skrivet av dave:

Flera tips om begagnade varor i tråden nu som man borde radera. Prismässigt inget speciellt och tex iPhone 7 är obsolete så stöds ej längre. Dåliga tips.

Om varan är prisvärd tycker jag definitivt att det är ok. I dessa tider med hög inflation och höga räntor så finns det nog många som letar billigare produkter, kanske som en extratelefon till barnet eller liknande.

Dock ska det ju då vara ett BRA erbjudande i förhållande till produktens relevans, och där instämmer jag i din åsikt att iPhone 7 är på gränsen till oanvändbar.

Av Najk

Kör med 1800R kurva på min skärm då det är en UW 21:9 på 34". Fungerar mycket bra. Har sett skärmar med 1000R vilket jag tycker blir på toket för mycket välvd skärm för min smak.

Av Najk
Skrivet av Benedict:

Antstream kommer till Xbox. 349 kr för ett år och 999 kr för ett "livslångt" abb.
Antstream är streaming av retrospel, i nuläget ca 1300, bland annat Amiga, C64, arkadspel, Megadrive, SNES, NES, Amstrad, Atari-konsoler, Master System, Spectrum, MSX,

https://www.antstream.com/xbox

Coolt! Men hur är detta möjligt utifrån licenser och annat? Tänker då framförallt på Nintendo…

Av Najk
Skrivet av Hassel fd Jompenleet:

Mitt resultat: 10/10.

YAY!
Satt och lirade OW2 samtidigt, därför tog det sådan tid!

Troligt! Du satt säkert och klurade järnet.

Av Najk

Eftersom du säljer relativt många grafikkort kommer du garanterat få frågan om de använts till mining eller inte, så uppdatera gärna annonsen med den informationen :).

Lycka till med försäljningen! 💰

Av Najk

Jag har exakt noll intresse för hur exempelvis komponenter inne i mitt chassi ser ut. Jag har ingen RGB förutom det som eventuellt finns på min CPU-kylare/GPU.

När jag byggde ny dator i december så var det ett diskret chassi utan massa bling-bling som gällde. Ingen glas-sida på chassit så klart. Vad gäller övriga tillbehör så är det väl bra om det ser "ok" ut. I första hand gäller komponenternas/tillbehörens prestanda i förhållande till pris.

Av Najk
Skrivet av Roger W:

Verkar superbakvänt att göra en remake nu när skulls and bones väl är på gång. Måste ju konkurrera rakt av mot varann!
Känns som ett för nytt spel också.. kan gott vänta några år till.

Skull & Bones verkar ju kantat av förseningar och problem. Kanske de därför nu planerar att göra om Black Flag - och döper om det till... Skull & Bones?

Av Najk

201 kronor bjudet.

Skoja bara. 250.

Av Najk

150 kronor bjudet.

Av Najk
Skrivet av Inet:

Vad är det som är dåligt med Qliro? Dåliga omdömen finns det hos alla leverantörer, många som verkligen avskyr Klarna, tror ofta det har att göra med att man missat en faktura och fått en påminnelse. Får du det hos oss med Qliro så kontakter du oss bara så stryker vi den åt dig t.ex.

Jag utmanar dig, testa Qliro, blir du inte nöjd så bjuder jag på ett 50-pack pingvinstänger

Det är korrekt att de kunder som är missnöjda "oftast hörs mest" i många olika sammanhang. Och visst, Klarna ligger väl inte heller i topp vad gäller kundomdömen. Men om ni jämför Qliro: https://se.trustpilot.com/review/qliro.com med Klarna: https://se.trustpilot.com/review/klarna.com så är omdömena betydligt bättre för Klarna.

Det handlar i grund och botten om varför ni bytte en fungerande och etablerad betalningslösning från första början då ni ju hade Klarna. Köpte Qliro era kundfordringar till ett bättre pris jämfört med Klarna?

Jag kommer aldrig handla mot faktura eller delbetalning från er så länge ni har Qliro i alla fall.

Av Najk
Skrivet av Niolator:

Det har jag väntat på. Jag hoppas på att Elden Ring har sjunkit i pris (ska kolla när jag kommer hem).

Ladda hem appen till din telefon så kan du kika direkt

Av Najk
Skrivet av Ibymafayhas:

Det unika erbjudandet med 4060 är:

Mindra VRAM än 3060
Långsammare än 3060 Ti
Dyrare än bägge

Hahaha, dagens inlägg. Och med sådan inlevelse. Jobbar du som säljare?

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/005/574/takemym...

Av Najk
Skrivet av Steffe:

Annat fakturaföretag 🙃 Qliro kan fara och.. 😁

Har aldrig vågat använda Qliro p.g.a. alla dåliga omdömen de fått. Instämmer därmed i kören: Klarna till folket!

Av Najk

Annonsen är avslutad

Av Najk

Efter Witcher 3-patchen tänkte jag köra igenom spelet (för andra gången då) med lite RT-godis. Sedan kör jag en del BF2042 också eftersom de äntligen fått lite ordning på spelet efter 1,5 års patchande.

Av Najk
Skrivet av Snudge_B:

Vad glad jag blev av att dels läsa Jonas referens i bildtexten och sedan snabbt se i tråden att det var fler än jag som kom ihåg detta.

Vi är några dinosaurier på forumet som är gamla nog att komma ihåg

Av Najk
Skrivet av ChristofferC:

Här är mitt jättestora grafikkort. Som vanligt, i framtiden.

Älskade Mr Jim.

Av Najk

När jag köpte mitt första 3D-accelerationskort (Canopus Pure3D med 6 MB minne) i början av 1998.

Av Najk
Skrivet av Zemlan:

Vet ju förstås inte hur folk använder sina skärmar men sitter man med kontorsarbete dagarna i ända behöver man kanske inte en OLED. Känns som lite slöseri med stålar. De är tänkta för spelande och media konsumtion, det är så de marknadsförs liksom.

Så är det. OLED är ju till för media-upplevelser i första hand. Men många använder ju sina datorer till båda delarna varför det kan vara bra att ha i åtanke.

Skrivet av Zemlan:

Edit
Står också att de inte inkluderat datorskärmar utan funderar på att göra det i texten du citerar.

De testar ju dessutom med maximal ljusstyrka. Även detta gör att det hela accelereras en hel del. Sitter man i ett dunkelt rum och inte ute på verandan i solen är det ju mer troligt att man kör med 30% ljusstyrka eller något i den stilen. Också en sak som är värt att tänka på.
/Edit

Jo, det har de - ligger som första länk i mitt initiala inlägg. Du hittar LG's, Alienwares och Samsungs skärmar längst ner på sidan): https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-update....