Inlägg

Inlägg som matte_swe har skrivit i forumet
Av matte_swe

Testa Höganäs 381 är mitt tips när du ändå är igång. Har Kinnarps hemma och på jobb och nej, dom ger verkligen inget bra stöd för ryggen.

Höganäs däremot ser kanske inte ut att vara mycket för världen men testa den. Mycket inställningsmöjligheter och ryggstödet ger ett fenomenalt bra rygg- och svankstöd.

Av matte_swe

Sålt!

Av matte_swe

Far Cry Primal (PC) - kod säljes

Hej,

Fick bla med Far Cry Primal när jag köpte grafikkort här för ett tag sedan.

Spelet aktiveras och hämtas via Uplay.

Kod och instruktion skickas via meddelandefunktionen här på swec efter fullgjord betalning via Swish.

Säljes för 200kr jämt, först till kvarn...

Update: Sålt!

Mvh

Läs hela annonsen här

Av matte_swe

"Senaste privatannonserna"-rutan till höger

Hej,

Kan ni vara snälla och göra "Säljes"- och "Köpes"-överskrifterna klickbara så man kommer direkt in på "Säljes"- resp "Köpes"-delen i Marknad?

Mvh

Av matte_swe

Tar tacksamt emot en invite till 64GB-versionen

Av matte_swe
Skrivet av AcolYte:

Vad är felet på Skype tycker du? Jag har inte använt MSN på säkert fyra år nu, det är antingen Facebook chatten eller Skype.

Hade som sagt migreringen funkat smärtfritt utan att man måste göra massa dubbelt extrajobb så hade jag säkert varit nöjd. Inte ens efter alla tips dom lämnar i sitt supportforum så fick jag det att funka. Då bestämde jag mig för att Skype är skräp och började leta efter andra lösningar. Frustration deluxe, jag ruttna helt enkelt..

* Installation funkade inte, den sa bara att en tidigare installation är avbruten och man måste starta om datorn för att det skulle funka. Har aldrig installerat det tidigare. Starta om. Funkade det? Nej. Samma meddelande. Var tvungen att köra någon MSI-fil istället för att installera.

* Kom det då upp någon ruta liknande "merge msn + skype" som det ska göra? Nej. Inget av tipsen dom lämnade funkade.

Finns ju en hel del av detta på deras supportforum, det är verkligen fullsmetat med samma sak att msn+skype inte fungerar och jag tror jag testade varenda "lösning" dom hade men inget av det dom skrev eller tipsade om fungerade.

Av matte_swe

Ang. bloat av MSN så finns ju apatch.org Blir väldigt slimmat och fint.

Av matte_swe
Skrivet av SolidReactor:

Sitter i liknande sits som du med skype + stora reklampelare på skärmen.
Själv väntar jag tills google får i ordning sin gtalk, google+ messenger och google voice till den enade "babble". Tror jag ska sluta med msn och skype snart.

För min del tills dess att google fixar babble så.... meh

Mm får se vad man kommer använda. Hann testa Pidgin någon timme innan detta och det kändes... helt ok! Skype tänker jag inte använda av principskäl nu men jag har mina anledningar

Av matte_swe
Skrivet av Jilted:

Kommer dock sluta funka nästa år när de stänger ner för gott.

Japp! Men det är iaf ett helt år
Fram tills dess kanske dom sett till att flytten från MSN till Skype funkar smärtfritt. Det var långt ifrån smärtfritt nu iaf, jag tror jag höll på att bli galen.

Jag kör detta själv och MSN funkar klockrent nu.

Av matte_swe

Trött på Skype och vill ha tillbaks MSN?

Detta är kanske gamla nyheter men jag hittade inget om det. OM nu mitt inlägg inte följer vissa givna regler så får väl någon mod stänga tråden.

Försökte iaf migrera till Skype nu när jag inte kunda logga in på MSN. Sämre migration har jag aldrig varit med om och det finns inte en chans jag installerar Skype förrens dom ordnat allt så det funkar till 100%.

Blev tipsad om detta:
http://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-r...

Det får ditt MSN att fungera igen iaf.

Av matte_swe

Testa och stäng av Aero och kör Basic.

Av matte_swe
Skrivet av Diversion:

Tack för svaret men jag tror du missförstår, jag har alltså inga problem med den än så länge, den fungerar fint. Vad jag undrade var om klicket finns på "alla" diskar eller om det bara var mina och att det var tecken på kommande problem med den.

https://vimeo.com/43247345 Start

https://vimeo.com/43247346 Stop vid ca 20s är klicket.

Ok, nej inte i mitt fall åtminstone. Varken lät så när den satt i kabinettet eller nu, när den sitter monterad i burken.

Om inte annat, så ta ur disken som sagt och kör nåt av hårddisktillverkarnas testprogram mot den (i mitt fall satt det en seagate-disk i).

Av matte_swe
Skrivet av Diversion:

Hej jag har två sådana 2 resp. 3 år gamla. Vid uppstart hörs ett verkligt distinkt klick vilket jag antar är läs/skrivhuvudet, samma sak när jag gör säker borttagning. Klick och så varvar den ner. Det är såvida jag kan förstå inte fråga om klick of death som beskrivs som ett knattrande utan endast ett klick men som sagt väldigt distinkt. Någon annan som har en likadan disk och har samma ljud.

Påpekar att diskarna används som lagring. Jag fyllde i princip upp dom och låste in dom i ett skåp så de har verkligen inte använts många timmar.

Antar att det är denna du menar?
http://img.tradera.com/medium/635/141284635_1.jpg

Har en precis likadan som nyligen gett upp. Det är dock inte disken som gett upp i mitt fall utan usb/ström-kortet (antagligen för att jag tagit i och ur det ett antal ggr och använt det till min bärbara som saknar dvd-rom och kopplat in en dvdrom som man har till en vanlig PC).

Värt och testa iaf.

Ta ur disken och koppla in i datorn och se om disken funkar. Det är en vanlig SATA-HDD inuti.

1. Lossa 2 skruvar i ena änden av kabinettet.
2. Dra ut innandömet från andra änden av kabinettet.
3. Sedan lossa 2 ytterligare skruvar som håller usb/ström-kortet på plats och ta bort det.
4. Lossa sido-rails från disken sen har du den fri.

Av matte_swe

Om du ska klona smärtfritt kan jag rekommendera Macrium. Funkar perfekt (tex ang. alignment) och är väldigt enkelt och överskådligt.

Det är dessutom helt gratis.

http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

Av matte_swe
Skrivet av Robban931:

Löste det !

Va bra att du talade om att du löste det utan att egentligen berätta hur du gjorde det. Det har vi ju jättemycket nytta av. Verkligen, bra jobbat!

Du har säkert redan anat sarkasmen i mitt inlägg. Fortsättningsvis så tala gärna om vad du gjorde för att lösa problemet om du ändå tar dig tid att svara dig själv så där. Det kan hjälpa någon annan med samma eller liknande problem.

Gör om, gör rätt

Av matte_swe

Den större av dessa två har bättre prestanda än den mindre, riktigt bra pris på den på cdon också... 1900 spänn.

Själv köpte jag min andra crucial m4 128gb igår... men jag ångrar mig lite nu att jag inte köpte 256gb istället, får se hur det blir om man byter.

Av matte_swe
Skrivet av Robsch:

Tips till alla Er som köper. Redan när ni startat den första gången, öppna en kritvit sida och öka ljusstyrkan till max.
Varför då kan man då undra. Jo, jag hade min en dag och upptäckte att displayen var skadad på insidan, under glaset.
Det var som ett avlångt streck som går uppåt och inne i strecken skimrar det olika färger. Man ser och tror först att det
är en repa på utsidan på glaset men i själva verket var det en defekt i displayen.

Super-lattjo...väntade som bara den...hämtade en på El-Giganten...använde i 1 dag...och nu in i serviceloopen *suck*.
Dock kommer en helt ny från HTC men med 1,5v väntetid igen nu på den grå/svarta modellen.

Fick du ny över disk eller var du tvungen att skicka in först för bedömning? I så fall, hur lång tid tog det för dig att få en ny från att du lämnade in den tills du hade den nya??

Av matte_swe

Märke på disken? Som sagt, testa även disktillverkarens egna program också.

Av matte_swe

Testat chkdsk /f /r ?
Testat disktillverkarens program?

Av matte_swe
Skrivet av MooD:

Så det är sista dagen idag?!

Japp, står klart och tydligt på tele2´s hemsida.