Inlägg

Inlägg som BigM har skrivit i forumet
Av BigM

Är det socket 939 och båda är winchester så tycker jag inte att 3500+ är värt den stora prisskillnaden. Båda klockar lika bra föresten..

Av BigM

Alltså är det nå speciellt man ska göra när man uppdaterrar bios med live update? Hur ska man igentligen gör ni som gjort det?

Edit: Efter jag har sök nya uppdateringar och ska se dom i "View last results" så kommer det upp en ruta där den klagar på nått script och jag för välja om jag ska fortsätta köra sidan eller inte. Jag testar trycka på "Ja" men sidan är fortfarande helt vit

Av BigM

Hur pass oofficiella är 1.41mod? tänkte om man vågar flasha med dom.

Av BigM

CPU cool visar 53C för mig medans CoreCenter visar 41C? Vete fan vilken jag ska tro på alltså.
MBM5 visar föresten 39C.
Ja man blir ju förvirrad

Av BigM

Ja nu sitter allt i burken med allt ikopplat och det fungerar fint så man kan ju undra vad som är/var felet egentligen? Jag hittade då inget uppenbart fel när jag meka loss alt.

Av BigM

Nu när jag desperat har letat efter orsaker på mitt problem så stötte jag på att det är oroväckande många som får random reboots av PS/2 mus/tb men inte med USB mus/tb fast för vissa startar inte datorn alls när dom är i? du kan ju alltid testa.
Ja nu eftersom jag har lov och allt och ville så gärna ha igång min dator så har jag nu testat att plocka ut allt ut lådan och lagt det på ett trä bord. Allt för sig då. Och jag började då med att bara ha det viktigaste, Mobo, CPU, minne och grafikkort och då till min förvåning startade allt bra! jag blev ju jädra förvånad för jag hade inte trott på nån förbättring. Sen testade jag koppla in hddn cd och nu till slut så har jag kopplat in allt! och allt fungerar!! så vad ska jag tro? kortslutning i lådan eller vad? kan ju inte riktigt vara agget nu eller för jag använder samma. JA jag ska väll försöka koppla in allt i lådan igen och se vad som händer.

Föresten jag körde även ett 3dmark 03 Nu på bordet och då fick jag 5824 poäng. Är detta bra eller dåligt? tyckte det lät lite dåligt.. fast kanske inte kan bli bättre med det graffat?

Edit: Det ända som jag kan inte testat koppla in är ljud och nätverk tror ni det kan vara dom som spökar? jaja för bygga in den i lådan igen och testa.

Av BigM

Battlefront på Xbox split scre med link?

JA sitter nu har med 2 Xbox och 2 battlefront och hade tänk köra 4 pers på en server med 2 tvs. Men kan man alltså inte köra split screen och link samtidigt så 2 personer delar på en tv och xbox? det borde väll vara en självklar funktion i ett sånt spel. Om det ska gå så skulle jag behöva hjälp hur man gör detta. hittar bara antingen split eller link.

Av BigM

Felet med Forceware Access Manager hade jag likadant till mitt MSI neo2. Det du måste göra är att testa fört ladda hem nyaste nvidia driver och testa installera. Om inte detta fungerar så måste du göra en ny användar med namnet Users sen logga ut ur din och in i Users sen installera då ska det fungera.. beror på att du har svensk XP och inte engelskt typ.. jävla mysko.

Är kortet övrigt bra? ska typ byta mitt MSI Neo2 mot det för det är en jävla massa problem med mitt kort. Är det inbyggt brandvägg i Epoxen?

Av BigM

Vad kan en cmos rensning göra? Jag har själv problem se tråd: http://forum.sweclockers.com/showthread.php?threadid=388299
och undrar om en cmos rensning skulle kunna fixa det? fast känns konstigt. Hur ska jag göra för att rensa den?

Av BigM

Så du har inte lämnat in nå grejer eller nått? du bara väntar på ditt nya agg? Hoppas det fungerar för dig så får väll jag göra samma sak. Hoppas bara man kan få sålt ett Antec 380W för typ 600kr dom kostar ändå typ 900 kr nytt. För pengar så här efter julafton är det jävla dåligt med. Dom där Levicom och Aspire är ju jädra lockande med så bra priser och Ampere.

Av BigM

MSI Neo2 3 dagars nöje?

Jag blev så himla glad i Onsdags när mitt system lirade problem fritt efter att ha byggt ihop det med dessa komponenter:
MSI K8N Neo2 54G - Amd 64 Winchester 3000+ - 1024 MB PC3200 - 120 GB HDD - DVD-RW - 9800 Pro. och TruePower 380w.

Allt har fungerat felfritt sedan dess tills inatt. Det fungerade fint hela gårdagen och jag testade starta om den flera gånger inga problem alls. Jag stängde av den lite senare på kvällen och när alla släktingar farit hem så skulle jag starta den igen. Detta vad vid 1 tiden inatt. Och då vägrade den starta. Den bara brummar på men det händer inget. Den postar inte eller nått, den bara brummar på. Jag hade inte gjort nån förändring eller omkoppling alls motför förut. Så vad i hela friden kan det bero på att den fungerar felfritt i 3 dagar sen när den 3e dageen är slut så slutar den helt fungera? Jag har läst att MSI K8N Neo2 har haft problem med Antec agg men eftersom det fungerade efter att jag byggt ihop det så trodde jag verkligen att jag hade sluppit detta felet. Har även läst att det ska ha problem med PS/2 portarna och eftersom jag inte har något tangentbord just nu med USB så kan jag inte testa detta. Men jag tycker det är så jävla konstigt att det ska sluta fungera efter 3 dagar? Vad kan det bero på egentligen? Varken en PS/2 port eller ett nätagg borde väll kunna utlösa nått mysko tidsinställt fel eller 3 dagar eller?
Ja vad ska jag säga? Hjälp mig SNÄLLA!

Den ända som vart lite konstigt under dom 3 dagarna den fungerade var att musen lyste när datorn va avstängd. Vad kan detta bero på?

Av BigM

eller så sitter inte den där lilla fyrpins kontakten i riktigt.

Av BigM

Vad kan det bero på att inte mitt nätverk vill fungera? datorn med Neo2 kan pinga alla ingen kan pinga den. har stängt av mjukvaru brandväggen och antivirus för att testa men det spelar ingen roll. SÅ det måste ju vara den där jädra inbyggda brandväggen som ligger och trycker. så hur kan jag komma åt så jag kan configa den??

Av BigM

1.3 tror jag men även äldre än 1.2 ska det fungera med har jag sett.

Av BigM

Blir en fin sen julklapp för er
Ja minna minnen sitter nu i och fungerar vad jag har märtkt helt fel fritt! Så glad som jag är nu är det inte många som är
SKa testa dom med memtest senare men det ska nog gå bra

GOD JUL!

Av BigM

Vart hittar man ForceWare Network Access Manager så man kan stänga av brandväggen?

Av BigM

MSI Neo2 brandvägg?

Det är så att jag fått igång min fina nya dator med detta moderbord. Men eftersom jag inte har hub eller router så använder jag moderbordets andra nätverkskort till att ge internet till en annan dator. Min dator bil alltså servern. Men detta vill inte alls fungera. Den andra datorn får ett IP men jag kan verkan pinga servern eller komma till nätverket eller ut på nätet. Vad kan detta bero på? tänkt att det kanske är den inbyggda branväggen som man har hört tallas om? kan man konfa den på nått sätt eller stänga av den? kör annars med Zone alarm. Eller har ni någon annan teori vad det kan bero på?

Edit: Efter lite surfande på MSIs forum så testade jag deta
" I believe the problem is not the driver.

Try this. In Local Area Connection, right click -> Properties, the Configure... the NIC, another windows will open up, click Advanced, then look for something like Link Speed & Duplex in the Property list, the default Value is Auto Detect, that's the problem! Change it to 100Mbps/Full Duplex.

Restart your PC if needed. Try again."

Och nu kan jag då komma åt nätverk och så har inte hunnit testa internet än men förhoppningsvis så löste sig det också. För testa sen!

Edit2: Hmm nu är det så att nätverket är jätte sakta. VAd kan detta bero på? går man 230 KB/S när jag drar över nätverkat?

Av BigM

Ojoj persen är över.. fick datorn att starta. Måste har varit att den där 4 pins kontakten som är speciall för 64orna inte satt i nog hårt för jag testade med det mesta och sen testade jag trycka till den och då klickade det och då startade datorn perfekt och har gjort det sen igår! så nu är jag ganska lycklig och jag tackar för all hjälp!

Av BigM

Jaha så har jag byggt ihop men fina winchester med Neo2 och Antec 380W.
MEEEEENNNNN!!! Verkar som jag har blivit ett offer av Antec "buggen" Förstå så startade den bra och jag kom in i Bios och allt men då startade inte Hddn pga felkoppling. Så jag testade koppla den rätt och testade starta. Men då brummar den bara på utan att posta. Någon som vet vilka tecken som antec "buggen" ger köpte fan Sonatan för det så bra agget för ett halv år sen! HJÄLP!!

Av BigM

Varför inte ett http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=ASP520WBLA tycker det är grymt snyggt och ska ju även vara jädra bra. Billigt är det ju också. Levicom och aspire verkar ju vara samma agg typ.