Inlägg

Inlägg som ode_88 har skrivit i forumet
Av ode_88

frågan var ställd tidigare men jag hittar inget bra svar

Av ode_88

Stream från RealPlayer

Någon som vet ett program som kan spara streammusik och webradio från RealPlayer?

Av ode_88

okej ska prova. trode de bara var för att göra backup på skivor och krympa innnehållet på dom.

Av ode_88

Skapa dvd meny

Någon som vet något bra program att göra dvd menyer i?

Av ode_88

Vet inte vad jag gör för fel men jag kan inte använda lockpick. När jag ska lyfta på de olika spärrarna, eller vad man ska kalla dom, händer inget. Jag fattar inte vad jag ska göra för att få upp dörren och låsen. Lockpicken går bara av hela tiden. Hoppas att någon kan förklara hur jag ska göra.

Av ode_88

Hur öppnar jag daa-filer?

Har laddat ner en fil som heter .daa och jag undrar vad jag ska använda för program för att öppna den. Har provar med daemon-tools men de stod att den inte klarade av att läsa den eller nåt.

Av ode_88

jag har laddat ner programet men får det inte att fungera. den tar bara hem html adressen.

Av ode_88

Splinter Cell Chaos Theory

Är det någon som har en fungerande cd-key eller någonting annat som får spelet att fungera?

Av ode_88

Konvertering av film till iAudio X5

Har en iAudio X5 som jag försöker lägga in film på. Men när jag kör en film i konverterings programet fungerar den inte. Filen blir nästan dubbelt så stor, bilden har kvar samma bildpunkter och bit hastigheten ökar från 128kbit/s till 1411kbit/s.
När jag gjort konverteringen och flyttat över den till spelaren syns den men den går inte att starta.
Någon som vet vad felet kan vara?

Av ode_88

Sony Ericsson kommer efter sommaren med W800i tror jag den kommer heta och ingår i deras nya walkman serie. Den ska vara specialiserad på musik.

Av ode_88

id3 tagningen är en stor miss. Tyckte inte de ibörjan men när jag börjat lägga in samlingsalbum märker jag att de skulle vara väldigt bra att ha. Men med lite tur kan de kanske komma ut en ny firmware där de finns. Att den tar 8 sekunder att starta upp gör absolut ingenting.

Av ode_88

om elektronik ska köpas i usa var noga med att kolla upp strömen och hur de fungerar för i usa har de annan ström vilket kan bli problem vid laddning.

Av ode_88

Har skaffat mig en iAudio X5L. L modellen finns bara på 30gb men de räcker långt.
Hittils verkar allt bra och jag är nöjd förutom små saker. Den kan inte vissa bilder över 2.5mb och min canon kamera kan den inte ta bilder från direkt för den behöver drivrutin. Och så går de inte söka efter musik på album genere etc. musik systemet är uppbyggt som windows med mappar.
Men stort sett är den jätte bra.

Av ode_88

iAudio X5 finns i L version som har 35h istället för 14h

Av ode_88

Iriver H340, iAudio X5 eller Archos Gmini 400 ska du titta på om du ska ha en bra spelare. Inte Ipod Photo!

Av ode_88

StarForce Nightmare

Vad menas med "Disable any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers using StarForce Nightmare"? Vad är StarForce Nightmare?

Av ode_88

Iriver H340

Har funderat på att köpa en Iriver H340 och största anledningen är att jag ska kunna flytta över bilder från en kamera direkt mellan enheterna. Kameran jag har är en Canon EOS 350D och enligt Iriver ska inte det fungera för kameran behöver drivrutiner, men affärer säger att kameran har picbridge och H340 ett liknande system så det ska fungera.
Kommer det att fungera att flytta bilder eller kan jag installera drivrutinerna på mediaspelaren så det fungerar? Eller finns det någon annan lösning eller liknande mediaspelare som det går att flytta över bilder till direkt från en kamera?