Inlägg

Inlägg som Quinx har skrivit i forumet
Av Quinx

Om jag vill ha något riktigt snabbt så skulle jag vilja ha möjligheten att välja DHL express som leverans. Och så vill jag kunna sortera tftskärmar på matta och blanka.

Av Quinx

Jag ska lätt vara med och jag ska VINNA mohahahahah

Av Quinx

Amiga walker chassi

Jag är jäkligt sugen på att bygga ett walker chassi, är det någon annan som tänkt tanken nån gång? Har aldrig testat att bygga ett eget chassi men jag har inte tummen mitt i handen. Kan ni ge mig något tips på hur jag ska gå till väga? Kanske någon av er redan har byggt ett?

Kolla vad snyggt det är: http://www.blachford.info/computer/walker/front_page/ATwalker...

Yiiihaaa

Av Quinx
Av Quinx

Får det inte att funka ändå. Någon som har audigy 2 zs med detta paketet som kan hjälpa mig?

Av Quinx

Jag har fått hem mitt paket och ska ansluta det till ljudkortet, problemet är att jag är färgblind och vet inte vilka kontakter som ska sitta var i mitt audigy 2 zs. Kan någon hjälpa mig att säga i vilka kontakter dom 3 kablarna till högtalarna ska sitta? Uppifrån och ner. Tack på förhand!

Av Quinx

Kan ha varit 1999 eller nåt kanske, det är ju nästan 10 år

Av Quinx

Sitter idag med ett SB live! value som jag köpte för snart 10 år sen tror jag och ett par sunkiga Fujitsu Siemens högtalare, det paketet det finns bild på sidan 1 i denna tråden. Frågan är om jag kommer få en roligare spelupplevelse med detta paketet och audigy 2 zs? Film och musik skiter jag i för det använder jag inte datorn till ändå!

Av Quinx

Kapa fenorna på Zalmans 7700cu

Jag behöver kapa några kopparfenor på min zalman 7700cu, jag bara undrar innan jag gör det vad jag ska använda för verktyg för att få av dom? Går det att såga dom med bågfil eller vad ska man använda?

Av Quinx

Efter mycket letande hittade jag denna som jag beställde från Tyskland.

http://store.yahoo.com/svcompucycle/tr3b1-47.html

Av Quinx

Temperaturövervakning för 3,5" plats?

Vet någon om det finns temperaturövervakning/fläktstyrning för 3,5 tums plats?

Av Quinx

Ok, datorn är formaterad från början, sen är all nyaste drivisar hemladdade, sen installerade vi bf2. Så det fanns inte där innan grafikkortet sattes i för vi köpte dom samtidigt. Det är inte internetuppkopplingen som är problemet då det hackar även i singleplayer. Hackar precis som om grafikkortet skulle vara kasst. Och i den låga upplösningen så ska ju typ alla kunna spela utan hack. Sen som någon skrev så är det inte jag som körde Far cry i högsta upplösningen utan han med sitt 7800 kort. Alla spel funkar skitbra utom battlefield 2. Battlefield vietnam flyter perfekt med allt påslaget i högsta upplösningen. Och sluta gnälla om att det är för lite minne han har, visst är det lite men inte för lite. Jag spelar ju med 512 mb på högre upplösning... vet inte vad vi ska testa riktigt, ordnar sig kanske med nya patchen som kommer snart.

Av Quinx

Hack med 7800 gtx i bf2

Hej

En polare till mig har problem med att köra bf2 på sin dator. Med grafikinställningarna på low i 800x600 så hackar det hela tiden. (Geforce 7800 gtx, amd 64 3500+, 768mb ram, tagan 480W) Med högre inställningar hackar det ännu mer. Jag tycker det är skitskumt för jag har mycket sämre dator och kan spela det utan problem. Jag har 3000+ med 6600GT och 512 mb ram. I Farcry kan han köra på 1600x1200 med högsta inställningarna utan problem. Han får dryga 7000 i 3dmark05. Men ändå funkar inte bf2, så jävla konstigt??? Alla drivrutiner är dom nyaste, grafikkortet ligger runt 50 grader, bra ventilation i lådan, allt är som det ska men ändå funkar det inte Är det någon som vet vad vi ska ta oss till?

Av Quinx

Menade inte att det blåste luft från nätagget, helt rätt att det suger luft på undersidan, bara att plåten på nätagget blir så varm så cpu-fläkten inte fick någon "frisk" luft. Har inga bilder just nu, ska plocka ihop datorn igen så ska jag fota sen.

Av Quinx

Beställde nytt moderkort (Gigabyte ga-k8nmf-9) och en zalman 120mm fläkt. 34 grader,e väl helt ok...

Av Quinx

DFI kommer släppa ett MicroATX socket 939 kort med denna kretsen i september.

Av Quinx

Efter att ha testat den lite så är jag rätt så missnöjd.

Köpte ett MSI RS480M2-IL moderkort och en 3000+ cpu, kör med en Arctic Cooling 64 Ultra TC. CPU tempen ligger på mellan 65-70 grader !!!! Bytte iofs ut Adda fläkten i nätdelen till en betydligt tystare Everflow, men det kan väl inte spela nån roll på temperaturen på processorn? Fläkten på nätdelens undersida och cpu fläkten ligger mot varandra och misstänker att det luft från det varma nätagget blåser rakt ner i cpu-kylaren. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Dom flesta kylare är för höga för att få plats. Och Zalmans stora passar inte på detta moderkortet eftersom processorsockeln är för nära chassiväggen

Någon som har ett bra förslag?

Av Quinx

Fick min idag, första jag tänkte var: Har jag slängt ut 2500 på den här? Jaja, vi får väl se hur den blir när bygget är klart! Byggkvalitén är iaf helt ok. Lite trist att det inte följde med en täcklucka för floppyplatsen.

Av Quinx

Om inte en shuttle barebone blir överhettad lär inte denna bli det heller.

Får en http://www.styggapojken.com/product.htm?product_id=78839&sear... plats utan att ta i nätagget?

Av Quinx

Blir det nån review eller? Har iaf beställt en, coolare låda går inte hitta!