Inlägg

Inlägg som GammelVarg har skrivit i forumet
Av GammelVarg

Sifvert's Skruv har ju granterat sån Torx nere vid Lindhagen på Kungsholmen.
http://www.sifvert-skruv.se/sv/

Av GammelVarg

Jag rekommenderar att använda Isopropanol. 1 Liter kostar runt en 100 lapp styck och räcker i flera år till att driva ut fukt och vatten från badande telefoner. Fyll en tom spray flaska med 50/50 Isopropanol och Vatten så har du det bästa för att göra rent dina Skärmar. Fungerar till nästan all elektronik.

Av GammelVarg
Skrivet av Eruda:

Problemet är inte konkurrensen i sig, utan den nästan kartellartade situationen där i stort sett alla tillverkare marknadsför diskar med identisk hårdvara, till i stort sett samma pris. Skulle inte bli förvånad om alla diskar tillverkas på samma ställe, och sen bara utsmyckas med olika klistermärken för att passa företaget som köpt dem, och i en sådan situation blir det ingen konkurrens alls, serrö!

Spelar väll ingen roll om dom görs på samma ställe? Audi, VW och Mercedes-Benz görs på samma band men dom konkurerar ju fortfarande.

Av GammelVarg

Bethesda ger mig huvudvärk... och vem skulle inte få huvudvärk av att porta spel hela tiden? Gör om gör rätt.

Av GammelVarg

well..

att beställa bortom EU`s armar så gäller detta.

då får du slå ihop varan+frakten=summa och lägga på moms+tullavgift på summan.. moms+tullavgift är cirka 28%
och när du beställer så kommer frakten gå på endel då man värderar paketet efter priset på varan o inte vikten på paketet. visst går det o slippa momsen men det är inget man disskuterar öppet