Inlägg

Inlägg som TurboTorsten har skrivit i forumet
Av TurboTorsten

Intel ligger väl trots ryzen i framkant i spel men om du vill göra annat är amd att föredra

Av TurboTorsten

Gissar också på runt 2000

Av TurboTorsten

vilka av programmen på den länken skall man använda i detta fall?

Av TurboTorsten

Men jag har typ avverkat alla mina diskettstationer i princip så känns rätt uteslutet att åka o köpa en så att säga.

Av TurboTorsten

låter jävligt krångligt, finns det inget annat sätt att rundgå allt det där och formatera ändå? jag vill bara rensa hela disken rent ut sagt men verkar som den bara vägrar, kan inte skapa en ny partition heller. köpa en ny hd?

Av TurboTorsten

Först så kom jag inte ens in på installationskivan men efter ett tag gick jag in i dos och lyckades komma in på installationsskivan där, och nu har jag installerat windows 2 ggr på en installation, och nu när jag är som Save skrev på hans andra bild, när jag får upp partionen där så går den alltså inte att ta bort. Direkt efter jag trycker D som i delete i den där menyn står det bara "Viktiga systemfiler ligger sparade på partitionen och kan därför inte formateras"

Av TurboTorsten

Format C: fungerar ej?

Hejsan kära Sweclockers medlemmar!

Jag har stött på ett litet tillsynes nybörjar problem som säkert är enkelt att lösa. Jag köpte ett upgraderingspaket från komplett och uppgraderade min amd 3800+ till en dualcore e6550 och 4gig ram, dock när jag plockade ur allting så glömde jag självklart att formatera min hårddisk innan jag installerade allt, och nu när jag kopplade in allting igen så verkar det tillsynes omöjligt att formatera om min dator, när jag startar datorn via skivan (windows XP är redan installerat) och då när jag vill ta bort min partition alltså deleta den, så kommer felmeddelandet att det är viktiga systemfiler som ligger kvar på den partitionen och att den inte går att ta bort, hur går jag tillväga för att rensa hela hårddisken?

Är väldigt tacksam för svar!

m.v.h Robert Lundberg

Av TurboTorsten

Passande Grafikkort till Barebone

Hejsan idag beställde jag en xpc shuttle SN21G5
-
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=324239
-

Och jag undrar nu ifall någon vet ett passande bra grafikkort
som presterar helt okej i spel som wow,cs source,hl2 osv

Vill gärna hålla en tajt budget så mellan 1500 - 2000 kronor vore perfekt faktist

Är väldigt tacksamm för alla svar!

/mvh Robert

Av TurboTorsten

2 Stycken skermar

Hejsan jag, har precis formaterat datorn och jag skulle vilja anvenda bode min flatscreen som ar en HP L1925, och min gamla klump Visio Master 404, jag har ett ati radeon 9800 grafikkort med 2 st uttag ett vanligt uttag for skarm och ngt special uttag som jag satte in i skarmen, men nar jag kopplar in boda sa funkar bara plasma skarmen, och nar jag drar ut plasma skarmens kabel sa funkar den den vanliga skarmen, ngn som kan hjalpa mig med hur man far 2st skarmar po 1 dator, vore valdigt tacksamm for hjalp

p.s inte hunnit installera drivrutiner for sprak sa kan inte skriva 'a' 'o' osv.