Inlägg

Inlägg som Fook har skrivit i forumet
Av Fook
Av Fook

Tror Asian Swords-motivet har slutat tillverkas eller liknande, men de finns många kvar ute i sverige.

Av Fook

Ykalan har ju redan svarat på frågan (jag kan verifiera att det stämmer ). Att börja spekulera om kartellbildningar etc. har inget syfte.

Av Fook

Ang. AVC-fläkten så betyder 25 i modellbeteckningen tjockleken i mm (och 80 storleken ) och inget annat. Modellen är som du misstänkt temperaturstyrd.

Av Fook

668-modellen finns inte i Sverige då generalagenten, som är GTEK, inte tagit in den modellen. Maila dem så kanske du kan påverka lite vilka modeller de kommer ta in i framtiden.

Av Fook
Av Fook

Flyttat till Internet - Uppkoppling - Nätverk.

Av Fook

Att använda nätdelar som följer med 400kr-chassin om du tänkt överklocka är ingen bra idé. Sweex-chassit skulle jag själv bara använda om jag skulle bygga en budgetdator åt en liten unge som gillar blingbling, de har oftast ingen känsla för kvalité.

Av Fook

Du ska ha kvar den som utblås helt klart. Fläktarna arbetar då parallellt vilket är effektivast och du unviker "rundgång" av varmluft på baksidan av datorn.

Av Fook

Flyttat.

MSI kortens drivrutiner är inget att hänga i granan (egen erfarenhet) så satsa på något annat. Även om det är fina kretsar/pengar.

Av Fook

Heh, jo. Men utan rutmönstret och den lysande logon hade den nog inte varit så dum tycker jag. Vore kul att försöka modda tillbaka en till ett stilrent utseende

Av Fook

XazerV Damier

Verkar som efterföljaren till den populära Xaser III (:rolleyes: ) har kommit. Vad tycker vi om den här?

http://www.thermaltake.com/images/cases/products/damier/blue/v50...

http://www.thermaltake.com/xasercase/damier/damiermenu.htm

Rattarna var ju rätt tuffa men rutmönstret förstår jag mig inte på...

Av Fook

SkyHawk IPRO är ingen vidare när det gäller kylning.
http://www.sweclockers.com/html/recension/rec_030327_matx_rou...

Av Fook

Håll dig borta från MSI TV @nywhere Master om du inte har is i magen. MSI:s egna drivrutiner är rätt kassa (du kan tex inte räkna med att fjärren fungerar) och ännu har inte tunern som används (MT2050) stöd i DScaler, även om det senare är på gång.

Av Fook

Finns lösa lysdioder för 5V på tex GTEK.

Av Fook

Alina Systems har köpt upp många, så hör med dem (butiker i Uppsala, Norrköping och Linköping) En ny container kommer till landet i början av Januari.

Av Fook

Hm, hoppas Antec gör det ändra rätta och åtminstone behåller deras äldre, snyggare, modeller . Lian Li har har visat en del fula modeller på sistone (som tur är inte hittat till Sverige). De har lite problem med designpersonalen nu, men de har ju i alla fall kvar de gamla snygga modellerna i sortimentet som tur är.

Av Fook

Jag har klämt på ett annat produktionsexemplar (från ett annat layout förvisso) som var lite snålare utformat än mitt recensionexemplar. Plasten på ovansidan hade inte samma fina ytskikt och man kunde höra invertern om man hade örat nära. Men det är ju trots allt ett bra tangentbord.

Av Fook

En till medlem till klubben

http://fook.fragzone.se/misc/fooksmiata.jpg

Av Fook

Det finns speciella PCI-grafikkort för multimonitor-setuper som klarar 4 skärmar vardera. Dock suger de ju på 3D, men men