Inlägg

Inlägg som hnt har skrivit i forumet
Av hnt

Kan verkligen rekommendera denna servern. Den är uppe 24/7 och administratörerna verkar vettiga.

Av hnt

Kollat tempen?

Av hnt

Har dessvärre redan testat alla dessa saker som ni har nämnt, och problemet kvarstår.

Men det där om glapp i strömkabeln låter ganska vettigt, kortet har ju varit av till och från när jag testat andra kort. Fast frågan är ju om det går att fixa...har nämligen provat lossa på den och sätta i den ett antal gånger, och jag får fortfarande upp VPU recover.

Ingen som tror att det kan bero på nätaggregatet?

Av hnt

Jag har provat det där Iceman, och det lyckades inte särskilt bra. Det slutade istället med att datorn slutade svara. :/

Av hnt

VPU Recover - 9800 PRO

Först och främst, min dator:

GFX: Radeon 9800 PRO
CPU: AMD64 3200+
RAM: 1024MB PC3200
MOTHERBOARD: Shuttle AN50R
NÄTAGG: 300W

Glömde jag något är det bara att hojta till.

Till problemet:

När jag ska spela krävande spel, såsom Counter-Strike: Source/World Of Warcraft så håller det bara en liten stund. Skärmen blir svart och själva datorn "räddas" av VPU Recover, en inbyggd funktion i ATI:s drivrutiner tror jag. Jag gissade först och främst på att grafikkortet blir för varmt, men eftersom jag börjat stöta på detta problemet på senare tid så förstår jag ingenting.

En formatering och en uppgradering av minnet är det enda datorn fått stå ut med på sistone. Detta är väl något som borde uppenbarats redan från början? För övrigt kan jag spela alla andra sorters spel, dvs. mindre krävande spel, exempelvis vanliga Counter-Strike. Det händer också ibland att datorn dör, helt utan anledning.

Jag är ytterst tacksam för seriösa svar, och än en gång, är det något mer ni vill veta angående datorn är det bara att säga till.