Inlägg

Inlägg som craezy har skrivit i forumet
Av craezy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Drakgore
Vilken tid beställde du?

14:26

Av craezy

Beställde en X25-M G2 igår från ClickOK och ordern har nu fått status Levererad. Så det verkar trots allt som om de har diskar i lager.

Av craezy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jöneborn
Då gör du definitivt någonting fel.

Jag lyckades köra WoW på max med mitt gamla 256mb x1950 och 3GB ram,
både 40-man (då med 2GB ram) och 10/25-man och enda orsaken till att jag har behövt byta upp mig har vart tack vare mer krävande spel...

4850/4870 är däremot bra alternativ, flyter på väldigt bra för mig i dom flesta spel.

Vill förtydliga (som även någon ovan påpekade) att wow är betydligt mer krävande efter den senaste patchen. Själva har jag en core2duo 3 GHz, 6 gig ram, 8800gts 512 och kan långt ifrån maxa inställningarna. Skall tilläggas att jag kör i 1900x1200. Alltså stor skillnad mellan wow för ett år sedan och wow nu. Detta beror på att Blizzard snyggat upp grafiken i den senaste patchen.

Så ni som inte spelat den senaste patchen, snäll kommentera inte. Blir bara vilseledande...

Av craezy

Jag kör Expertool till mitt 8800GTS i Vista. Funkar kanon.
http://www.opendrivers.com/driver/237533/gainward-expertool-5...

Det funkar bra till grafikkort som inte är Gainward också.

Av craezy

Han kör en P4 i 3 GHz. Den drar mer ström än en C2D. Så ditt nätagg räcker.

Av craezy

Har samma problem på mitt Asus P5B Deluxe. Men har inte hittat nån lösning.

Av craezy

Testa det här i BIOS:
Chipset -> North Bridge Chipset -> PEG Port Configuration
Sätt PEG Force x1 -> Disable
Sätt PEG Link Mode -> Faster
Har själv ett ASUS PB5 och detta hjälpte för mig
Vet inte om du har exakt samma menyer men det kanske hjälper dig lite iaf.

Av craezy

Ok tack för svaren. Blir ett P5B Deluxe.

Av craezy

Nej jag ska inte köra crossfire. Men det verkar ändå som om det finns en fördel med att välja ett 975 då det är flera som har skrivit det här på forumet, dock utan att förklara varför tyvärr. Men jag antar att det ändå är väldigt små skillnader så då kanske det är bättre att köra på det billigare av dem?

Av craezy

Vilket mb-chip passar bäst till E6600?

Citerar ett inlägg i en annan tråd här på forumet angående moderkort till E6600:
"Helst P965 chipset till Allendale (6300/6400) och 975 till Conroe (6600/6700/x6800)."
Har sökt i en timme nu på forumet men har inte hittat något konkret svar på varför 975 chippet passar bättre till 6600. Är på g att köpa en ny dator med E6600 nämligen och är lite nyfiken på vilket moderkort som passar bäst. Väljer mellan ASUS p5b Deluxe och ASUS P5W DH Deluxe.

Av craezy

Men ett grafikkort, hur kraftfullt det än är, borde inte dra mer och mer ström för varje generation när du kör 2d, men så är det tyvärr. Om jag ska surfa eller skriva i Word, inte vill jag att datorn ska dra 200 watt. Sitter jag på ett x1300 går det alldeles utmärkt att surfa till betydligt lägra wattantal än om jag kör ett 8800 GTX. Sen att grafikkortet drar mycket ström vid full load är helt ok för mig. Förstår inte hur grafikkortstillverkarna tänker!!

Av craezy

Försökte ändra en order på Komplett med statusen "Släppt för plock" men de kunde inte ändra ordern. Kan bli intressant att se om det går för dig.

Av craezy

Vilken socket har jag?

Har en Pentium 4 2.8 Ghz CPU Som benäms x86 Family 15 model 3 stepping 4. Den sitter i en Dell-dator och jag undrar om jag kan uppgradera processorn till en core 2 duo?

Av craezy

Idag är priset sänkt på denna skärm. Kostar nu 7870:- inkl moms

Av craezy

Nån som vet om Dell har en kampanj på gång för denna skärm? Ser att de andra skärmarna på Dell är sänkta tom 29/11. Då borde det väl vara 24" -arns tur snart?

Av craezy

Det hjälpte faktiskt att rensa upp. Körde Adaware och ett annat rensningsprogram, samt rensade cachen, och nu flyter det på

Av craezy

Ska testa att tömma cachen för bf2 och köra defrag och en del andra upprensningsprogram, men tvekar på att det kommer att hjälpa.

Av craezy

Lagg i BF2, kan det bero på nätagget?

Jag har ett 350 Watts Phantom nätagg. Problemet är att min dator laggar i BF2. Främst inträffar detta vid sanbba panoreringar på större banor. Nu kör jag med medium inställt på allt och ändå inträffar detta. Har en x2 4400, 2 gig ram, 7800GTX grafikkort. Tycker jag borde kunna maxa i 1280x1024 med min dator. Misstänker nu att grafikkortet kanske får för dåligt med ström i vissa krävande lägen. Kan det vara nätagget som är för klent?

Av craezy

Jag kör ett överklockat 7800 gtx, AMD 64 x2 processor, 2 hårddiskar och 1 dvd utan problem på ett 350 watt agg. 7800 gt drar mindre ström än gtx så det kommer att gå fint.

Av craezy

Hur funkar Philipsen i spel?