Inlägg

Inlägg som Squallie har skrivit i forumet
Av Squallie
Skrivet av Vattenmelonen:

Testade Oculus i jul och gillar verkligen vr.
Vad är skillnad mellan första och andra PSvr? Grafik bara?
Ni har har PSvr, är det värt det, finns det många spel som är värda att spela?

Det är bara PSVR2 som har lika bra kontroller som Oculus så PSVR1 är egentligen inte ens ett alternativ skulle jag säga.

Men om du är beredd på att kontrollerna funkar sämre eller att spela spel som spelas med vanlig handkontroll och du får tag på PSVR1 billigt så kan det väl vara värt att testa kanske.

Spelen på PSVR1 funkar inte med PSVR2 och tvärtom så det är två helt olika uppsättningar spel till dom båda.

Av Squallie

Samsung S10+

Körde VoLTE hos comviq men efter att jag bytte till Telia så fungerade det mycket sämre, missade ibland samtal och dom jag pratade med klagade på kvalitén. Så då stängde jag av det så blev det bättre.

Av Squallie

Jag hoppas detta innebär att Viaplay rullar på fram till sommaren och att dom behåller NHL fram tills dess.

Läst om att detta är så dåligt för småspararna och andra som har aktier i Viaplay, men alltså.. om värdet redan har sjunkit med 98% så finns det väl knappt något kvar att förlora? Eller är det att detta förminskar "vinsten" om aktien skulle stiga igen?

Av Squallie

Vet inte hur mycket det kostar egentligen för det ingår i avgiften till BRF och jag har inte koll på BRFs avtal med Telia.

Men ja, 0kr då antar jag. "upp till 1000mbit"

Av Squallie
Skrivet av ipac:

Har inte följt det så noga men känns det inte lite som om Sony lanserade PSVR2 tämligen entusiastiskt för att sen direkt i närmaste glömma bort det?

Känns typiskt Sony ändå.

Move? Glömde bort
Vita? Glömde bort
VR? Glömde bort

All hårdvara förutom huvudkonsolen glöms väl bort ganska snabbt.

Av Squallie
Skrivet av hakank222:

Ska finnas en länk i mailet du fick från YT som meddelade att tjänsten läggs ner.

Det fungerade, tack!

Av Squallie

Tänkte precis sätta igång min gratismånad på vanliga Premium nu, men kan inte hitta den. Är jag blind eller var det bara en kortare tid vi gamla lite-användare fick en prövomånad?

Av Squallie

Man får bara rösta om man har klarat alla spelen på listan.

Av Squallie
Skrivet av Gurrrra:

Ganska bra kompromiss tycker jag, precis som dom gjorde med mina LG B7 dr panelen klarar 4K/120 men inte HDMIn, så vid 4K kör den 60hz men drar jag ner den till 1080p så kör den 120hz. Så samma sak här, panelen i sig kör 4K 480hz men man blir sen begränsad av bandbredden på HDMIn, DPn o kanske nåt mer internt.
Ser ju iaf väldigt trevlig ut på pappret, men priset kommer antagligen avskräcka mig från att köpa den.

4K 240hz med BFI låter lockande isåfall.

Av Squallie
Skrivet av underd0g76:

Näe, i mina ögon är en "äkta" gamer en person som äger konsoll och/eller PC och spenderar lite större summor per år på sitt nöje. Men jag är väl kanske en trångsynt gamer bara.

Nej, tycker du har helt rätt. Gamer är en som har ett ganska stort intresse, inte bara vem som helst som spelar nått öht.

Av Squallie
Skrivet av zOlid:

Konkar dom så försvinner ju abonnemanget ändå, så inte så mycket att betala för då.
Mitt avtal är ju med Telia, och skulle Viaplay försvinna så är det tillräckligt stor förändring för att man ska kunna dra sig ur en bindningstid.

Man kan ju tycka det men man kunde ju inte dra sig ur när Telia förlorade Viaplay i flera månader sist så vettifan, dom slänger nog bara in något annat kasst innehåll, sänker priset med 100kr, och tycker dom är snälla som den gången.

Av Squallie
Skrivet av Mono:

Sony skulle kunna göra ett nytt Killzone eller liknande för att täcka upp förlusten av Call of Duty?

Edit: Nu är det inte som att Sony "gnäller". Det är läckta dokument av en intern diskussion. Inte jättemärkligt.

Just denna gången är det läckta dokument men Sony har gnällt om detta flertal gånger innan.

Av Squallie
Skrivet av zOlid:

Glad jag band upp Viaplay/TV4/HBO med sportpaket för halva priset 6mån (375kr), sen full pris 6mån (749kr) hos Telia, det började gälla från och med igår. (hade haft halva priset 1 år innan, men dom erbjöd det här när jag ville säga upp)

Finns inte en chans att jag kommer fortsätta som kund hos Viaplay (om det inte kommer någon liknande deal) efter min bindningstid löpt ut.

Jag har samma deal men hoppade på det i början på sommaren. Inte en chans att jag fortsätter med den efter bindningstiden gått ut och priset chockhöjs, om dom inte kan ge mig en riktigt bra deal då när jag säger upp det. Men det är inte ens säkert att jag vågar hoppa på det ändå med tanke på risken att Viaplay går i KK.

Av Squallie
Skrivet av evil penguin:

I båda fallen drabbas konsumenterna dock, så jag personligen har inget emot att jättarna själva propagerar mot deras dåliga beteende.

Just nu så ser Xbox ut att tappa mer och mer av marknaden medan Sony tar mer och mer, om det inte stoppas så kommer konsumenterna förlora i längden då med för Sony blir bara girigare och girigare för varje dag just nu.

Av Squallie
Skrivet av Edvin1:

Är det inte 50/60% i RT men ungefär dubbla prestandan i övrigt? Enligt flera läckor är det ungefär dubbla prestandan som ska gälla. Men vi vet ju inget än. Vi får vänta och se.

Nyheten som denna tråden tillhör säger tvärtom, 100% RT och 50-60% raster.

Av Squallie
Skrivet av Squallie:

Tråkigt att dom inte bara släppte ett enklare multiplayer-läge tillsammans med TLOU2 till Ps5, likt läget i TLOU.

Efter att ha läst på reddit verkar typ alla hålla med.

Av Squallie
Skrivet av Entash:

Last of us Online har blivit cancelled:

https://www.naughtydog.com/blog/an_update_on_the_last_of_us_o...

We realize many of you have been anticipating news around the project that we’ve been calling The Last of Us Online. There’s no easy way to say this: We’ve made the incredibly difficult decision to stop development on that game.

We know this news will be tough for many, especially our dedicated The Last of Us Factions community, who have been following our multiplayer ambitions ardently. We’re equally crushed at the studio as we were looking forward to putting it in your hands. We wanted to share with you some background of how we came to this decision.

The multiplayer team has been in pre-production with this game since we were working on The Last of Us Part II – crafting an experience we felt was unique and had tremendous potential. As the multiplayer team iterated on their concept for The Last of Us Online during this time, their vision crystalized, the gameplay got more refined and satisfying, and we were enthusiastic about the direction in which we were headed.

In ramping up to full production, the massive scope of our ambition became clear. To release and support The Last of Us Online we’d have to put all our studio resources behind supporting post launch content for years to come, severely impacting development on future single-player games. So, we had two paths in front of us: become a solely live service games studio or continue to focus on single-player narrative games that have defined Naughty Dog’s heritage.

We are immensely proud of everyone at the studio that touched this project. The learnings and investments in technology from this game will carry into how we develop our projects and will be invaluable in the direction we are headed as a studio. We have more than one ambitious, brand new single player game that we're working on here at Naughty Dog, and we cannot wait to share more about what comes next when we’re ready.

Until then, we’re incredibly thankful to our community for your support throughout the years.

Dold text

Wow, måste säga att jag är förvånad.

Tråkigt att dom inte bara släppte ett enklare multiplayer-läge tillsammans med TLOU2 till Ps5, likt läget i TLOU.

Av Squallie
Skrivet av nu1mlock:

Personen syftar mestadels på shader compilation, skulle jag tro, vilket är ett faktiskt problem för många spel på PC vid release.

Nej tycker det är ganska klart att personen menar på att prestandan är högre och inte bara mer problemfri, men både och såklart.

Av Squallie

@Edvin1 får gärna komma med lite källor på att spelen har bättre prestanda på ps5 jämfört med motsvarande hårdvara på en PC. Måste vara enkelt att ta fram eftersom du är så säker på din sak.

Av Squallie
Skrivet av Bozzeta:

Mycket snack om fps igen, men ingen ställer den viktiga frågan om Sonys chefsdesigner bestämt om ufot kommer levereras med inbyggda stödhjul istället för plastkäpp?

Jag skulle kunna ta 30st plastiga små fötter om alla spelen garanterat rullade i minst 60fps.