Inlägg

Inlägg som root har skrivit i forumet
Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GiiX
Du kan väl ändå inte mena att comviqs 3G täckning är bättre än deras GSM täckning? Det stämmer inte.

Men det gör jag. Tex. hemma hos mig är det 2 pluppar täckning med GSM och full med 3G. I skolan är det ungefär samma.

Av root

Jag har full 3-mottagning överallt där jag brukar vara med comviq. Mycket bättre än deras GSM-nät. 3s täckning var också bättre än comviqs GSM-nät för mig.

Av root

Albatorsk: Tack för svaret. Jag tror nog att jag satsar på att få igång POP before SMTP, förutsatt att det inte finns nån annan klient som är lika bra integrerad med home-skärmen osv.

Av root

Var snälla och sluta prata om internet i den nu. Det finns massor av andra trådar för det.

Av root

Skicka mail med A925

Jag har fått mitt Comviq.net-kort nu och har fått igång det mesta förutom att jag inte kan skicka mail. Går det att skicka mail till servrar som kräver lösenord? Det verkar inte gå att skriva in nånstans Jag vill ju inte gärna behöva slå på att det ska vara en öppen relä.. :/ POP before SMTP skulle väl iofs funka..

Av root

Jag gillar att leva farligt. Så jag kör reiser4 på min 175G /waerch på AMD64. Trots att det inte går enligt gentoo.org Jag har inte upplevt några problem ännu.

Av root

Jag gav 3k för min sawtooth med 256 och 20G. Sen köpte jag ett 8500 för 500 och stoppade i 512M som jag hade liggandes.

Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Patlador
root:
Jag tror att allt sånt gör man i firmware filerna och jag har inte hunnit testa sånt ännu. Göra allt via menyn på displayen menar du? Nä du får en bild på tv där du kan ställa in språk och allt precis som en dvd. Där kommer även en "fil hanterar" typ som på divX dvd-spelare. Jag har inte hunnit testa till mac och linux ännu men jag kommer ge dig svar så fort jag vet! [/B]

Jag tänkte inte på att det skulle vara meny på TVn(Vilket det givetvis ska vara om man tänker efter lite). Men om den kommer upp som en vanlig USB mass storage device och man sen kan bläddra i filsystemet på den i menyn på TVn så borde den funka oberoende av OS.

Av root

När det gäller BT och A925 så har den inte allt för många profiler. Det är synd att den inte har den vanliga dialer-profilen tex så att man kan använda den som BT modem. Det går bara med nått windowsprogram. Jag har letat runt lite och jag kan inte hitta nått som tyder på att den skulle kunna koppla upp sig via BT. Kanske med nått specialprogarm eller så.

GPSen funkar bra för mig. Problemet är att hitta ett program att navigera med som inte kostar 1500/år (väntar på emappz)

Av root

Behövs det några specalprogram för att göra viktiga saker på den? Inställningar och så? Eller är det bara att göra allt via menyn på framsidan? Jag undrar eftersom jag inte kommer koppla den till nån windwsdator om jag bestämmer mig för att köpa en.

Av root

Det är ju ganska ointressant om man inte kan hacka den på nått sätt så att den kan spela alla format man har typ (Typ FLAC och AAC). Då skaffar jag hällre nått PVR-kort och kör MythTV

Av root

Jag hade köpt en för 2200 om den är någorlunda hackbar. Jag vill kunna SSHa till den osv.

Nu såg jag att den inte hade ethernet. Det var ju tråkigt.

Av root

Jag brukar köra med vanlig dvorak och sen bara köra xmodmap xmodmap-linux.txt när jag är inloggad. Det går säkert att få den att göra det automatiskt nånstans men jag loggar in så sällan så jag har inte orkat.

http://www.ce.chalmers.se/~thomasl/sv_dvorak/xmodmap-linux-xf...

Av root

AgileMessenger
ReadM
EScummVM
Find the Place
Putty
Picodrive
och Qfileman har jag installerat.

Av root

HS801 fick jag

Av root

OpenVMS på x86? Hurdå?

Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NiV3Rt
Min telefon tappar bara mottagningen hela tiden. Har kontakt med nätet i nån sekund sen försvinner den bara

Min har börjat göra samma sak. Jag gissar på att det har nått att göra med att den hittar 3G-nät men kan inte komma in. Går man på pref. networks så säger den "Faliure To Retrive" på ren engrish och man kan inte göra nått där. 01/12 så porteras mitt nr över till Comviq.net 3G. Hoppas att det funkar då.

Av root

Jag har en HP Apollo 735/99 men den är tråkig. Och en VAX på 71MHz som jag har tjuvat från bamsefar, men jag har ingen konsollkabel till den. Sen min G4 då givetvis

Av root

Min första tanke var att den månte vara fejk. Men det verkar inte så.

Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rikard(c)
Ligger programmet direkt på c:\a92xmenu ?

om inte, testa och lägg det där

Det funkade när jag flyttade den dit och gjorde om allt från början. Tack