Inlägg

Inlägg som root har skrivit i forumet
Av root

I princip det första jag gjorde när jag fick min telefon var att skicka över en mp3 över BT till den, och så valde jag att spara på D:, det fungerade utmärkt att spela den.

edit: 30.80.20 här med.

Av root

Vad händer om du trycker på batterisymbolen? Min brukar bara visa ett fullt batteri och om man trycker på den så säger den Charging complete.

Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ingalena
Jag kan surfa, wappa och använda min a925 som modem obehindrar med Comviq Kompis 3G.
Bara att byta simkort

I rest my case.

Av root

http://mms.tre.se verkar ganska generiskt tycker jag. Har LG och SE-användare en anna URL?

Av root

MMS-gateway är ju bara en URL och proxyinställningar om man har en sån. Jag tror inte det är så svårt att hitta en annan telefon som har de installningarna..

Av root

Man kan ju ställa in MMS-gateway och så på den. Men det kanske är nått annat som gör att inte det funkar med någon annan operatör. Jag ska nog få min upplåst ändå, bara så jag slipper betala ifall jag skulle vilja göra det i framtiden.

Av root

Jag utgår från PDFen. Men om du har pratat med dem och de säger att det går att ringa så hoppas jag innerligt att de har rätt. För jag vill behålla mitt tre. Det är precis som du säger väldigt idiotiskt om det inte går att ringa för det. Och de lär få en del anmälningar till konsumentverket på sig eftersom det är svårt att sätta sig in i de där reglerna om det nu är så som jag har tolkat PDFen.

Av root

Varför har de då inte skrivit vad det kostar per minut? Och varför skriver de inte att man kan använda de pengarna till röstsamtal inom sverige på punkt 6 i det finstilta?

Luddigt vore en stor överdrift. De kan omöjligt ha gjort det mindre luddigt om de försökte om det nu går att ringa inrikes röstsamtal för de pengarna.

Av root

Det ser jag det som att det är startavgiften för videosamtal till andra operatörer. Om det nu är så att man kan ringa inrikes samtal med 50 och 100kr så har de uttryckt sig väldigt konstigt imo.

Av root

6. Värdebevisen 3Fri kontant 50 kr, 100 kr och 150 kr i startpaketet kan användas till SMS, MMS, tjänster på 3, data, videosamtal till andra nät, 3Svar, internationella samtal samt samtal till specialnummer.

Det är bara jag som tolkar det så att man inte kan använda det för inrikes röstsamtal och videosamtal till 3 då?

Av root

Det vore ganska skumt om det enda man kunde göra (i samtalsväg) med 100 och 50 är att videosamtala till andra nät.

Edit: Haha! Det verkar inte vara bättre.

Av root

Ojdå. Jag är så dålig på att läsa det finstilta.
Det verkar inte så farligt då. Så kan man fortsätta ringa för 500/år som jag gör nu. Och sen fylla på med 200 nån månad då jag vet att jag ska ringa mycket. Jag vill egentligen behålla tre. Jag är jäkligt nöjd med derat täckning och så.

Av root

15 november kommer mitt 3reload bli 3fri kontant. Blir väl att låsa upp telefonen innan den 15 december då.

Av root

TrustoR: Det är AGPS i den. Men det är nog nån hybrid som kan göra allt själv då den funkar utan simkortet i.

Av root

2,5cm tjock.. Det var ju ganska mycket., min laptop är 13mm.

Av root

Jag har använt GPSen utan 3s simkort. Den frågar efter GPRS några gånger med det är bara att trycka på avbryt.

Av root

Det verkar inte så smart av tre att "ge" bort telefoner och sen försöka få folk att betala 200kr i månaden. Då är det ju bättre att teckna ett abbonemang och få en annan telefon gratis och ha A925an som reserv eller så. Seb har de nog förlorat en del pengar på att sälja ut dem så billigt och jag tror nog att de flesta bara kommer ligga eller bli upplåsta om de börjar med det. Men vad vet jag..

Av root

Det tar ganska lång tid. Jag har märkt att om man har den still i ~5 min så brukar den få tag på positionen och så brukar den hålla kvar kontakten.

Av root

Jag skickade mp3or över BT till min telefon, den la dem i d:/media files/audio/unfiled och den spelar dem helt automagiskt

Av root

Min kom idag!! woho! Och jag som trodde att de inte skulle få nya kontantkort förren den 15e. Dessutom fick jag med BT-headset trots att han i försäljningen sa att jag inte skulle få det. Fyfan va bra.