Inlägg

Inlägg som root har skrivit i forumet
Av root

Det där programmet är jäkligt elakt mot mig. Det funkade första gången jag körde det men alla andra gånger så säger den bara Runtime error och stänger av sig när man ska skapa filerna. Och det hjälper inte att ta bort katalogen och packa upp den igen. Det spelar ingen roll vad man har för inställningar heller. :/ Nu sitter jag här med rätt länkar men med originalbilderna och fel färger..

Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NiV3Rt
Har du 2G-kort? (vet inte ens om halebop har 3G-kort)
Min telefon tappar bara mottagningen hela tiden. Har kontakt med nätet i nån sekund sen försvinner den bara

Halebop har inget 3G.

Av root

Jag fick min kod också. Halebop med GPRS var inga problem att få igång.

Av root

OpenBSD här med

Av root

1 Stuffit Expander som följer med.
2 Det är inbyggt i OSet.

Av root

iTunes

Av root

Solaris för sparc utan massa CPUer har väl alltid gått att tanka hem gratis? De tog bort den för x86 ett tag men den finns där igen nu.

Av root

Novell har ju ägt Unix en gång i tiden. Men de är nog snälla nu.

Av root
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Audiochicken
Men fan, det sa hon aldrig till mig! Brevet borde ha nått de för en vecka sen nu och jag har inte sett skymten av något från dem, och jag lär väl inte se något eftersom jag aldrig skrev IMEI-numret på pappret.. Borde jag kanske ringa och höra vad som händer nu?

Det var samma för mig. Det har gått 2 veckor sen jag postade det idag. Jag tänkte se när/om jag får in pengarna på kontot och ringa sen. Om de inte kommer denna veckan så ringer jag och frågar hur det går.

Av root

ops.

Av root

Prova halebop annars. De är billiga kvällstid iaf.

Av root

Tanten sa inget om det till mig. Så jag fyllde inte i det.

Av root

Jag bor i en liten dal. Jag har:

Full 2G med telia. 1-3 pluppar med comviq 2G, det går att ringa för det mesta. 0-1 med vodafone 2G, man kan smsa utomhus.

Med 3 har jag full täckning.

Jag måste testa med comviq/telia 3G nåndag. Comviq.net är väldigt lockande.

Av root

Det är väl för touchscreenen?

Av root

Att starta tracker automatiskt när telefonen startar är väl blockat nu pga reboot loops och så?

Av root

Jag trodde att vi kom fram till att 95% kunde lägga mp3or på minneskortet utan att ta bort några spärrar eller flytta dem manuellt i en annan tråd?

Av root

Project Gutenberg är också en bra källa för böcker. De har kanske några svenska också. Dessutom är de plain text så om man bzippar dem så får man plats med en hel del på mobilen.

http://promo.net/pg/

Av root

Håller du den inom sikthåll kan du nog få ganska bra räckvidd. Jag har sett några som laddade ner en bild från en omodifierad t610 på flera kilometers avstånd. Det är väl ett ganska exremt exempel men det går. Sitter du med väggar och sånt imellan blir det värre. Hur lång räckvidd du får samt hur bra uppkopplingen håller hemma beror nog väldigt mycket på om man har wlan eller en trålös telefon eller så som jobbar på 2,4GHz.

Av root

Jag ringde söndagen för 2 veckor sen och så fick jag papprena förra torsdagen. Jag postade dem i måndags. Hoppas att de hör av sig snart.

Av root

Man blir väldigt sugen på det där nu. Jag får ta hit en polare med comviq och testa hur bra det funkar här nu för tiden. Speciellt det där med gratis 3G-datatrafik fram till årsskiftet.