Inlägg

Inlägg som Arzei har skrivit i forumet
Av Arzei

Köpte en EXP26U338CW förra året och var nöjd då, men den här veckan har den haft svårt att få ner temperaturen i lägenheten. Just nu är det 21 grader ute, ACn har gått för fullt i två timmar och det är fortfarande strax över 23 grader här inne enligt mina Huesensorer. Nån som varit med om minskad effekt eller inbillar jag mig? Funderar på att uppgradera till den kraftfullare modellen i stället.

Av Arzei

Körde en H110i GT i sex år men gick över till en Dark Rock 4 Pro förra året som jag är totalnöjd med.

Av Arzei

Sushi och Asahi på balkongen, sen catcha upp på lite serier och YouTube. Chill dag.

Av Arzei

Gillar branschens övergång till binauralt ljud i stället för hittepå-7.1 headsets som vi har sett i så många år.

Av Arzei

Själva FPSandet ser väldigt Bethesda ut, med andra ord inte bra. Hade hoppats att de skulle modernisera den delen av spelet mer, ser ut som Fallout 76 i rymden.

Av Arzei

Stämmer bra, som 91:a var det mycket jag kände igen och mycket jag har missat.

Av Arzei

Vad händer med DirectStorage? Känns som att det har varit tal om det bra länge nu och vi väntar fortfarande. Tills dess känns det här ytterst irrelevant för gamers.

Av Arzei

MX Red Silent. Underbart.

Av Arzei

Skapade konto här under 2005 för att ställa massa frågor om min blivande "Obliviondator". Lärde mig snabbt mycket om IPC-övertaget Athlon 64 hade över Pentium 4, vad Pixel Shader 3.0 var för något, att Z-5500 var skiten och hur spännande det var att folk låste upp pipes på sina 6800 LE. Mycket har hänt sedan dess.

Av Arzei

Sjukt förvånad över hur många som har en skrivare hemma. Jag ser ingen anledning alls, flera år sedan jag skrev ut något senast och skulle det behövas så finns det skrivare på jobbet och biblioteken.

Av Arzei

1440p sedan början av 2019. Bra balans mellan upplösning och framerate. Har en HDMI-sladd till TVn också men där blir det tyvärr oftare 1080p än 2160p då jag sitter fast med ett stackars 1070 Ti.

Av Arzei

Efterlyser fortfarande automatisk växling mellan HDR och SDR beroende på vad applikationen skickar ut. Auto HDR känns som en bandaid.

Av Arzei

Min Samsungplatta går att begränsa till 85% laddning, vilket jag har gjort, och min Nord 2 kör smart nattladdning så att den maxladdas lagom till att jag går upp. Ingen aning om det faktiskt hjälper eller om det bara är OnePlus-snack.

Av Arzei

Jag har en S6. Så jobbigt är det inte att tömma den en gång i veckan att jag skulle vara villig att lägga dubbla pengarna nästa gång.

Av Arzei

Komplexitetsmässigt så får fusion dagens fissionsreaktorer att se ut som leksaker i jämförelse. Press X to doubt på det här.

Av Arzei

Har en S6 vid namn Ultron (han är mig veterligen inte våldsbenägen ännu). Otroligt skönt att alltid ha en rent golv, kör den ett par gånger i veckan. Inbillar mig att det blir mindre damm på andra ytor också, dammar och torkar nån gång i månaden eller så.

Av Arzei
Citat:

AW3423DW

That's a mouthful.

Ger tekniken ett par år att mogna och komma ner i pris, men QD-OLED verkar helt klart lovande för desktopanvändning.

Av Arzei

Kul. Jag hade ett gäng Fyrtur i min förra lägenhet och de fungerade grymt bra när man väl hade bråkat klart med deras app och setup-process.

Av Arzei

Det mest intressanta med Android 13 är att vi (kanske) kan förpassa SBC-codecen till närmaste soptunna.

Av Arzei

Google Drive och ett Synology NAS.