Inlägg

Inlägg som Mcgreag har skrivit i forumet
Av Mcgreag

Invert y-axis borde heta återgå till normal y-axis. Spelföretagen borde sluta invertera y-axis by default.

Av Mcgreag

När jag var ung nog att vara intresserad av RGB i datorn fanns det inte, nu undviker jag det helst (svårt med mekaniska tangentbord).

Men å andra sidan så håller jag på att bygga in RGB i min figurspelsterräng så helt immun mot dess charm är man inte.

https://www.sakurakai.se/wp-content/uploads/Bord-1.jpg

https://www.sakurakai.se/wp-content/uploads/c-block.jpg

Av Mcgreag

En sak som många verkar missa när de pratar om att folk inte betalar för sig är att det inte finns en oändlig summa pengar. Varje person har x kronor att spendera olika former av underhållning och en absolut majoritet av dom kommer spendera dom kronorna varje månad. Frågan är inte om de spenderas utan hur de fördelas.

För varje artist som får mer betalt för att den inte fildelas så kommer någon annan person/företag att få mindre betalt istället. Det är ett nollsummespel.

Av Mcgreag
Skrivet av Ampen:

Processen är helt annorlunda. Folk TROR det handlar om särskilt ämnade för, men domslutet föll utifrån branschpraxis.
Frågan "särskilt ämnad" var inte ens intressant.

CopySwede hävdade helt enkelt att branschen gått med på avtal som gäller annan utrustning som innehåller hårddiskar, och då ska samma avtal gälla även här. Oavsett om produkten är särskilt ämnad eller inte.
Så gick resonemanget, och tingsrätten gav dem rätt utifrån det.

Skickades från m.sweclockers.com

Vilket är ju lika illa det. Bara för att branschen gått med på att betala avgift för en typ av produkt som i princip bara kan användas till privatkopiering så ska dom bli tvingade att betala för alla andra produkter med lagring oberoende om än är lämpade för privatkopiering eller ej.

Av Mcgreag

Två av dom legendary är ju från adventures. Kel'Thuzad är från Naxxramas och Chromaggus är från Blackrock Mountain.
Båda om inte dåliga så inte precis optimala, typiska legendaries att ha i sin control lek tills dess att man får man egentligen vill ha. Så jag vet inte om jag skulle kalla det pay to win direkt.

Dessutom har ju spelet nu varit ute i snart två år, det kommer finnas gott om spelare som har ett stort antal legenadries oberoende om de spenderat pengar eller ej. Själv sitter jag på ungefär hälften av alla Legendary (47 av 92).

Av Mcgreag
Skrivet av sAAb:

Här två bilder från Kerbal Space.
Det känns som ett något "enklare" spel grafikmässigt än många andra rymdspel.
Jag tvivlar på att Vulkan gör en stor och avgörande skillnad.

Om du vill ha exempel på snygga Unity spel så är KSP inte direkt det första valet.
Ori and the Blind Forrest

http://www.sakurakai.se/wp-content/uploads/ori1.jpg

Dreamfall Chapters

http://www.sakurakai.se/wp-content/uploads/dreamfall1.jpg

Homeworld Deserts of Kharak

http://www.sakurakai.se/wp-content/uploads/dok1.jpg

Är mer vad jag skulle välja.

Av Mcgreag
Skrivet av Andre_H:

Fan jag draftade TVÅ loatheb i arena igår. Hur gick det? Två vinster. Vad fan?

Skickades från m.sweclockers.com

Med tanke på hur få spells du generellt draftar i arenan så är Loatheb inte ett överdrivet bra kort. Skulle säga att t.ex så är Pit Fighter ett bättre kort (fast du kommer så klart aldrig kunna välja mellan dom två). Nu säger jag inte att det är ett dåligt kort men du måste tänka på det som en 5/5 för 5 utan någon praktisk förmåga vilket bara är avg.

Av Mcgreag
Skrivet av Devil May Cry:

Det blir väl ca 30 nya kort dock. Så det är inte direkt 120+ som med TGT.

45 nya + 7 token kort.

Av Mcgreag

Hur du än lagen är skriven så måste den ju tillåta QoS som prioriterar online spel och realtids video och liknande över t.ex. torrents. Frågan är bara hur man skriver lagen så att det blir möjligt utan att samtidigt öppna upp för en massa missbruk.

Av Mcgreag

Som jag sa så är åsikterna runt FFXIII väldigt delade, min åsikt är in princip motsatt MugiMugis.
Det enda jag håller med om är att storyn i uppföljarna inte är något vidare.

Av Mcgreag

Har inte spelat XIV så kan inte säga så mycket om det men det lilla jag sett liknar inte XIII.
XIII är ett spel som många kraftiga åsikter om, vissa tycker det är väldigt dåligt, andra (som jag) tycker det är väldigt bra. Skulle rekommendera att du tittar på några gameplay videos först (gärna neutrala sådana som inte försöker visa det i ett extra bra eller dåligt ljus).

Av Mcgreag
Skrivet av Luffie:

Tur att det inte var en warrior, då är det inte säkert att det hade räckt för att döda honom

Av Mcgreag

Nu vet jag inte hur din hand såg ut men i allmänhet är coin hero power inte att rekommendera. Coin är nog det som folk i allmänhet för mest fel med.

I princip den enda gång du vill göra turn 1 coin 2-drop är om din hand är 2,2,3,4. Om du t.ex har 2,2,4 så är det bättre att turn 2, 2-drop, turn 3, coin 4-drop. Och har du 2,3,4 så är det bättre att spela dom på curve än att coina ut 2 -drop och göra hero power turn 2.

Av Mcgreag

Dr Boom är bra för att det finns ytterst få andra bra turn 7 plays. Det finns några andra bra 7 mana minion men de flesta är sådana som vill spelas senare för de comboas med andra saker (antonidas, velen). Om du bara vill ha bra tempo på turn 7 finns det inga andra alternativ.

De enda klass som har bra turn 7 play utanför dr boom är Druid med både Ancient of Lore och War och eventuellt Shaman med Neptulon (men även han vill du nog spela senare så att du har tillräckligt mana för att spela alla murlocs nästa drag.

Av Mcgreag

Spelat en del på min Nexus 7. Har inte haft några problem med disconnect dock är spelet i allmänhet väldigt segt och hackigt. Du kan inte spela patron warrior på den om man säger så.

Av Mcgreag

Resultat från mina 50 TGT pack:
12 Epic
3 Legendary
575 Dust från att disenchanta duplicates

Legendaries:
Rhonin
Eadric the Pure
Eydis Darkbane

Av Mcgreag
Skrivet av Storage Jar:

Har två frågor ang rank 15-20.
Varför spelar 99% mage och varför säger folk tack när dom vinner?

Mage har alltid varit en populär klass, det är den du spelar i tutorial och klassen har många kort som känns mäktiga. Både mech, tempo och control mage lekarna är förhållandevis lättspelade och bra för att lära sig spelet (mycket bättre än t.ex face hunter).

Tack för en bra match kanske? Själv säger jag alltid "Well played" oberoende av matchresultatet. Om motståndarnas emotes retar dig så är det bara att klicka på deras porträtt och välja "squelch"

Av Mcgreag

PS+ ger generellt fler och "bättre" gratis spel men du har bara tillgång till dom så länge du fortsätter betala för PS+.
Xbox Gold ger färre och generellt äldre (fast de har blivit lite bättre på både de fronterna på senaste tiden) men du får spelen permanent istället.

Båda tjänsterna ger också tillgång till cloud saves och där är xbox lösning för dessa 100 gånger bättre. Men det spelar i stort sett bara roll om du har flera xboxar.

Av Mcgreag

Folk netdeckar för det är roligare att vinna än att förlora, svårare än så är det inte.

Om du är bra på att bygga lekar kommer dina lekar att när du efter hand justerar dom komma att bli mer och mer lika nät lekarna, tar bara lite längre tid att nå dit än om du direkt kopierade dom och din winrate kommer vara lite sämre än den kunde varit tills dess. Och är du inte bra på att bygga lekar kommer du bara att förlora en massa.

Som en priest main kör jag ofta egenbyggda lekar men det är mest för att priest är så dålig att det inte finns någon riktigt bra lek att kopiera.

Av Mcgreag
Skrivet av kaOOz:

Jo de är ju möjligt men långt ifrån OP

Att lycka med det känns ganska svårt
Kräver att du har spelat Justicar Trueheart (6 mana) vid ett tidigare tillfälle och har Prophet Velen (7 mana), Coldarra Drake (6 mana, mage), Maiden of the Lake (4 mana) och Auchenai Soulpriest (4 mana) på brädet samtidigt.
Om du nöjer dig med att bara kunna göra 8 skada två gånger utan mana reduktion så kan du byta ut Coldarra Drake mot Garrison Commander (2 mana) och ta bort Maiden of the Lake.