Inlägg

Inlägg som Eptk har skrivit i forumet
Av Eptk
Skrivet av Bergand:

Hur är det med det sk coil whine? Inser väll att även jag har lite sånt ”missljud” när jag sitter riktigt riktigt nära konsollen. Sitter jag i soffan 3m bort så hörs det ju inte då det dränks av ljudet på tvn, och även om jag har mute på tvn tror jag inte ens jag hör det. Bör jag vara orolig eller är det bara köra vidare?

Nej du behöver inte vara orolig. Stör du dig inte på ljudet så är det bara köra på som vanligt.

Av Eptk
Skrivet av Musse0414:

Beställde min ps5 DE den 18/9 från Dustin. Är ganska trött på allt väntade precis som många av oss är. Tänkte avbeställa min order vid löning och köpa en från Facebook, med tanke på att andra hands priserna börjar gå ner. Gud vet när Dustin får för sig att leverera min order. Vad skulle ni ha gjort?

OBS: jag stöttar på inget sätt scalpers men är ganska trött på väntandet. Går lite mot mig själv. Men har ni några tips? Borde jag vänta? Borde jag köpa? Tankar om Dustin osv?.....

Sålde själv en SE här på marknaden för 2 veckor sedan så håll utkik är väl mitt tips till dig.

Av Eptk
Skrivet av Specias:

Verkar som att det överlag är ett lotteri om man får en konsol som låter mycket vare sig det gäller fläkten eller coilwhine. Min från Netonnet beter sig helt normalt. Hör inget coilwhine. Fläkten kan man höra om man aktivt lyssnar, men absolut inget störande eller att den liksom tar över och tar ifrån upplevelsen när man spelar.

Så är det. Min polares är väldigt tyst under load. En av mina däremot lät riktigt illa under load men lugnt i menyerna. Det var såpass illa för mig att jag sålde den, jag kunde höra den några meter från där den stod under load. Med det sagt så behöver ju inte alla störa sig på det men jag gjorde det. Mitt andra ex däremot är knäpptyst i jämförelse.

Av Eptk
Skrivet av NumeroUno:

Jag kontaktade först Sony som bad mig skicka in den men valde att göra det via Elgiganten istället, tog ca 3v tills jag fick en ny. Hade hoppats de skulle slänga in en extra kontroll men icke

Tack för återkoppling. Inget för mig personligen men bra om fler får liknande problem som dig.

Av Eptk
Skrivet av NumeroUno:

Fick ett ersättningsex om någon råkar ut för detsamma

Bra information. Ett förtydligande bara, fick du ditt ersättningsex via elgiganten eller gick du via Sony? Det har varit lite blandat vilken väg kunderna valt och gå så bra och veta om någon annan får liknande problem som dig.

Av Eptk
Skrivet av Stalledräng:

5900 om ni inte gör affär.

Noterat. Meddelar här i tråden om jag inte får någon återkoppling.

Av Eptk
Skrivet av jimmpa83:

Dra iväg ett PM till mig så går vi vidare om du fortfarande är intresserad.

Av Eptk
Skrivet av jimmpa83:

Noterat.

Av Eptk
Skrivet av Jonathan460:

Noterat.

Av Eptk
Skrivet av d00den:

Fixade nu en PS5 på tradera. Verkar vara en seriös person. Kostade mig 8400 spänn inkl frakt, men då för disc-versionen.

Aouch. :/ Jag har en ute på marknaden här också just nu beroende på var du bor dock. Oavsett så hoppas du kommer trivas med den.

Av Eptk
Skrivet av jimmpa83:

Noterat.

Skrivet av Ivalun:

Inbyte mot ett oöppnat Xbox series X kvitto o garanti.?

Inte intresserad av några bytesförhandlingar tyvärr.

EDIT: Behöver förtydliga att bud som kommer in via PM räknas bort. Bud sker alltså öppet i tråden.

Av Eptk
Skrivet av Dumli:

5500 kr, bor i VBG så kan hämta

Gött! Noterat.

Av Eptk

Playstation 5 SE (Disc)

Hej,

Ska nu sälja min PS5 SE då jag endast var intresserad av att spela igenom Demon's Souls och nästa aktuella spel för mig är FF7 Remake Pt.2 och det är en ju en bit bort.

  • Kontrollen är oanvänd då jag äger en Dualsense sedan tidigare.

  • Inga spel medföljer då Demon's Souls är låst till mitt PSN konto.

Jag är inte så insatt i ämnet men konsolen har vad jag antar är lite coil whine som kan uppfattas mer eller mindre störande för vissa. Jag har spelat in ett ljudklipp där jag håller telefonen intill konsolen. I början av klippet sitter jag i menyn och 8 sekunder in tabbar jag in i spelet: https://voca.ro/15Bx1dnRFuqQ .

Spelade själv ca. 3 meter ifrån konsolen med hörlurar och märkte därför inte av ljudet men vill ändå varna eventuella köpare för detta så ni är informerade. Vad jag läst här på sweclockers har andra haft liknande problem och fått det åtgärdat via garanti ifall man anser det störande.

Bud startar på 5500. Budgivning sker i tråden (ej PM) och slutar fredag 26/2 kl 12.00..
Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill och neka vem jag vill. Bud från användare skapade efter denna annons godtas ej.

OBS: Endast avhämtning i Vänersborg. Betalning sker via Swish. Konsolen är köpt på Media Markt och kvitto skickar jag till din mejl på plats då detta är digitalt.

Läs hela annonsen här

Av Eptk
Skrivet av THB:

Den senaste tiden har jag märkt att Sweclockers fått några nya skribenter.

En av dom, Meantek, gör verkligen skäl för sitt nick tyvärr.

Det var inte bara jag som reagerade över hur han/hon spytt galla och rent av förlöjligat medlemmars kommentarer.

Om detta är hållet Sweclockers är på¨väg, arroganta skribenter som hånar medlemmar, så tackar jag för mig.

Mycket på forumet har tyvärr gått åt fel håll på senare år. Håller förövrigt med dig i ditt inlägg.

Av Eptk
Skrivet av JohnE321:

Fick din kompis ett PS5 idag från MM och han beställde den 3/11? Beställde själv nämligen till butik den 10/10 och har inte hört nåt.

Nej, måndagen förra veckan. Tror det varit allmänt känt i tråden sedan ett tag att MM inte går riktigt efter sitt kösystem, tyvärr. Sett fler exempel här inne.

Av Eptk
Skrivet av Mattefred:

Vet du när han bokade?

Ringde och frågade, 3 november.

Av Eptk
Skrivet av Mattefred:

Kompisen fick en konsol därifrån förra veckan, SE.

Av Eptk
Skrivet av Cybrus:

Den här utlottningen känns ju rätt meningslös. Antingen så tävlar man mot scalpers eller någon som fått ett halvt samhälle att skriva upp sig. Men en liten chans är väl bättre än ingen antar jag, så det blir en obetydlig anmälan från lilla mig. 🙂

Skrivet av -AgamemnoN-:

Känner likadant, men man har ju inget att förlora iaf. Missade ju släppet på amazonDE idag så det här hade varit en trevlig kompensation.

Jag vann en på förra utlottningen och jag anmälde mig bara en gång ifall det är en till någon tröst. Lycka till.

Av Eptk
Skrivet av Gorian:

Personligen gör jag det på natten av vana. Men vet att andra gör det under tiden de duschar/käkar frukost/whatever. Det är mest en vanegrej.

Skrivet av Halldin:

Oftast hemma, men har laddare på jobbet också. Aldrig på natten, upplever inte batteritiden som ett problem utan laddandet brukar sammanfalla rätt väl med att jag ändå vill ta av mig den. Använder den sällan på natten och då inte med sleep tracking. Finns det någon sleep tracker som är värd att använda ens? I så fall kan jag tänka mig att vid slutet av dess liv förpassa den nuvarande S3:an till nattklocka och ha en nyare på dagen.

Okej. Tack för er input!

Av Eptk

Är personligen också lite intresserad av att införskaffa en SE. Kollat lite på andra klockor också men eftersom jag har en iPhone SE (2020) så vore det ju trevligt med en AW. Jag undrar bara när ni laddar den? Gör ni det på natten utan att ni trackar sömnen eller hur gör ni?