Inlägg

Inlägg som Wheeliee har skrivit i forumet
Av Wheeliee

ok, då förstår jag...

Av Wheeliee

Jag har inte så på min dator heller.. Ger det prestandaökning om jag sätter det så eller? Fattar inte.. Förklara vad det är bra för

Av Wheeliee

Du menar att jag ska ställa in inställningarna som på bilden?

Av Wheeliee

okej då förstår jag. Datorn har en Tagan 430w så jag är väldit säker på att det inte är det!

Av Wheeliee

haha Jag kan ge er information. Tänkte bara fråga om det var så enkelt att det är samma bugg på Asus eftersom Asus tillverkar Asrock

Asus A8N-E
Athlon64 3200+
Corsair 2*512mb pc3200 value select
Nvidia 6600gt

Jag har testat datorn i både Prime95 och 3dmark06 får cpun i max 40grader och grafikkortet i ca 58 grader. Minnesinställningar är original, har faktiskt inte kollat då jag inte ens är så bra på minnen. Vet inte vad det är för skillnad på 1t och 2t faktiskt. Alla drivisar är nyaste.
Vad menar du med inställning "Starta om automatiskt"? Den har jag aldrig sett.
Den har inga virus, jag kör Nod32 i den och jag har sökt igenm datorn med det. Inga utslag. Inga Spywares heller.

Datorn bara slår av helt plötsligt. Ibland sså startar man msn så slår den bara av. Ibland så slår den bara av när hon surfar. Ibland så kan hon både surfa och hålla på med msn i flera veckor utan att den startar om. Jag har aldrig haft turen att sitta vid den när den startar om då jag inte ofta är där (hon bor 1 mil ifrån mig). Nu ska ni inte tro att datorn gör en vanlig omstart när det händer. Den slår bara helt av och startar upp ifrån början igen, laddar bios, windows osv.

vet inte om jag gav er för mycket information eller för lite, men ajja

Av Wheeliee

Okej, men då vet jag
Är det samma problem med Asus moderkort? Jag har en kompis som datorn också slår av för lite då och då.. Jag plockade ihop deras dator och nu funderar de på att plocka ihop alla delar till askarna igen och lämna tillbaka

Så åter till frågan, är det samma problem på Asus moderkort?

Av Wheeliee

Okej.. Tack, då ska jag göra det..

EDIT: Skulle kunna pussa dig! Din hjälp löste alla mina problem Jag hade ställt den på 1t.. Trodde att det skulle vara det för att minnena gick på dual :/

Av Wheeliee

Jag har senaste macromedi flashplayer

Av Wheeliee

Datorn startar om vid tryck på Aftonbladet länk

Detta gäller alltså datorn som finns i sign.

Idag slog jag på datorn och började läsa lite Aftonbladet. När jag hade läst en del och kommit längre ner och tänkte läsa om jordskalvet i Stockholm på länk http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,831350,0... så slår datorn bara av. Inga felmeddelanden eller liknande, den slog bara av och började starta upp igen. När jag hade kommit in i Windows igen så gick jag raka vägen in till Aftonbladet igen och klickade på länken. Samma sak igen, datorn bara slog av. Någon vet vad det är för fel?

Av Wheeliee

Fan vad stor plats dina grejjer tar!

Av Wheeliee

Värmepaket i bil? Är inte den jävligt stor? O jag har då inga maskiner för att kunna fräsa ut något cpu block... Det är väl dyrare än o köpa cpu block isåfall?

Av Wheeliee

Tror jag absolut inte!

Av Wheeliee

Istället kan ni väl bara ge mig svar på min fråga! Blir det varmt i ett Aeroengine 3 pga att den blåser in mera luft än den blåser ut?

Av Wheeliee

Det låter mer i mina öron som ett dyrt alternativ.. Men jag får väl kolla runt vad det kostar

EDIT: Det där var ett Bigtower.. Ursäkta om jag inte skrev det så vill ajg inte ha ett Bigtower. Det jag däremot skrev var att jag inte vill ga en alldeles för för dator...

Av Wheeliee

Nytt Chassie

Jag håller på och samlar till ett nytt chassie. Det viktigaste med chassiet är självklart kylningen. På prioritet 2 ligger ju såklart ljudet. Jag tycker inte ljudet är superviktigt, men jag vill ju inte direkt ha 80mm fläktar eller t.ex. Delta fläktar. Sedan ska chassiet inte vara för litet, vill ju ha in ett vanligt ATX, och en Tuniq Tower.

Jag har vart ganska entusiastisk över det nya Aeroengine 3, men så var det en person som sa till mig.. Det pumpar in mera luft än det pumpar ut. Det är ju iförsej sant, så då undrar jag om det kanske blir varmare i chassiet pga. att värmen rör runt i chassiet? Finns det ett chassie som kyler ännu bättre i samma prisklass?

EDIT: Det ska inte vara ett bigtower. Vill kunna ta med det på lan!

Av Wheeliee

Jag envisas inte med att ha kvar det. Jag samlar ju till ett nytt! Det jag tycker är konstigt är at jagi nte kan klocka det någonting eftersom alla andra kan det med mina temps.

Av Wheeliee

Men det ska ju vara en på sidan också Som på Aeroengine 3 t.ex. En 250mm fläkt på sidan

Lite Offtop: Kollade runt om drivrutiner osv. JAg har ju senaste från Nvidia, men ajg bara undrar ifall sånna dära hemmagjorde drivisar är bättre? t.ex. http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=1731974

Det konstiga med Rivatuner är att den i uppstarten säger att den inte känner igen mina drivisar fast jag har original :/

Av Wheeliee

åfan... Då börjar jag förstå.. Men man kan ju inte sätta tillbaka plåtbitarna heller eftersom det är sånna man sliter bort. Jag lovar att inte ta bort plåtbitarna på nästa chassie. Men den fläkten längst bak, den ska man alltså sätta på utåt?

Av Wheeliee

Varför slopar man inte bara alla nätagg förutom Tagan så folk förstår vad dem ska köpa?

Av Wheeliee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jasgripen
Det var märkligt, det fungerar nämligen utmärkt för mej, har ett 6800le med Silencer 5 rev 3, har fläkten på 25 % i 2d och 75 % i 3d och hör direkt när den varvar upp när jag tex kör ett spel.
Min idle temp är 45 och vid full load 58, däremot märker jag ingen större skillnad med stängt/öppet chassi.
Kanske en dum fråga men har du "öppnat" kortplatsen under silencern så att den blåser ut varmluften ur lådan ?

Det är ingen dum fråga.. Det där upptäckte jag för en månad sedan att jag hade glömt Då gick den upp i typ 70grader...
Iaf så börjar det bli jobbigt med höga temperaturer. Har testat dra upp den i 100% och jag kan fortfarande inte klocka, blir liksom artifacter minsta lilla jag drar upp klocken.

EDIT: Här ska ni få en bild av mitt fläktsystem:
Allt som är markerat rött finns en fläkt, och alla är 80mm

http://img465.imageshack.us/img465/9217/im0009418th.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/1233/im0009775gy.jpg

Alla fläktar blåder inåt. Fläkten där fram har jag köpt själv och den visar i speedfan att den snurrar i ca 2350rpm. Den andra två fläktarna visar ingenting och följe med i chassiet. Helt värdelösa fläktar vet jag, men jag vet inte vad det är för rpm på dem så det jag skrivit är bara gissningar. Man ser och hör på dem att dem iaf inte snurrar över 1500rpm.

JAg vet att det är ett dåligt chassie, men jag samlar faktiskt till ett Aeroengine 3

EDIT2: Grafikkortet som syns på bilden är min gammla FX5200, nu har jag 7800GT

En fråga till: Jag tog bort alla de där plåtluckorna till Pci platserna där bak, var det osmart eller smart?