Inlägg

Inlägg som Wheeliee har skrivit i forumet
Av Wheeliee

För att sätta usb fel så får man trycka..

Av Wheeliee

Klart de är najs med 5mm aluminium, men det är faktiskt inte coolt att komma på lan med något som det står Fatal1ty på. Det känns lite "icke coolt" att vara hans fan :S

Av Wheeliee

ACCELERO X1 --> Gainward 7950gt

JAg tänkte bara kolla om ACCELERO X1 passar på ett Gainward 7950gt !?

Sedan undrar jag om den kylaren har bra lufttunnel, för jag vill ju som på de gammla Silencer kylarna att de skickar ut luften ur lådan.

Jag ska den i en Antec Sonata 2. Blir det bra med den då, eller blir det bättre kylning med en Zalman kylare? Jag kör med alla fläktar i chassiet.

Av Wheeliee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Triss
Satan vad kidsen har pengar idag
Jag menar 3500+ vid 13 års ålder och sen uppgradering till c2d vid 14.

Själv knekade jag ihop till min första egna dator som klockades (1900+) vid 16-17.

Det e klart.. 1050kr i barnbidrag ;P

Av Wheeliee

Undras vad han hade för kylning...

Av Wheeliee

Moderkortet lär ju duga.. Ska du ha bästa fläkten så ska du ha en Tuniq Tower.. Innan du börjar klocka så skulle jag rekommendera dig att läsa på ordentligt också. Jag höll på att förstöra mina minnen när jag klockade första gången xD

Av Wheeliee

Asså.. Varför ens hitta på något så här dumt? xD

Av Wheeliee

Varför bara vara nere på PC6400?

Av Wheeliee

wrt54g v. 5 - Problem

Jag skaffade mig en sådan, och nu visar det sig att den e helt mongo. Först så blinkade alla lamporna var femte sekund som om den startade om sig hela tiden. I datorn stod det bara att nätverkskabeln inte var isatt just när lamporna lyste. Efter en kvart så slutade lamporna blinka, så nu kan min dator hitta den. Problemet är bara att jag får något jättekonstigt ip, och jag kan inte ansluta till routern. Man ska ansluta till routern genom att skriva http://192.168.1.1 i webbläsaren, men det hittas ingenting där. Dessutom står det vid nätverksikonen att jag har problem med anslutningen.

Jag har testat att ställa in ip manuellt till 192.168.1.2 men det fungerade inte.

Jag har testat att resetta den genom att hålla in reset knappen i 5 sekunder som det står, men det reagerar inte routern någonting på vad jag ser.

Just nu så lyser de lamporna som ska lysa. En lampa för power, en lampa för internet och en lampa på (1) där min dator är inkopplad. Routerns Wlan kan jag inte hitta, och lampan för Wlan lyser ej.

Någon som vet hur jag ska lyckas få igång den?

EDIT: Ip:t som jag får utav routern hela tiden är 169.254.64.113

EDIT2: Lösningen på problemet var att den var en DOA! Strömadaptern var totalt knas!

Av Wheeliee

Meningen till varför man har så dyrt nu är ju liksom att om något år när man drar ner priserna så ska folk känna sig lyxiga när de köper sådana dyra saker för billiga pengar. Man ska liksom känna att man gjort ett riktigt klipp! Det är sådant som får folk att handla som tokar...

Av Wheeliee

Nu har inte jag direkt orkat läsa igenom hela den här tråden, men kan man jämföra ljudet i k800i med ljudet i en Ipod nano t.ex.? Är det mycket sämre ljud i k800i än i en Ipod nano?

Av Wheeliee

Varför skulle man undervolta för att den inte ska bli så varm? ÄR temperaturen så himlans viktig eller vill ni bara att datorn ska vara så tyst som möjligt?

Själv så funderar jag på att gå över till Intel nån gång i vinter eftersom jag ändå ska köpa nytt moderkort och processor då mitt skit inte är bra längre :S

Av Wheeliee

Vad är gmail?

Av Wheeliee
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Curly
Raptorn stödjer bara 1.5Gbps så den tjänar absolut ingenting på att vara inpluggad i en SATA2/3.0Gbps port.

men asså.. Hur kan då en raptor vara så mycket snabbare o bättre än andra sata diskar, om den inte ens stödjer 3Gbps?

Av Wheeliee

Jag har 100mbit bbb fiber

Av Wheeliee

Men asså.. Klart det måste bli skillnad på att koppla min kära raptor i ett 1,5gb/s uttag? Jaa menar, Raptorn är ju liksom snabbare än den "vanlig" hdd om jag säger så. Så isåfall kan jag väll lika gärna koppla den vanliga disken i ett vanligt uttag och köra på vanliga Sata? Det borde ju fungera lika bra va?

Av Wheeliee

När det gäller dvd-brännare så gillar jag Nec. Har använt en NEC i flera år nu, och jag har aldrig haft problem med felbränningar eller liknande.. Här haru en länk: http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=NECND35...

Den har allt för ett bra pris...

Av Wheeliee

Hoppas för din skull att du hade en säkerhetskopia

Av Wheeliee

VAd rolig man är då

Av Wheeliee

Sata2 uttag

Jag hade tänkt jag skulle köpa en ny hårddisk med stort utrymme eftersom min gammla dog. Just nu har jag en raptor sitter i. Moderkortet är ett Asrock ULi M1695. Nu sitter jag o läser att det bara är ett Sata2 uttag på det. Då undrar jag vad man ska köpa för att få flera uttag som inte är för dyrt? DEt enda jag hittar är på datorbutiken för 395:- http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=SC-SATA...

Det tycker jag låter som i det dyraste laget för bara ett enda uttag. Är det verkligen så dyrt, eller finns det billigare alternativ?

EDIT: Iofs så finns det två 1,5 Gb/s uttag också.. Är det någon skillnad o köra på ett 1,5 gb/s uttag istället för 3gb/s? Eller jaa, att det är skillnad fattar jag väl, men liksom, klarar ens datorn av dem hastigheterna i dagens läge?