Inlägg

Inlägg som redskins har skrivit i forumet
Av redskins

Coretemp tycker jag fungerar utmärkt.

Av redskins

Den verkar ju onekligen riktigt grym, men vet inte om det verkligen är värt det priset. Har själv en Corsair SSD 120gb som jag är väldigt nöjd med och för att en sådan som denna OCZ ska komma till ordentlig nytta så ska det vara några riiiiiktigt tunga program som man ska köra, för den som jag kör med är väldigt snabb på just boot och allt annat jag laddar.

Vet inte hur installeringen fungerar men den borde ju listas som en vanlig hd i bios?

Av redskins

Länk?

Av redskins
Skrivet av Okejaren:

Står det att paket har skickats ut innan det har scannats på posten eller efter?

Du får ju ett kolli-id, då vet du att det har skickats. Men du vet kanske inte vart det är förrän de skannar det på "centralen" i Götebörg. Mina paket brukar bli skannade mellan 20-21 på kvällen sen under natten så transporteras det vidare till Malmö tex.

Av redskins

Såååååå trött jag är!!!

Det ringde en telefonförsäljare som comhem typ "anlitar" för att erbjuda vissa saker, som började snacka en massa om att om jag tar telefoni så får jag det gratis eftersom jag redan har tv och bredband. Efter många om och men tackar jag ja för att få det lite billigare i typ 3 månader. Vilket dumt beslut detta var...

När jag får första fakturan så ser den helt väck ut, snackade med någon på comhem om det men de bara kom med bortförklaring efter bortförklaring så 200 spänn hit eller dit gör väl inget. Men när jag sedan kollade hastigheten på bredbandet som innan erbjudandet var 10/10 så var den nu nere på 10/1. Och hon sa i telefonen att för 60:- extra fick jag 10 extra uppströms. Då ville jag häva allting och gå tillbaka till det jag hade innan och började ringa och ringa men kom aldrig till rätt ställe, en kille berättade att kunde maila så skulle de fixa det så fort de kunde dagen efter, men inget svar.

Ringde igen för att försöka ångra detta köpet men då var såklart de 14 dagarna slut på ångerrätten, detta var i samma veva som jul/nyår så man hade inte mycket tid här. Ajja...

Ringde för en vecka sedan för att få ljudinspelningen till när jag tackade ja till detta erbjudandet för att kolla om jag hörde rätt när hon sa att jag skulle få 10/10 och visst sa hon det, men jag har aldrig sett röken av de där extra 10 uppströms. Inte nog med det, jag fick inte heller någon rabatt verkar det som efter liten titt på fakturan senast.

Vad fan ska jag säga när jag ringer de imorgon om att fixa detta och ev få lite ersättning?
Har haft de i 3 månader och allting har bara blivit värre och värre, sitter och ringer de varenda dag känns det som för att de byter modemserienummer utan att jag har sagt åt de att göra det eller något annat.
Man kan väl inte säga upp det innan man har gått igenom de 12 helvetes-månaderna som man är bunden till heller?

*SUCK*

Av redskins
Av redskins
Skrivet av niddan:

Tjenare, ditt paket brister på några punkter och ser slightly overkill ut!

Här är mitt förslag: http://www.inet.se/kundvagn/visa/153445/dator

De jag har ändrat är RAM-minnena, grafikkorten, ssden och lite annat..
Jag bytte ut ram-minnena för att man ska väl köra 3-kanal när man kör i7 ?
Mer frågor så ställ dem bara

3-kanal är väl bara socket 1366?

Av redskins

Sitter cpu-kylaren ordentligt? etc. etc. etc.

Av redskins

Riktigt häftigt!

Av redskins

Infant=spädbarn

Som body_electric sa så är det oftast en storlek mindre än vad du har som gäller. Det är ganska stora storlekar, om du inte som jag vill att de ska sitta löst och vara stora och sköna.

Av redskins
Skrivet av MulleEng:

Tips till inet.se, i och med att några klagar på 17:00 regeln så kunde ni skriva till att ni reserverar er för högt tryck på lagret eller något liknande.

Själv tycker jag att detta kan vara lite sunt förnuft att kunna räkna ut att det med största sannolikhet kommer finnas ordrar som inte kommer iväg just samma dag på grund av en stor processorlansering. Sen om det tar en dag extra, vad gör det? Egentligen?

Av redskins
Skrivet av RobinJacobsson:

Ok, men jag kan inte lämna terminalen en timme och gå ut och kika på stan då?

Har du bara någon timme hinner du aldrig in till stan om du landar på O'Hare..

Av redskins
Skrivet av Hraf:

Jag har inget att jämföra med, men jag tycker F120 är riktigt underbar. Känns inte som att hårddisken är en flaskhals alls numera, den hänger med kvickt i alla svängar utan att klaga.

Köpte en likadan förra veckan, riktigt trevligt med SSD-disk måste jag säga. Kan inte tänka mig att inte ha en, F120 känns ganska prisvärd och tillräckligt med utrymme för att ha ganska mycket grejer på den utöver Windows.

Av redskins

Det är kanske just därför processorn blir ledsen? Den vill ju visa sin styrka!

Av redskins

Varsågod, litet stavfel dock

Gutamål - gutniska - gotländska

Av redskins

Kiselplatta, det man använder till att göra kretsar/processorer...typ

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kiselplatta

Av redskins
Av redskins

Hur "ny" är den? Annars kan det vara en del damm i den som gör att luften inte går ur ordentligt och därför överhettas den. Du kan ladda hem msi Kombustor som är ett stresstest för grafikkortet där det också står temperatur på kortet.

tex här http://www.guru3d.com/news/msi-kombustor-070-beta-/

Av redskins

Det ultimata vore nog att installera om windows och därmed också rensa allt och installera alla spel och program du vill ha på din snabba SSD.

Av redskins

har du väldigt rätt i, får lösa det med tejp då!