Inlägg

Inlägg som noppa har skrivit i forumet
Av noppa

japp bra ide ska skaffa lina imorn och koppla direkt.

Angående speedtest så tror jag inte det går att lita på den sidan isp kanske lägger prioritering eller något liknande på den, eftersom den sidan påstår att min nerladdnings hastighet är hela 500kb/s vilket är rena lögnen.

som sagt jag har aldrig riktigt lyckats ladda ner snabbare än 30kb/s från någon sida download.com, rapidshare, tom ftp uppkoppling mot 100/100 lina.

Av noppa

tja, kör vista buisiness 64bit och har inte haft minsta problem när det gäller spel, sitter på quadcore 2.2, 4gb ram, 8600gt

spel som jag har kört utan minsta problem på vista 64bit

fallout 1 och 2!! va tvungen o klara igen pga fallout 3
red alert 2
wcIII
ufo after mat

crysis
the witcher
Jericho
neverwinter nights 2
fantasy wars
heroes of might and magic V
bioshock
mass effect spelas nu

jag har hört om många problem med vista men när jag pratar om personlig erfaranhet så har jag verkligen 0 problem. är super snabb på min dator och har inte haft 1 enda krash eller liknande. upgradea imo det kommer att ske för eller senare ändå.

Av noppa

wireless problem!

hej, Jag har problem med min wifi internet. Jag sitter utomlands just nu och min hyresvärd delar med sig av sin 4mbit lina. så 4mbit borde ge mig minst 300-400kb/s download speed eller hur? men varken jag eller hon kan få snabbare nerladdnings hastighet än 30-50kb/s.

Jag har testat det här mot 100/100mbit ftp och 100 tals andra sidor.

Jag undrar om det här är problem från isp eller hennes router? om routern är svag kommer nerladdnings hastighet att minska? eller kommer signalen att helt enkelt bli ostabil.

om en ny bättre router skulle fixa problemet så kommer jag att skaffa en bra N router, men eftersom jag inte riktigt vet hur wifi technology fungerar så är jag osäker. vill helst inte lägga ner en 1000 lap om problemet ligger hos isp och våran upkoppling som är helt enkelt kass.

p.s har testat hastigheten med bärbar som låg precis bredvid routern så det är inte en fråga om avstånd.

hennes router är LINKSYS WAG200G

tack i förväg, snälla hjälp om någon är kunnig om frågan

Av noppa
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stune
http://board.zuxxez.com/showthread.php?t=28104

tack väldigt fin guide, men tyvärr snackar den bara om de här "career changers" men berättar inte vart man kan hitta en, nåja får leta vidare om nån kommer på vart de har sett berätta gärna.

Av noppa
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stune
kolla denna sidan, det borde finna lite info där.

http://www.gamebanshee.com/twoworlds/walkthrough/trainers.php

tack, men som sagt jag letar inte efter trainers som lär ut skills utan de som ger tillbax skillpoints, jag vill resetta skills som jag inte vill a.

Av noppa

two worlds resetta skills

tja, lirar two worlds och har strulat till mina skills rätt rejält jag har hört att det finns folk i stora städer som kan resetta dina skills vet någon vart de befinner sig?

Av noppa

cod4 multiplayer krashar :(

det va inget hittade fix på nätet micken måste va i lol!! skumt men så är det

Av noppa

trots att battlfield 2 är underbard roligt så är det alldeles för buggigt :/ gör dig själv en tjänst och skaffa nåt annat innan du kommer in i spelet riktigt, jag har beslutat att aldrig mer röra spelet det vart en krash/account problem för mycket 1 dag.

jag hade ditt problem när jag köpte expansiosn via EA downloader, det löste sig aldrig och jag avinstallera de till slut :/ EA erbjöd dock att refunda mina pengar när jag ringde.

Av noppa
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Walker
Förresten har ni sett det här:

http://www.imdb.com/title/tt0466663/

sarah michelle geller oh no, lämna bra saker i fred ffs

Av noppa

måste säga att både witcher och bioshock är väldigt krävande spel så om du inte har rätt ny spel dator borde du kolla in andra spel om du inte vill dra ner allt till minimum.

måste säga det lilla jag spelade av the witcher så verkade det rätt kasst hur man slogs osv, jag avinstallera min efter 30 min och gav tillbax till polarn. dock kanske gav jag den inte en riktig chans.

om du inte har nåt emot gamla spel så skaffa neverwinter nights 1 collection först och främst kan inte kosta mer än 200ring nu på webhallen det finns väl 2 expansions som jag spelat och båda är suveräna och själva spelet är lika bra som 2an. grafiken är inte så dålig heller.

p.s förstör inte neverwinter nights 1 för dig själv som jag gjorde och kör dual wierd det är alldeles för overpowered.

Av noppa

kom precis på ett par till spel

Knights of the old republic 1 och 2, Starwars spel och innan du avfärdar det rakt av så måste jag säga att jag inte är starwars fan alls men de här spelen är nog bland top 3 rpgn jag spelat handlingen är riktigt bra går inte att jämföra med filmerna, ingen jag känner som spelat kotor har ångrat sig.

Neverwinter nights 2, 3rd person men bra handling och tar långt tid att klara mycket side quests och väääldigt många val när det gäller karaktär byggande.

might and magic the dark messiah, fps fantasy sjukt kul att slåss i det spelet, inte så värst lång spel men tycker man kom in i miljön jäkligt mycket.

p.s om du skaffar knights of the old repiblic kör darkside mycket roligare.

nu ska jag spela call of duty 4 hoppas du hittar nåt som passar dig.

Av noppa

Re: Fantasy/story spel för PC?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av zaga
Hej!

Är i sökan efter ett roligt PC-spel. Jag spelade för ett bra tag sen American McGee's Alice, nog ett av de bästa spel jag spelat på PC, och nu är jag ute efter ett liknande. Gillar fantasy genren och att spela i liknande FPS.

Mycket tacksam efter förslag. Det kliar i fingrarna.

Har redan avverkat alla Super Mario på min Wii, inklusive SM Galaxy och alla Zelda :). Tror ni förstår min smak...

Finns det något liknande (Alice) som skulle passa till PC?

Tack på förhand!

tja inte så ofta jag ser att någon annan har Alice som favorit spel, det spelet va helt offatbart grymmt tycker jag. hur som helst kan rekomendera lite spel med bra story som du kanske kommer att tycka om även om alla inte är fantasy.

Prey, sci-fi fps men story är jäkligt bra måste jag säga

Bioshock, fps är lite alice anda när det gäller miljön oxo jäkligt bra

call of cthulhu, fps skräck/fantasy/scifi! jävligt bra story och man hoppas till mycket

Tron 2.0, spelet jävligt grymm story och roligt oldschool känsla när man lirar

Av noppa

tack för tips ja cod4 låter som helt rätt ersättning till bf2, teamfortress 2 verkar kul men ser lite för tecknat ut för min smak.

och jag har testat bf2 modsen de är great, men jag har beslutat att aldrig mer röra bf2! för mycket problem med buggar och jag tyckte om spelet för mycket för att tortera mig själv hähä dessutom så vill jag har nyare och bättre grafik när jag upgraderat datorn.

ska d2da cod4 ikväll

Av noppa

ersättnings spel till battlefield 2

tja

letar efter ett action fps att ersätta min gamla favorit spel battlefield 2, nåt som är nytt och har snygg grafik så inte bf 2142 så va jag är ute efter är inte singleplayer utan multiplayer spel. nånting populärt så att jag slipper leta efter games och kan bara logga in och joina en match och så buggfri som möjligt.

har funderat på följande spel

call of duty 4

unreal tournament 3

quake wars

vilken av de tycker ni har bäst mp del? eller kanske nåt spel jag inte tänkt på?

tack i förväg

Av noppa
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sanazin
Grafikkort som stödjer PCI-E 2.0 fungerar också med vanliga PCI-E 1.x, prestandan kommer inte att påverkas.

ooh tack va så orolig vill verkligen testa min nya dator imorn. tack igen

Av noppa

:/ tror köpt fel moderkort! hjäälp

Hej

det var så länge sen jag köpte grafik kort att jag glömde helt att pci-express 2.0 va ute :/ förän jag plockade upp mitt 8800GT :/ det står bus type PCI-express 2.0 och moderkortet jag beställde tror jag inte har pci-express 2.0

det är en "asrock matx 4core 1333-fullhd"

http://www.ciao.se/ASRock_4Core1333_FullHD__626310

Expansion/anslutning

Kortplats/-er:
1 processor - LGA775 Socket
4 minne - DIMM 240-pin
2 PCI
1 PCI Express x16
1 PCI Express x1
1 HDMR-plats

:/ då undrar jag måste jag slänga mitt moderkort? eller kan man stoppa i 8800GTn och få sämre prestanda? jag kan leva med det isåfall.

Av noppa

microtower med nätagg, kommer allting att få plats? :P

tja

kommer att skaffa

ASUS GF 8800GT PCIE 512MB 256-BIT GDDR3

INTEL CORE 2 E6550 2.33GHZ 1333/4M S775

4GB 667MHZ DDR2 NON-ECC CL5 KIT X2 DIMM

WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 8MB

jag undrar om det här microtowern med inbyggd nätagg på 500w att fungera? vill verkligen ha en microtower om det går jag förlyttar datorn väldigt mycket och dessutom har jag begränsat budget :/ så om det här går så våre det kanon!

ACE SPADES-II MICROTOWER 500W

http://www.dustinhome.se/pd_5010104288.aspx

och tror ni att nätagget som förmodligen är rätt budget kommer att räcka för allt? det är ändå 500w...

tack i förväg

Av noppa

tack så hemskt mycket för svar på alla mina frågor kommer att köra på ett gts kort då eftersom jag mest sannoligt kommer o sitta på 1440x900 skärm och lagerstatus är hemskt viktigt då jag ska resa till utlandet på söndag och då finns det bara 3 arbetsdagar ons-tors-fre då varorna har att komma fram :/

annars hade jag kört på en billig GT då skyllnaden är minimal, men de finns ingenstans som jag kan komma på, då är det val mellan överclockat GT och vanlig GT med 1gig ram och GTS , eftersom alla kostar lika mycket så kör jag på GTS då som du säger jag kommer nog inte ha användning av 1gig minne och GTS är helt klart bättre i sweclockers benchmakrs vilket jag litar på

tack igen, får nu bara hoppas att dustinhome eller kompletts lagerstatus stämmer så jag inte beställer dator som kommer o ligga i posten :/ och att deras lager varor levereras på 2 arbetsdagar såklart

Av noppa

3 gkort att välja i mellan =) snälla hjälp!

tja har väldigt svårt att välja mellan de här 3 korten de verkar vara nästan lika bra

Gainward GeForce 8800GT 1GB GDDR3 http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=344050

den här har jag inte hittat några benchmarks eller sammanfattande reviews på :/ så om någon vet nåt eller har en sån dela gärna med er av info. visst 1 gig verkar overkill nu men man vet aldrig om 6 månader eller 1 år från nu. och det lilla jag har hittat om de så verkar det som att den är några grader kyligare än vanliga GTn!

XFX GEFORCE 8800GT 512MB XXX http://www.dustinhome.se/pd_5010122765.aspx

det är en överclockad 8800 gt verkar vara rätt stabil

ASUS GEFORCE 8800GTS 512MB Direktlänk: http://www.dustinhome.se/pd_5010124844.aspx

kostar lite extra och verkar inte vara snabbare än överclockade gtn men har hört av många reviews att den ska vara lite bättre än vanliga GT dock har jag inte hitta nån benchmark som jämför den med XFX.

alla kort finns på lager och kostar nästan lika mycket GTSn kostar väl 200 mer men saksamma.

om någon sitter på nån av de här korten så vill jag gärna oxo veta om

1. den inte låter allt för mycket alltså damsugare!

2. om den har överhettnings problem dvs datorn krashar om man spelar många timmar.

3. om ni tror den passar i en microtower som inte är allt för liten

4. va kör ni för nätagg? våre bra o veta hur mycket w jag behöver för en sån 4gb ram 250 gig hd och core 2 duo.

tack i förväg

Av noppa

tack för svaret coolt isåfall så lägger jag pengarna på grafik kort och ram istället