Inlägg

Inlägg som shirre har skrivit i forumet
Av shirre
Skrivet av THB:

Kör med Tidal, 119 riksdaler för Lossless HiRes FLAC och Dolby Atmos.

Testar Qobuz just nu och gillar det. Kanske får spana in Tidal också. Hur är utbudet där? Vet att folk gnällde när det var nytt men det är ju ett tag sen nu.

Av shirre

Tycker vägen HeatoN valt att gå är tragisk på så många sätt. Känns som att det enda han gjort senaste åren att streama gambling. Trist när någon med den legendstämpeln väljer att göra så. En riktig sellout i mina ögon. Han är otroligt härlig som person så det ska han ha men jag gillar inte alls det han håller på med.

Av shirre

Mitt originalkonto är från 2004 och det nuvarande från 2006. 18 år gammalt till sommaren

Av shirre

Grattis!!!

Av shirre

250/250 från Bahnhof för 169kr/månad

Av shirre

Det enda jag tänkt kolla efter är en diskmaskin men det blir nog bara ett köp om jag hittar ett superklipp. Känner ingen panik kring det En bättre skärm till datorn hade också varit trevligt.

Av shirre
Skrivet av SanTeoX:

95% av min tid på youtube görs via tv:n och där syns inga like-knappar eller något annat skit. Väldigt smidigt. 🙂

Tittar också en hel del på tv'n och utöver det i fullscreenläge när jag sitter vid datorn

Av shirre

Kollar inte folk i cinema mode och/eller fullscreen? "Bioljuset" syns ju bara om man tittar i default view och animerande av knappar kommer ju bara synas om man inte är i fullscreenläge. Ganska enkel fix om ni frågar mig.

Av shirre

Bregott mellan eller Becel Gold brukar jag köra. Enda gången jag inte har det på är om jag kör typ mjukost eller färskost på.

Av shirre

Använder inte Spotify men gick in och kollade och jag har båda dessa användare + en !z teste också. Blockerade alla tre

Av shirre
Skrivet av användare-234:

När man betalar 10.000 SEK för en telefon så vill man gärna att den ska vara bättre på papperet (för i praktiken kommer man inte märka någon skillnad). Men nu kan man inte det för den är lika bra som gamla telefoner både på papperet som i praktiken. Så nu ser man bara dum ut om man kommer med en dyr Pixel 8.

Stämmer väl beroende på hur man använder telefonen. Jag har noll behov av att den ska vara snabb för spel och liknande då jag aldrig spelar. Testat Pixel 7an och den är awesome så det blev ett köp på 8 Pro för min del ändå

Av shirre

Visste inte att man brydde sig på det sättet om en telefons prestanda. För mig är det viktiga att den fungerar bra och att allt går smooth. Min OP7 har varit som ny i 5 år och det är egentligen bara batteriet som är problemet + att antingen usb-c eller laddsladden börjat glappa.

Av shirre
Skrivet av Epsilon:

Valde buds Pro eller Watch?

Det blir mest troligt en watch då jag redan har Oneplus Pro Buds som dock inte passar mina öron. Jag har rent generellt stora problem med passformen på buds så jag vet inte om jag vågar riskera att de inte passar mig. Har ju åtminstone betänketid då man inte kan välja förrän 27/10

Av shirre

Aha! Blev en beställning av Pixel 8 Pro för min del

Av shirre

Riktigt taggad på att möjligtvis få höra om något som inte redan blivit leakat. Min OP7 är redo att bytas ut!

Av shirre
Skrivet av Dinkefing:

Vilket inte är så konstigt. När man söker efter en produkt och prisjakt så länkas man till nya prisjakt. Supporten verkligen skiter i all form av input. De bryr sig inte hur mycket man än klagar på nya prisjakt man klagar mot en vägg.

De finns några funktioner som är bättre än gamla men de är få till antalet. Nu kan man inte heller se prishistoriken för butikerna längre på nya prisjakt som man kunde på gamla.

Vill ej vara taskig men du verkar nog inte använda prisjakt särskilt mycket för att märka skillnaderna.

Du behöver inte vara rädd för att vara taskig för det stämmer! Använde helt klart prisjakt mer förut än vad jag gör nu Handlar det mesta från inet även fast jag vet att det inte alltid är billigast. Använder oftast bara prisjakt när jag vill leta efter produkter som inte hamnar under kategorin gamingtillbehör eller datortillbehör.

Av shirre

Visste inte ens att man kunde använda gamla sidan fortfarande och jag minns helt ärligt inte hur den ser ut. Har inga problem med att använda sidan som den ser ut nu och jag är inte heller den som bryr mig särskilt mycket ifall en sida görs om. Ser det bara som positivt med utveckling.

Av shirre
Skrivet av Kilroy:

Det tror jag inte, tror mycket mer på bluesky som tronföljare till Twitter. Meta har för dåligt rykte.

Dom journalister och liknande inflytelserika användarna som börjat migrera har framförallt rört sig ditåt vad jag sett.

En förenklad och lite moderniserad version av Mastodon hade kunnat utmana ordentligt men det verkar inte ske så känns mer nischat och inte så mainstreamanpassat.

Men jag håller helt med dig om att Twitter inte har någon direkt framtid, dom som säger att Twitter blivit bättre sedan Musk tagit över har en väldigt specifik idé om vad som är "bra". Truth social finns ju redan för dom som har det intresset tänker jag, så visst. Twitter har ju en framtid, men som något betydligt mer nischat än vad det har varit innan Musk tog över.

Vi får se. Visst har Meta dåligt rykte men folk använder det ändå.

Bluesky har jag nog aldrig hört talas om tror jag men ju fler alternativ desto bättre

Av shirre
Skrivet av Irregular Programming:

Ja du har då inte mycket koll.

Så jag har ingen koll på saker för att vi har olika åsikter? Väldigt orimligt tankesätt.

Av shirre
Skrivet av cyklonen:

Om de öppnar för användning i webbläsare, ja. Aldrig att jag skulle använda nåt som måste köras i app på mobil enhet.

Det kommer väl säkerligen längre fram om det fortsätter vara lika populärt.