Inlägg

Inlägg som Ralleballe har skrivit i forumet
Av Ralleballe

Jag hade problem för en vecka sen typ. kom till windows-loggan där det blåa rullar. sen blev skärmen svart men jag kom aldrig in i windows. startade om datorn 2 gånger andra gången gick det. men nu funkar det som det ska igen. Gjorde inget speciellt för att orsaka felet eller laga det.

Av Ralleballe

snabbt hdd för windows?

Vad ska man ha för hårddisk för att windows ska bli så snabbt som möjligt? Jag har fått för mig att 36Gb på 10'000 rpm borde vara bäst.
Men windows är ju inte så stort så jag skulle i så fall vilja ha en mindre hdd på 10'000 rpm. Finns det och blir det snabbare?

Av Ralleballe

jag har en hp-dator. eller den är pappas, han betalar. det är standardvarianten på erbjudandet vi fick. alla verkar ha fått ungefär samma erbjudande.
Man kan alltså inte byta bios på det moderkortet?(MSI RS482M2/RX482M2)? måste man byta moderkort för att komma åt överklocknings funktioner i bios?

Av Ralleballe

Jag installerade en sådan igår kväll. Jag använde en skruvmejsel för att ta bort den gamla fläkten, inget annat. Det följer med en bra bruksanvisning som man följer steg för steg, inget svårt. I förpackningen ingick ram-kylflänsar, kylpasta och fan mate 2.

Dock tror jag apamedvapen har lite fel för minnes-kylflänsarna sattes på innan fläkten skruvades fast eftersom de sitter under fläkten.

Sänkte mina temps från 72*C load till 60*C load på x1600xt.

resterande 4 minneskylflänsar satte jag på sydbryggan då det måste vara bättre än inget.