Inlägg

Inlägg som necksnapper har skrivit i forumet
Av necksnapper

Farma guld är för bottar, låter inte speciellt spännande att göra manuellt tycker jag, mer som ett jobb.. och då är det bättre lönt att köpa guld!

Satsa på MF istället, de items du hittar är mer värda än det guld du plockar upp, i genomsnitt. Och det är betydligt mer spännande att se hoppas på att en gul ilvl63 är bra än att hoppas att en vit mobb du just dödat ska droppa hela 3k guld!

Av necksnapper
Skrivet av Evil Peter:

Är det någon som har koll på om patcherna brukar finnas att ladda hem som stand alone-fil direkt från Blizzard, eller om man måste uppdatera via spelet (eller vänta tills någon annan fixar patchen som fil)?

Sitter vid en rätt dålig uppkoppling i sommarhuset, med stationär dator, och medan det går att spela kommer det gå segt att ladda ner patchen, men jag kommer vara på annat ställe under dagen och skulle lätt kunna ladda ner den till ett minne då.

Du kan börja ladda ner filen redan nu fast du inte kan spela än, på 6h30min ska du nog hinna få ner den
(starta bara som vanligt så börjar den ladda)

Av necksnapper

Jag fick mail från webhallen om att det troligtvis kommer ta lång tid att få in min disk, men att de skulle få in retail nästa vecka så de erbjöd mig att boka om till en sådan för 2495kr.
-så visst utnyttjar de att tillgången är liten! och misco höjde ju priset när de insåg att de var de ända som hade den.

Men nu verkar det ju som komplett har ca 80 inne iaf, det står iofs ej i lager men ändå ett antal (plus preliminärt 090918) och närman beställer så minskar antalet

Av necksnapper

Hade jag vetat att jag kunde få G1an här och nu och några hundra billigare hade jag nog också köpt en sån. Nu är G2an beställd och jag sticker ändå på semester en vecka utan datorn.

Hoppet att G2an ligger på lågan när jag kommer hem är dock litet.

Av necksnapper

Om intel skulle producera obegränsat med Atom skulle mer lågprisdatorer dyka utöver netbooks med Atom i, vilket förmodligen var syftet hos den som klagade. Och fler kunder skulle bli missnöjda att deras "Intel inside" datorer inte presterar som de hoppats och ge Intel tumme ner för det.

Intel måste väl få bestämma själva vad de ska producera och inte.

Av necksnapper

I mitt tycke är WD och Samsung de tystaste, så om din Caviar Blue låter för mycket så finns det nog inte så många vanliga diskar som gör några underverk för dig. Samsungs EcoGreen 1,5TB som bara går på 5400RMP kanske, har inte provat den själv.

Mitt tips är att antigen köpa en 2.5" disk eller skaffa gummiupphängning för att få ned ljudnivån.

Om du irriterar dig på just knastret hos WDn kan du ju prova en samsung istället, för att få en lite annan ljudkaraktär även om det är hugget som stucket vilken som är tystast.

Av necksnapper

Vore det helt idiotiskt av mig att gå och köpa en "G1" nu för samma pris som en G2, den verkar ju omöjlig att få tag på?
Prestandaskillnaden är ju inte såå stor. Är det några andra fördelar jag missat med G2?

Av necksnapper

Re: För er som behöver råd om mjukvara till er HTPC

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Damodred
Tänkte vi kunde göra en mjukvarutråd också som komplement till hårdvarutråden. Tänkte att den här tråden ska förutsätta att HTPCn fungerar och att FFDShow, CoreAVC, AC3 - alltså grunden - fungerar. Sedan tillkommer resterande saker som jag tänkte vi kunde hjälpas åt med, förslagsvis mediaprogram, slutlösningar mm.

Jag vill börja med att slå ett slag för insticksprogrammet CoolIris som finns för både Internet Explorer och Mozilla Firefox. Förr eller senare hamnar hemmafesten alltid på Youtube eller Facebook och då är CoolIris grymt.

Har lite brist på idéer själv just nu så fyll på

Om denna tråd förutsätter rätt inställningar för FFDShow, CoreAVC och AC3, vad sägs om att länka till den infon?
Speciellt om denna tråd ska vara klistrad och allt!

Av necksnapper

3 bildskärmar på ett grafikkort?

Finns det några grafikkort man kan ansluta 3 bildskärmar till?
I nulägen har jag en 19" ansluten på D-sub och HDTVn på DVI, men funderar på att köpa en 19" skärm till. Har ni några förslag på lösningar?Mitt nuvarande moderkort har bara en PCI-E x16 port

Nytt moderkort + två grafikkort borde väl funka, men finns det några enklare/billigare lösningar?

Av necksnapper

Även om TVn är begränsad till 720p kan det vara en bra idé att se till att du kan spela 1080p material ändå, dels för att få lite marginal (datorer brukar ju tyvärr bli långsammare och långsammare ju mer man leker med dom) och dels för att slippa koda om något till 720p som bara finns i 1080i/p i "original".

Av necksnapper

Inte FPS men laddtider.
Du skulle nog inte sakna en 10000rpm disk mer än tusenlappen extra den skulle kosta

Av necksnapper

Varför är alla så Raid0-kåta?

Av necksnapper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilssonnet
Var otydlig i mitt inlägg innan, det jag menade var att när mobilen är satt i ljudlöst läge låter inte alarmet utan det enda som händer är att den vibrerar, är ljudet på så både vibrerar den och låter. Det är det som jag tycker är kass att mobilen inte larmar när den är satt på ljudlös, varenda annan mobil på marknade gör detta men tydligen inte SEs smartphones.

Du klagar alltså på att mobilen är ljudlös när du ställt in den på ljudlös...

Ett tips som kanske kan lösa dina problem: Använd flightmode istället för ljudlös så blir du inte störd av telefonsamtal och sms men hlör fortfarande dina alarm och påminnelser

Av necksnapper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilssonnet
Har också köpt en och jag är riktigt missnöjd so far!

-Alarmet vibrerar endast vid ljudlöst läge. Hur tänkte SE här?

-Profiler saknas, eller jag har inte hittat dom iaf, så jag kan inte välja att snabbt växla mellan helt ljudlöst läge utan vibrator och normalt. Att inte ta med profiler, något som SE haft sedan länge tillbaka, låter inte så smart. Smartphone, jojo!

-Irriterar mig på den inbyggda webläsaren att när jag väljer tillbakaknappen på mobilen går den helt ur, visst, vanesak att man ska trycka på skärmen där det står tillbaka men ändå. I Opera Mini fungerar det finfint att trycka på bakåtknappen.

-Att knapplåset går på direkt, även när jag är inne i en meny, lägger mobilen åt sidan en halv minut och vips är knapplåset igång igen!

Vibration vid alarm kan du ju enkelt ställa om i inställningar

Profiler kan man ju undra när de orkar implementera även till smartphones, här förlorar nog SE många kunder till Nokia

Ännu fler skulle antagligen vara missnöjda om knappen som alltid stänger alla andra fönster inte stänger även webläsaren! och hur skulle du då stänga webläsaren? Men till viss mån håller jag med dig, G700 har ju två extra knappar där en funkar som back i webläsaren, helst skulle jag ha en G700 men med WLAN!

Du har haft en viktelefon innan som inte behöver kanpplås va? Jag tror 30 sekunder är ganska standard på de flesta telefoner.

Av necksnapper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SunQ
Jag har lagt in ett e-postkonto.
Även när jag skapar ett nytt mail så går det inte lägga till bifogade filer.

Tycker det är riktigt kasst. Detta då det är väldigt bekvämt att skicka bilder över mail samt att det är en funktion som finns på väldigt många andra Sony Ericsson.

Även det med att man inte kan söka kontakter med T9. Det kan man ju med en K850.

Jaja, man kan inte få allt. Är fortfarande sjukt nöjd med telefonen!

Jag får alternativet E-post tillsammans med MMS, Bluetooth och blogg när jag väljer skicka som på en bild i Filhanteraren efter att jag lade till E-post konto. I vilken meny försökte du välja att skicka ifrån?

Och jag hade inga problem att lägga till bilden som attachment i ett E-mail heller. Sen går det ju även att skicka ett MMS till en emailadress om allt annat fortfarande inte funkar, även om detta bör ses som en desperat sista utväg!

Edit:
Och vad gäller T9 för att söka kontakter visste jag inte ens att det gick på icke-smartphonesen, men jag hittar inga inställningar för det Själv så använder jag enhangsfattning och kladdar in bokstäverna via handwriting med tummen när jag söker där, det funkar faktiskt! inte så smidigt med SMS dock, då åker pekpennan fram.

Av necksnapper

Det ska gå bra att använda sitt krypterade WLAN, man kan iaf knappa in en nyckel. Jag försökte förut utan att lyckas men jag tror att jag angav fel bit-längd eller nåt, ska kolla närmare på inställningarna i routern och se om jag kan lyckas ansluta nu i helgen.

Av necksnapper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ca3li
när kommer P5an då ?
för om jag köper g900 så kommer p5an nån månad senare, blir jag inte så glad

P5an är så vitt jag vet inte ens bekräftad att den existerar än, så det är nog svårt att säga

Av necksnapper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilssonnet
Tycker det är kasst att SE inte trycker in det i G900:an...

Då hade den antagligen kommit samtidigt som "P5an" (omöjligt före iaf) och kostat minst en tusenlapp till.

Av necksnapper

G700 och G900 kommer i början på juni. C902 vet jag inte men skulle gissa på att den också släpps då.

Av necksnapper

Repor är inget att oroa sig för, jag har inte fått några repor iaf - trots att jag pekat med stiftpennor en hel del också (Uppmuntras däremot inte, eftersom manualen säger att endast stylusen och fingrar ska användas). Visst får skärmen endel fingeravtryck men eftersom skärmen är tålig är det bara att gnugga den mot byxorna så går det bort, putsduk är inget man behöver släpa på.
Och ja, det är hårdare pekskärm, mer som W960i än P1i, snäppet mindre, men med samma upplösning så klart.