Inlägg

Inlägg som peter462 har skrivit i forumet
Av peter462

jag har ett xfx geforce 6800xt 256mb, ddr3, nvidia

Av peter462

varför stänger min datorn av sig?

hejsan!.. har haft problemet ganska länge nu, före jag installerade om datorn så kunde datorn starta om sig när som helt, så jag bestämde mig för att installera om datorn, köpa 2 st 120mm chassifläktar, och ny senast ett nytt nätaggregat (650w). Datorn startar inte om sig när som helst länge utan bara när jag spelar. ibland kan jag spela 1 timme utan problem men sen startar den om sig och sen när jag börjar spela igen så startar den om sig ganska snabbt igen. (händer ibland)

varför stänger den av sig, blir det för varm? jag harr tagit bort chassi "dörren" och har en stor fläkt med full effekt på. dom olika delarna i datorn ligger på ca: 27-40 kanske lite mer när jag spelar. men än om det går skulle gå upp till 50 grader så borde datorn inte starta om sig eller?.. vad är fel, kan de vara något annat
Berätta snälla:!

(har ett bra grafikkort) omde har nått med saken att göra`?

några förslag?

Av peter462

ookej,, haha

Av peter462

Call online? vart laddar man ner det

vart laddar man ner mmorpg spelet callonline?

Av peter462

okok, då vetja,,

Av peter462

splinter cell2

hejsan". jag har just installerat splinter cell pandora tomorrow och då kommer de upp en ruta som heter: Splinter Cell: pandora tomorrow Configuration Utility. där det står om om datorn har uppfyllt tex. minnet. grafikkortet. osv.. alla grejjer på listan är godskända med ett grönt ok tecken (typ).. utom en. där står de Non power-of.two render target support. vad äre som är fel.. någon som vet.. kan man spela spelet ändå?

Av peter462

ok då vetja.. då blire en sådan:!

Av peter462

widescreen eller vanlig?

Hejsan! jag ska köpa en ny plattskärm. och då hade jag tänkt att spela spel som oblivion, spinter cell 3. WOW. men frågan är klarar spelen av wide format? eller blir bliden utdragen ? eller svart på sidorna?

hade iaf tänkt att köpa denna skärm. är den bra.? behöver ingen snabbare än 5 ms. men är resten av skärmen bra?

http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010097633

mvh
Peter

Av peter462

Lg:En är bättre men vill du ha widescreen. skit bra för att se film å annat kontorsarbete. jag rekomenderar denna bildskärm.
http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010097633