Inlägg

Inlägg som tomjut har skrivit i forumet
Av tomjut
Skrivet av Electrix:

Infinite loop-error!

Haha, toucé!

Av tomjut

1. Beror helt på vad CDON och distributören av kortet har kommit överens om.
2. Om du gjort synlig åverkan på kortet så har de all rätt att neka dig garanti.
3. Se 3.
4. Svårt att svara på med någon grad av precision, det beror ju på hur skicket på kortet bedöms av CDON. Tar de kortet på garantiutbyte så lär det ju gå fort, skickas det på service (vilket jag tvivlar på) så tar det ju förstås längre.

Av tomjut
Skrivet av SnowJim:

Hur menar du? Ska man inte publicera de negativa nyheterna? Detta är väll bra att veta för de som funderar på att köpa?

Jag ser inte riktigt nyhetsvärdet i det. Om du läser formuleringarna i nyhetsinlägget och lägger till de givna reaktionerna som genast följer ett inlägg av den här typen så förstår du nog vart jag vill komma.

Av tomjut

Börjar bli lite tjatigt med den här typen av "nyheter" som så uppenbart bara skrivs för att skapa flame war.
Lite lågt, kan jag känna som gammal Sweclockersmedlem.

Av tomjut
Av tomjut

Bra att ha när Pontén och Company står utanför dörren...

Av tomjut

Fullständigt obegripligt hur en telefon kan väcka så starka känslor hos folk.

Varför välja sida överhuvudtaget? Iphone är bra, och Andriodlurar är också bra. De är olika. Det är väl bra att man kan välja, man måste ju inte trycka ner sin åsikt i halsen på andra bara för att man föredrar den ena framför den andra.

Av tomjut

Definitivt en första generationens iPad begagnad. Bör gå att komma över för ca. 1500 kr. Mina barn är 5 och 7 år gamla och har samsats (med varierande framgång) om en sådan sen den släpptes.
Finns massvis med appar utvecklade för barn i alla möjliga åldrar. Sen ska vi inte glömma svtplay och Bolibompa och allt vad det heter

Av tomjut

Hade en Ibanez S540 i slutet av 90-talet med guldpläterade stämskruvar och stall osv. och det var precis samma sak på den.
Inga konstigheter, det slits med tiden. Det var väl inte heller nån supergitarr, men den gick väl loss på en 13K då. Så plätteringar håller inte så länge, men det är ju bara rocknroll.
Det är ju en gura, ingen prydnadssak.

Av tomjut

Man får vad man betalar för tycker jag sammanfattar det hela ganska bra.

Av tomjut
Skrivet av rinosaur:

Vad är det där för något, aldrig hört talas om det. KANSKE DÄRFÖR?

What he said.

Av tomjut
Skrivet av fjamsetramsa:

,Komplett ska ju givetvis göra som dom vill i sina service ärende,men om jag bara skickar in batteriet så kan det ju inte va speciellt invecklat o konstatera om det fungerar som det ska eller ej och jag slipper va utan dator i en månad

Tyvärr är det inte så enkelt. Visst, man kan mäta batteriet med en multimeter med det säger ganska lite om hur det beter sig under belastning eller laddning.
Självklart kan ju komplett inte bara lita på alla som påstår att det är fel på ett laptopbatteri, de skulle få skicka batterier gratis till höger och vänster. Inte mycket lönsamhet i det.

Av tomjut

"Det enda anställda under 18 år uttryckligen inte föreslås få göra i butik är att ta pengar till eller från värdeförvaringsrum, och att ensamma öppna eller stänga.

Arbetsgivarorganisationen Svensk Handel tycker att det är bra att kassaarbete generellt inte klassas som riskfyllt, som i det förra förslaget. Det räcker att arbetsgivaren måste göra en riskbedömning för att avgöra om kassajobb är lämpligt för unga i just den butiken, anser man.
– Förslaget kan tolkas som att 13-åringar får jobba i kassa. Så blir det naturligtvis inte. En riskbedömning måste komma fram till att man inte ska sitta i kassa då. Vår rekommendation är att man ska vara minst 16 år, säger Johan Bark, arbetsmiljöansvarig på Svensk Handel."

Saxat från http://www.handelsnytt.se/kritik-mot-forslag-om-aldersregler

Av tomjut
Skrivet av Omitron:

Det låter bra. Har hört att basen kan vara lite tunn i dessa lurar men det kanske är för att folk är vana vid mullerbas?

Gissningsvis, ja. Jag upplever de som neutrala och allmänt välljudande. Inte klena i något register, men inte heller överdrivna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av tomjut

Kombinationen Essence ST(X) och AKG K242 HD kan jag gå i god för, mycket nöjd med just den.
Visst kan man driva dem med mindre än Essence ST, men vill man kunna dra på ordentligt med volym så är det rätt soft att kunna ändra nivå i kontrollpanelen.

Av tomjut

Same shit different names. Samma controller så det lär vara ytterst marginella skillnader.

Av tomjut

Det gör det garanterat. Tittar in i mitt chassi just nu och har uppskattningsvis 15 centimeter mellan högra kanten på moderkortet (ATX) och hårddiskburarna. Kan inte tänka mig någon komponent som inte får plats.

Av tomjut

Det är alltid bra att göra lite research när man stöter på problem istället för att bara gnälla.

Läs http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=100162 och följ instruktionerna.

Men jag håller med om att problemet inte borde finnas från början alls.

Av tomjut

Firmware 1.3.3 löser just det problemet. Har haft exakt samma själv, så ladda ner senaste och uppdatera.
Läs instruktionerna ordentligt när du gör det.

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=100162

Av tomjut

Som XPerion skriver, testa att köra med endast 1 minnesmodul och kolla om den drar igång. Gör den det, passa på att uppdatera bios om du inte redan har gjort det.