Inlägg

Inlägg som Svolte har skrivit i forumet
Av Svolte
Citat:

Ursprungligen inskrivet av iveqy
Du bryter mot licensen genom att tillgängliggöra och sprida binärerna av programmen med inte erbjuda källkoden till dem. Du begår upphovsrättsbrott...

Det låter inte bra... Ska fixa det!

Av Svolte

Okej, det är ju såklart olika för vilken hemsida man har, men av de som gått in på min sida använder 78% FF

Av Svolte

Eftersom majoriteten använder FF så ska det nog inte vara några problem Blinkar inte för mig

Av Svolte
Citat:

Ursprungligen inskrivet av N1ghtCrawler
Hotlinkingen av filerna i ditt filarkiv är nog inte alls populär av de som hostar filerna från början.

Varför skulle det inte vara det? De får ju fler downloads + nya användare... :S

Av Svolte
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Purren
Till skillnad från dom andra nissarna så gillar jag faktiskt designen. Alltså självklart finns det nog en del (en hel del) du måste justera för att det ska bli riktigt bra, men jag tycker det är en bra grund.

Lite konstruktiv kritik:
Nu ser sidan förskjuten ut. Jag skulle satt innehållet i mitten tillsammans med logotypen.
Val av guider är bra, men dom är taskigt strukturerade och blir således svåra att läsa/följa med. Styckeindelning! Kolla dessutom upp <ol>/<li> taggarna, de kan du ha användning av.

Texten på sidan är genomgående "vänstersförskjuten" men på filarkivet blir den plötsligt centrerad?

Personligen gillar jag ljusa färger, men jag tycker du lyckats riktigt bra med det gråa och orangea.

Det kanske kan bli något; men du måste försöka vara konsekvent och dessutom hela tiden försöka vara så klar och tydlig som möjligt, då din målgrupp antagligen är en grupp människor som inte är så duktiga på datorer.

Mycket bra tips! Jag ska tänka på det, allting xD Ska se hur det blir med centrering.

Av Svolte

Nja... Enligt testet låg jag på "Ta emot" 6.97Mbit/s (av 8mbit som vi betalar för) och "Skicka" 0.67 mbit/s (av 1mbit/s)

Tidigare tester har dock varit sämre och det är inte ofta jag kommer upp i 7 mbit Så riktigt nöjd är jag inte.

Av Svolte

Tja, behov finns det nog alltid... Idén kom från början ifrån att våran dator pajjade ett par gånger i tyskland och vi var så idiotiska och lämnade in den på lagning för 6000 spänn... xD Man hade fått en dubbelt så bra dator för pengarna så det var lite surt.

Menyn är en sak jag ska fixa till, den gillar jag inte. Får se om jag hinner/orkar göra det idag

Av Svolte
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dakke
ser ut som något direkt taget från dreamweaver

Jaså?
Det är det iallafall inte :S Har för det mesta använt notepad++ och photoshop till att göra sidan... DW har jag bara använt vid vissa tillfällen och då har jag inte "snott" någonting från dreamweaver...

Av Svolte

Färgerna vart jag ganska nöjd med själv faktiskt Just den orange och blåa färgen är "barnslig" på något sätt Tänker på leksaker när jag ser dem

Av Svolte

Jag har haft samma problem... Då var det brist på drivrutiner så prova med att om/installera drivrutiner till nätverkskortet.

Av Svolte

Omgjord hemsida

Nu var det ett tag sen jag var aktiv med den här sidan, men nu har jag skaffat nytt webbhotell, ny domän och framförallt gjort om hela sidan! xD
Den gamla vill ni inte ens se, tro mig. Här är iaf den nuvarande:
www.datorhq.sajt.org
Har inte jobbat jättemycket på den ännu, men den här hemsidan kommer det bli något av tror jag
Kom gärna med synpunkter och förslag. Jag tar ingen skada
Har du något att klaga över, gör så. Som jag kanske skrev tidigare så vill jag dock att du skriver och förklarar vad det är som inte är bra och vad jag kan göra för att förbättra det!
Sidan en sista gång:
www.datorhq.sajt.org

Ha det gött!

Av Svolte

Någon som vet vad man ska göra för att få det att funka i de andra webbläsarna också? :S

Av Svolte

Nja, jag vet faktiskt inte... =/ Synd att ni inte gillade den, men först nu testade jag i IE och då ser jag ju verkligen vilken tabbe jag gjort =/ I firefox ska det iaf funka. =/

Av Svolte

DatorHq - Min hemsida

Tjenare alla glada Gamers/Programmerare/Surfare [Input random subject]
Jag har gjort en ny sida som heter DatorHq. (Nu vet jag inte om det här forumet är till för reklam, isåfall, flytta tråden). Sidan är i första hand till för att få hjälp om du har problem med datorn. Jag har skrivit ett par egna guider och ni kan också skicka in egna om ni vill. Kommentera gärna vad ni tycker om den. Detta är min första hemsida, och man måste ju börja någonstans!

www.datorhq.sajt.org

*UPPDATERAD SIDA*

Har du synpunkter så skulle jag vara glad om jag fick ett mer utvecklat svar än "jag gillade inte sidan för att den inte var bra!".
Tackar för mig och ha en bra... Natt xD

Efter sommaren 2006 har jag börjar jobba på sidan igen... Tro mig... Ni vill inte se hur den såg ut sommaren 2006. Nu funkar den bättre i både IE och FF.

//wfps_105

Av Svolte

Ao, ska faktiskt till grekland om ett tag... x]
Jo, det är klart jag vet att man kan gå dit direkt via utforskaren. Men vissa gånger då jag inte tänker på det ock bara trycker på en fil och den sen försvinner gör mig förbannad.

Av Svolte

Problem när jag tar emot filer på msn.

Hejsan,

Jag har ett litet problem när jag tar emot en media-fil på msn. När jag tagit emot låten/filmklippet eller vad det än är, ochska öppna det genom att klicka på länken där det står att man har tagit emot följande fil och sen mappen där den sparats. Om jag trycker där blockerar windows mig från att öppna filen och den tas omedelbart bort, eller iallafall göms. Det här är mycket irriterande och händer varenda gång jag tar emot mediafiler.
Någon som känner igen sig och skulle kunna hjälpa?

Tacksam för svar!

//wfps_105

Av Svolte

Med 2Mbit/s Tankar du i max 256 kb/s = 15,36 Mb/minut, så du hade rätt

Av Svolte

9,000:- med skärmen, ungefär

Av Svolte

WMP 11 Problem

Hej

Jag har ett problem. När jag ska installera Windows Media Player 11 funkar det inte. Jag vet inte vad som är felet. Jag kan inte heller hämta de senaste uppdateringarna till datorn, det bli bara fel står det. Kan det ha med uppdateringarna att göra? Hur ska jag kunna hämta de nyaste uppdateringarna? Jag kör Windows XP home edition, en äkta version. Tycker att man borde få bättre service från windows för 1000 spänn.

Någon som kan hjälpa?