Inlägg

Inlägg som Mo0rbid har skrivit i forumet
Av Mo0rbid

Det kunde man räkna ut med arslet och en krita.

Av Mo0rbid

Är sugen på switch. Ska bli kul att spela lite nintendospel igen, senast var gamecube-eran!

Av Mo0rbid

Köpte den digitala versionen av ps2-spelet Bully till min ps4 för jag hört bra grejjer om det. När jag ska börja spela så klarar jag av 5 sekunder sedan stänger jag av pga usel framerate, laggar hårt. Nej tack!

Av Mo0rbid

köpte legion onykter. spontant känns det fett ass att dom TAR BORT(alt. låser till spec) abilities istället för att lägga till fler. Fyfan alltså.

Av Mo0rbid

kan man då också ta bort alla "appar"? använder de aldrig förutom DVR-funktionen

Av Mo0rbid
Skrivet av Segas:

En titel är inte mycket att hurra för. Fenomenet 60@1080 har funnits vääääääldigt länge, men det verkar prioriteras åksjuka och glitter istället. Fast det är kanske bara jag som känner en distinkt skillnad på 30 och 60?

jo ögonen kan inte ens uppfatta mer än 30 har jag förstått! ¯\_(ツ)_/¯

Av Mo0rbid
Skrivet av MixeR_staveN:

http://www.blocket.se/lulea/Extrem_vattenkyld_speldator_65010...

40k för 2st 980ti , 4790k , 16gb ram och 1st ssd..

ja herregud, kan tro det flyter guld i slangarna

haha, vad i?!

Av Mo0rbid

Telefonsamtal från Microsoft?

Fick just ett samtal från ett okänt nummer, kvinnan i luren frågade om jag pratade engelska och sa att hon var från Microsoft och ville prata om min dator. Sa bara att jag var upptagen då det låter lite fishy. Hon sa hon skulle ringa tillbaka senare. Vad tror ni? Har aldrig någonsin fått telefonsamtal från MS förut och förstår inte varför de skulle vilja ringa mig. Var det någon som försökte scamma eller?

Av Mo0rbid

jag får inte gta4 att funka på w10 :/

Av Mo0rbid
Citat:

I det senaste avsnittet av reklamserien The Fixer vankas humor av tveksam kvalitet

haha, håller med.. föredrar fortfarande nvidia

Av Mo0rbid
Skrivet av Joakim92a:

änns inte som något nytt precis. värkar vara lite som defience(eller hur det stavas) =/

känns som swg pre-cu / uo pre-trammel, vilket är typ totala motsatsen till 99.98% av alla mmos vi tidigare sett. Jag tror repop kan bli riktigt bra, fast jag tänker inte hoppa på hype-tåget utan kommer vänta tills det är släppt + någon månad innan jag testar det

Av Mo0rbid
Skrivet av Maguro:

Kul att folk faktiskt tänker på det sättet. Som att det skulle vara ok att polisen gör löpande random husransaker för att kontrollera att allt står rätt till och man då självklart tycker detta är ok för "Jag har inget att dölja" XD haha!

Det man har att dölja är väl sin integritet antar jag.

sedan om man frågar dem om det hade varit OK för staten att gå igenom all deras post i brevlådan säger dem "absolut inte, det är ju privat!"

Av Mo0rbid

när ska man börja scouta ungefär? vid 12 food typ eller? Undrar också hur viktigt det är med wall-ins. vill man wall:a in sig själv varje game? Och när? ska man vänta och wall:a av sin natural senare i spelet eller vill man göra det så fort som möjligt?

kör protoss btw

Av Mo0rbid
Skrivet av elklazor:

SÅ jävla illa är det väl inte? Kan inte fatta hur uppretade folk blir för att de förlorar några hundralappar om året till en avgift som MÅNGA av de redan betalar. "Satan, jag får en hundring mindre i månaden" Meanwhile: Tusentals människor dör varje dag av kronisk undernärning.

"några hundralappar"? det är över 2000kr per år. tänk på dom som är arbetslösa, det är ett helvete redan nu och värre kommer bli

Av Mo0rbid

Det kunde lika gärna varit en bf3-expansion

Av Mo0rbid

säger LoL eftersom dota2 har inbyggd delay

Av Mo0rbid

påminner om min morfars humor (y)

Av Mo0rbid

^Repetition är en grundpelare i genren, går inte att komma undan

Av Mo0rbid

om du måste fråga här så har du med största sannolikhet inte kunskaperna som krävs, börja med något mindre kanske?

Av Mo0rbid

Blir alltid en enorm hype kring alla mmorpgs och 99% av spelarna blir snabbt besvikna när spelet väl släpps. Jag kommer inte rida hypetåget men jag kommer iaf testa WS, det ser ut att ha väldigt högt produktionsvärde och utvecklarna verkar veta vad de håller på med.