Inlägg

Inlägg som Chrille82 har skrivit i forumet
Av Chrille82

Fick precis rapport om de två sista paketen, och 2kg innehöll faktiskt ytterligare en LG PF391 Digital Photo Frame (yay!) och sen fick vi en uppsättning Sony hörlurar igen i 0,2kg paketet.
Så det blev alltså;
2st Sony hörlurar
2st LG PF391 Digital Photo Frame
1st Seagate FreeAgent Xtreme 1TB

Jag skall köra iväg idag och hälsa på min studerande flickvän, som befinner sig på annan ort, så jag återkommer när jag är tillbaka med bild på rubbet.

Av Chrille82

Var och hämtade en av de 3 nu, vikten ställd till 2kg och den innehöll en LG PF391 Digital Photo Frame värde ca 1500:-
Man tackar Dustin!
Då är det bevisat att även "andra omgången" kan få finare klappar, nu får jag bara hoppas på att det andra paketet på 2kg innehåller samma sak så kommer lyckan i familjen vara fullbordad.
Återkommer ikväll när de andra lyckats ta sig och hämta sina paket.

Av Chrille82
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SUMITOMO
Hur många snek du till dig egentligen?

Min familj inkl. mig "snekade" till sig 5st totalt, en var, för det tyckte jag allt dom kunde få.
Hur många paket fixade du till din familj då?

Av Chrille82

Sådå ja, då är de 3 sista på väg också, två 2kg och en 0,2kg.

Av Chrille82
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Patrik91uk
men var haru gjort av packlistan från seagaten?

Den ligger under disken på bilden, var precis när jag hade öppnat upp och skälet att du ser den ena var för den följde med upp när jag drog fram lurarna.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Orio
Ja haha vad cool du är som lyckats beställa 5st så vi inte inte får några.

Ja jag var snäll nog att ägna lite över en timme av min jul att beställa klappar åt flickvän och familj. De var dock snälla nog tillbaka att de tillåter mig plocka in samtliga paket och sen välja en av dem först, som tack, för att jag bryr mig om andra.

Av Chrille82
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Jag tycker iaf det är dåligstil att inte vilja använda eller ge bort det man har fått.. folk tänker abra på pengar här ser det ut.

Precis som du själv då din hycklande gnällspik. Du har gnällt sen första lilla indikation av att någon får något som du inte får. Det är med SANN glädje jag kan rapportera in mina två första (av 5) klappar, jag hoppas det retar dig innerligt och att kommande klappar ska reta dig minst lika mycket till.

0,3kg - Sony hörlurar. (samma krafs som fullmoon fick, haha)
1,8kg - Seagate FreeAgent XTreme 1TB (TACK Dustin!)

http://www.chrille82.se/dustin2of5.jpg

Av Chrille82

Bäst hittills är ändå att -=FULLMOON=-, den hycklande gnällgrisen, fick billigt krafs. Nu kan det vara vilket skräp som helst i mitt paket och de andra till familjen, jag nöjer mig med det fina "serves him right" som dustin serverade oss.

Av Chrille82

Bara fått 2 av 5 skickade ännu, en på 0,3kg och en på 1,8!

Av Chrille82

Den ultimata underhållningen (och denna tråds undergång) är när alla som gnäller över flera paket får skitsaker av sina enda, medans de med flera paket kasserar in multipla 500kr+ saker. DET vore humor.

Av Chrille82

-=FULLMOON=-> Att du fortfarande är bitter såhär 2 dagar efter. Spendera tid med familjen nästa år istället.

Av Chrille82

Rätta mig lite snabbt om jag har fel, ett ja/nej duger.
Jag blir allt lite sugen att slå till med två 2gb stickor, har sedan tidigare Corsair XMS2 Xtreme 2048MB som för2 år sedan kostade ypperliga 3595!
Således skulle jag få 4 stickor, 2x1GB och 2x2GB som moderkortet har plats för, dock är frågan vid nyttjande av dual channel så måste jag väll då para dem som 1x1gb & 1x2gb på den ena kanalen (A) och drn lika på den andra (B)?

Av Chrille82

Sådå, 5 klappar till mig och familj. Spenderat ca 1 timme 10min på det totalt, inklusive tjöt här.

Hoppas ni alla får fina klappar, förutom ni hycklare som -=FULLMOON=-, ni förtjänar en grankotte - ur den kanske ni kan odla fram lite självinsikt.

God Jul!

Av Chrille82

Åh herregud, detta är ingen raketforskning. Synka datorklockan med internettid och ge det 1 min vid varje 5min om ni nu vill vara säkra. Eller kör efter ett system/chansning.
Verkligen inte värt att sitta och uggla framför datorn hela julafton.

Av Chrille82
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Är det mitt fel att marknaden inte vågar nyanställa och sätta igång emd stora byggen de blivit lovade som bara måste få klartecken?
Skulle jag mot förmodan vinna (som jag troligen inte gör för att som tar dubbelt upp) Så blir jag väl nöjd för jag vunnit eller? har jag nytta av det så har jag annars har jag bekanta som har nytta av det som tex en Idol Dvd.

Dvs. när det inte duger för dig, då får någon annan det. Du ställer dig alltså i första rum och är med andra ord lika egoistisk som resten av de som vill ha en present till sig själv, en eller fler. (vilket inte är något fel i sig)
Du är en klassisk hycklare, du är bara missnöjd för just du inget fått ännu, hade du fått en tidigare gissar jag på att du knappast suttit här nu och klagat på oss som jobbat tag i flera presenter.

Av Chrille82
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Jag har väl med suttit och försökt vinne i 3-4 år nu. inte har jag gjort det. Jag tycker det är så dåligt att bara roffa åt sig gratissaker när det finns andra som vill ha. Man ska försöka vinna ett paket resten lämnar man till resterande.
Och kom inte med att du är arbetlös osv. Nog fan är jag det själv så det är fan ingen bra förklaring. vinner du en idol dvd hade du köpt den ? nej jag tror inte det va. saker man får gratis klarar man sig oftast bra mycekt utan.

Kanske dags att klippa dig och skaffa ett jobb då så du slipper sitta och bli upprör över att du missar några billiga ploj-saker av dustin.
Jag gör det för att de i familjen som har dustin konto ska få en liten överraskning hem i lådan, försöker du ens för någon annan än dig själv?

Av Chrille82

Ja se jantelagsriddarna i skinande rustning, de skriker "egoism!" när de själva är ut efter något - till sig själva. Några skriker också om att man skall ha handlat ting, trots att säkert en del av dem inte själva gjort det.

Gå och umgås med era familjer istället för att sitta här och irritera er över petitesser en dag som julafton.

Av Chrille82

Såja 4 nu, one more to go sen kan jag helt ägna mig åt glögg och chill

Av Chrille82
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sandstorm
Dessa tider har det ju varit..

08.15
09.15
10.15
11.15
12.05
13.05

SÅ det känns som om det borde varit 14.05...

Hade bara dina tiderna stämt så...

Av Chrille82

nej, 14.15

Av Chrille82

Så då har jag läst igenom tråden. Jag försov mig lite på utdelningarna innan men var uppe igen till den 13.00, jag är för övrigt förvånad om ingen annan förutom jag har kommit på vilket system dom använder för släpp, orka sitta och övervaka på julafton annars.

3 down, 2 more to go anyhow. Och innan någon avundsjuk jantelagsuppehållare börjar gnälla kan jag informera att samtliga är befintliga konton med ett antal köp från året (vänner och familj). Undantaget är väll MITT egna konto då jag som egenföretagare använder mig av Dustin "blå" och således inte får tillträde till home på det konto jag normalt använder.