Inlägg

Inlägg som Tommy-SP har skrivit i forumet
Av Tommy-SP

Nån som vet om det kommer en version till home premium?

Av Tommy-SP
Citat:

Ursprungligen inskrivet av herakles
Varför provar du inte bara att stänga av överklockningen istället för ställa frågor som är omöjliga att besvara??? Ursäkta att jag låter irriterad men blir less när folk ska försöka sig på överklockning och liknande utan att fatta konsekvenserna att det kan orsaka instabilitet etc.
Ett bra program som jag brukar använda är annars torture test i Prime95. Om det fungerar stabilt i minst 24 timmar bör det inte vara något hårdvarufel på datorn eller minnet.

Jag förstår mycket väl konsekvenserna av överklockning och de problem de kan orsaka. Det verkar dock i så fall att jag fått nån form av måndags ex eller är det så stora skillnader på exakt likadana produkter? Köpte nämligen två EXAKT likadana datorer, samma OS osv... Den ena funkar kanon min strular, jag försöker bara få olika syn från olika personer vad som kan orsaka detta.

Av Tommy-SP

Provar memtest och det är som ni sagt nått fel på minnet, den säger till hela tiden och stoppar programmet. Jag kan väll tillägga att jag kör en AMD X64 3800+ som är överklockad till 2400Mhz, har en polare som kör exakt samma system utan problem. Min maskin har dock varit mycket mer instabil än hans ända sedan inköpet. Kan det vara ett tecken på minnesfel redan från början? Eller är det överklockningen som gör det? Finns det fler memtest program som ni rekommenderar?

Av Tommy-SP
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Deterministic
Felet kan ha uppstått efter att du packade upp det senast.

Kan vara fel på ditt minne/hårddisk som gör att ditt arkiv blir korrupt. Testa att flytta filen till en annan dator och se om problemet kvarstår.

Börjar misstänka något fel i minnet eller hårddisk, men det har inte inträffat tidigare när jag körde XP. Finns det något bra program där man kan kontrollera minnen och hårddisk till vista 64bit?

Av Tommy-SP

Tackar för tipset, alltid trevligt med 64 bitars program

Tyvärr kvarstår problemet, och jag vet att det inte är fel på arkivet då jag packat upp det tidigare, samt att andra har samma och det fungerar.

Av Tommy-SP

CRC fel i winrar

När jag ska packa upp större arkiverade filer får jag crc fel eller liknande. Vet att det funkat på XP tidigare. Allt är packat i rar nån som har liknande problem.

Jag kör Vista X64