I SweClockers galleri trängs en uppsjö album med allt från datorbyggen till inredningsprojekt. Kreativa medlemmar utnyttjar alla tänkbara material och metoder för att skapa unika lösningar, något som ofta ger häpnadsväckande och imponerande resultat.

Trädator i miniformat


Medlemmen Z68 bygger ett mediasystem i miniformat, något som blivit mycket populärt på senare tid. Chassit når dock inte upp till de högt ställda kraven utan hemmamodifieras till en riktigt läcker konstruktion av ek.

Trädator i större format


Aiwzor satsar även han på trä-temat med ett egenkonstruerat chassi. I två massiva gallerier får vi följa planering, konstruktion och färdigställande, inklusive en mängd smarta lösningar. Del ett finner du här, del två hittas här.

Vattenkylning med blodröd vätska


JaZid har flera imponerande byggen i sin samling, bland dessa Laine's Red Wine. Konstruktionen är riktigt trevligt att itta på, och gott om bilder av högsta kvalitet sänker knappast helhetsintrycket.

Kompakt prestandasystem med speciallösningar


Även användaren Rizzt satsar på vattenkylning och hemmamodifikationer. Med hjälp av Fract Design Array, en stor hög komponenter och gott om fritid bygger han ett imponerande prestandabygge med krympta yttermått. Bygglogg samt bilder på resultatet finns här.

Tangentbord för den retrointresserade


Medlemmen pint38 inspireras av steampunk-trenden och ger sig på ett tangentbord med såg och tång. Resultatet återfinns här och skulle kunna passa in i vilken Bioshock-titel som helst. Hur tangentbordet är att skriva på förtäljer dock inte historien.

Som vanligt finns dessa och många andra spännande projekt sorterade efter användarbetyg i SweClockers galleri.