Teenage Engineering bygger ut produktserien Field med ljudinspelaren TP-7, nytillskottet har formgivits med ett fokus på mekaniska reglage och diktafon-funktionalitet. I företagets marknadsföring läggs stor vikt vid de mekaniska reglage som TP-7 har bestyckats med. Huvudnumret är det motoriserade hjul snurrar vid inspelning av ljud, hjulet agerar även som fysiskt styrdon vid inspelning.

För att spola framåt eller bakåt i inspelning roteras hjulet i önskad riktning och om pågående inspelning behöver pausas kan användaren stoppa hjulets rotation. Vidare är TP-7 bestyckad med ytterligare ett reglage på sidan för att snabbt spola framåt eller bakåt i ljudfilen.

teenage-tp-7.jpg

Med enbart två enheter blir det möjligt att överföra tal till text.

När TP-7 ansluts över Bluetooth till företagets applikation får den även stöd för automatisk transkribering. Enheten är utrustad med 128 GB intern lagring, tre stycken kombinerade in- och utgångar på 3,5 millimeter för ljud samt inbyggd mikrofon och högtalare.

Teenage Engineering TP-7 blir tillgänglig någon gång under sommaren för 14 990 kronor. Tyvärr ser inte företaget ut att erbjuda något paketpris tillsammans med bordet Field Desk.