Bland SweClockers medlemmar råder ingen brist på kunskap om 3D-modellering och stilfull rendering av bilder, det stod klart när PNY startade tävling med uppdraget att skapa "SweClockers-gubben år 2300". I tävlingstråden trängs många välpolerade bidrag och under förra veckan gjorde fem av dem upp i final. Nu har SweClockers medlemmar röstat fram vinnaren.

Placering

Bidrag

Andel av rösterna

1

Bidrag 3: Dedo

39,4%

2

Bidrag 1: aijou

27,4%

3

Bidrag 2: andykarn

17,8%

4

Bidrag 4: Gurrrra

9,6%

5

Bidrag 5: seandaman88

5,9%

Vi säger stort grattis till @Dedo, som tror på en dystopisk framtid och en svårt sargad SweClockers-gubbe som inte har alla kroppsdelar på plats om cirka 300 år. Bidraget kammade hem nästan 40 procent av de nära 600 rösterna – en betryggande ledning över andraplatsen. Som belöning väntar proffsgrafikkortet RTX A4500 till ett värde om cirka 26 000 kronor.

Dedo.webp

Bidrag 3: Dedo

I mitten av 2300 talet hade stormakten Amazooogle tagit över Europa förutom det sista fästet Sweddit. Den första striden började år 2341 då Amazoogle skickade in de ökända Amazon Bots in i Scania land. De mötte starkt motstånd från de redan starkt etablerade faktionerna Webhalland, Inetsund, Komplettborg och SweClockBot.

Strider mellan de 100 m höga androiderna tornade över städerna och förödelsen var enorm. Trots det starka motståndet var dom tvungna att ge land och kabel när Amazoogle skickade in förstärkning i form av GoogleBots.

2343 utspelades det sista slaget om serverhallen i centrala Sweddit. SweClockBot och InetBot var de sista försvararna och möttes av JeffBot och hans armé.

Dom fick en chans att kapitulera av JeffBot som sa: "Ge mig er servrar."
Då svara SweClockBot: "Kom och ta dom!"... – Dedo

Sponsormeddelande

Upptäck Nvidia RTX från PNY

Nvidia RTX A4500 ger den kraft, prestanda, kapacitet och tillförlitlighet som proffs behöver för att göra mer. PNY:s senaste grafikkort drivs av Nvidia RTX-teknik, som kombinerat med 20 GB minne, ger ARTX 4500 fantastisk prestanda med dina favoritapplikationer och förmågan att arbeta med större modeller, renderingar, datauppsättningar samt scener med högre kvalitet och större interaktivitet.

PNY RTX A4500 finns på Inet.se

Sponsras av PNY

1280px-PNY_Technologies_logo.svg.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med PNY. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.