Utöver de två medföljande fläktarna förlitar sig chassiet på att nätaggregatet och eventuellt grafikkortet ser till att tillräckligt mycket varm luft pumpas ut ur lådan. En remsa ventilationshål finns i botten av chassiet, och det är här den kalla luften främst kommer att sugas in. Det finns inget filter som förhindrar att damm vandrar in i chassiet, utan det gäller att antingen se till att ha rent omkring sig eller blåsa ur dammet då och då.
I testet används två i överklockningskretsar närmast standardiserade program för att belasta komponenterna. Processorn värms upp med hjälp av Orthos och grafikkortet stressas med 3dmark06. Programmen får stå på och köra under 60 minuter, och omedelbart därefter läses temperaturerna av med Speedfan 4.32 och Rivatuner 2.01. Hårddisken får arbeta lite extra genom att cirka 40 GB data kopieras mellan två partitioner, och därefter sköter Speedfan avläsningen igen. För att få fram chassitemperaturen används en kombination av ovanstående program, och alla mätningar sköts med moderkortets interna kretsar. Det bör tilläggas att temperaturavläsning med hjälp av mjukvara aldrig är helt exakt, utan resultaten bör ses som en riktlinje istället för ett absolut värde.

Tittar vi närmare på diagrammet ser vi att processortemperaturen är något lägre än normalt. Detta beror på att fläktarna är koncentrerade kring just området runt processorn. Grafikkortet är det värre med, vilket antagligen beror på det omvända förhållandet. Det vill säga att det överhuvudtaget inte finns någon fläkt vid grafikkortet som pumpar ut den varma luften. Samtidigt håller sig grafikkortstemperaturen inom ett säkert intervall om man ska tro på tillverkarens rekommendationer. Hårddisktemperaturen och chassitemperaturen finns det inget att anmärka på, utan här är resultaten ganska genomsnittliga. Sammanfattningsvis godkända resultat, speciellt med tanke på den förhållandevis begränsade kylningen och den kompakta konstruktionen.
