Trailers och videor

Company of Heroes 2

Även om det var en "gameplay trailer" som utlovades känns det som att videon inte visar mycket av hur spelet är när det spelas. Det fokuseras mycket på vintermekaniken med is och kallt väder, men även en hel del action.

Lyckligtvis släpptes även ett nytt videoklipp som förklarar närmare på vad som är nytt i Company of Heroes 2. Det är väldigt mycket fokus på kyla och alla problem det medför, samt att stridsvagnar och is inte är en bra kombination.

Diskutera Company of Heroes 2 i SweClockers forum

Company of Heroes: The Movie

Mer Company of Heroes blir det med en riktig film. Denna trailer släpptes nyligen på filmen som skippar bioduken helt. Med stjärnor från Band of Brothers och Saving Private Ryan som medverkar i filmen kan det ändå bli hyfsat. Det verkar dock väldigt oklart om handlingen har något i gemensamt med spelet, förutom namnet.

Diskutera Company of Heroes 2 i SweClockers forum

The Cave

The Cave satsar på en mångfaldig skala spelkaraktärer för en intressant spelupplevelse och i den senaste trailerns visas några av av dessa upp. Alla har sina egna speciella egenskaper för att få stor variation.

Projekt Godus

Peter Molyneux senaste projekt är i full gång och de första rörliga bilderna från Godus är här. I en uppdatering på Kickstarter-sidan för spelet visar utvecklarna hur spelet kan tänkas vara. Klippet inleds med lite försnack och spelet äntrar ungefär två minuter och 37 sekunder in.

Diskutera Godus i SweClockers forum

Portal på en kalkylator

en tråkig matematiklektion har nog alla haft någon gång och en snubbe hittade ett sätt att fördriva tiden på. Spelet Portal programmerat till en Texas Instruments TI83 bjuder på 38 banor av att tänka med portaler. Spelet finns att ladda hem i forumet Omnimaga.

Counter-Strike: Global Offensive tips av Fifflaren

Det är inte enkelt att bli en professionell spelare, men som hjälp på traven bjuder den svenska CS:GO-spelaren Robin "Fifflaren" Johansson på några av sina bästa tips.

Diskutera Counter-Strike: Global Offensive i SweClockers forum

Super Mario beads

ett gäng personer från Vänersborg knåpade ihop detta videoklipp till ära av spelet Super Mario World. Den är mycket välgjord och överraskar kontinuerligt med sin finurlighet.