På söndag, den 10 juli, spelas finalerna i världens största turnering inom scenen Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). För den som inte har möjlighet att ta sig ned till finalen i Köln, Tyskland, arrangerade Inet en tävling för SweClockers läsare, där tre medlemmar fick chansen att ta med en vän för att se en direktsändning på SF Bio Skandia på Drottninggatan i Stockholm.

ESL-One-Venue.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

Baalex

Under en vanlig in-house mellan ett gäng polare så fick vi absolut råpisk på grund av en lite halvkass lagfördelning. En utav spelarna på motståndarlaget är Global Elite på sitt main, och därmed bra mycket vassare än alla andra av oss glada idioter som spelar tillsammans, och just denna matchen var han ute efter att jävlas med mig, mestadels på grund av ömsesidig kärlek oss bröder emellan. Som T på Dust 2 så fick vi göra en snabb reträtt genom spawn från B-tunnlarna, efter ett svårt misslyckat försök att smoke:a site och ta sig in. Enbart jag och en till medspelare är vid liv, och det ser dystert ut mot fyra fullkittade CT med vår force-buy. Löpandes genom spawn då så vänder jag upp och peekar mitt, samtidigt som jag slänger iväg ett skott med Deaglen mest bara för att. Tro om inte det blev årets lyckoskott! Rakt igenom hela mitt, i springan i dubbeldörr, får jag in ett HS på polarn min som var lite skadad sedan innan samma runda. Absolut jubel bryter ut i TS-kanalen. Vi trycker snabbt genom mitt mot catwalk, och finner till vår stora glädje A-site helt ren. Tror vi iallafall. En spelare lurkar tålmodigt i slope och klipper min sista medspelare när vi är mitt på site. Ännu ett lyckoskott med Deaglen, och enbart två motståndare kvarstår. Jag plockar upp bomben, plantar, och snor åt mig en M4A1 som lurkarn lämnat åt mig. Lägger en upplockad smoke på catwalk, och lyckas klippa en spelare som kommer från CT-spawn. Där tar tyvärr den storslagna framgångssagan slut, då sista fienden klipper mig från pit med AWP och deffar bomben. Men kul var det. Har levt gott på lyckoskottet i mitt, och jag kan fortfarande påminna honom om det med någon muttrad kommentarer om bonnröta som svar.

2

zletch

Mitt bästa CS:GO Minne är faktiskt ganska nytt det är från Dreamhack Winter 2015. När NiP Mötte luminosity gaming på Mirage. Det var första rundan som T och dem rushar in på bombsite B via Hus, Friberg och Xzist blir plockade direkt ute ur rundan. Sen kommer Allu och GT samt Forest in på Siten där plockar dem ena LG spelaren direkt. 3mot4, Allu och GT blir sen plockad ganska nära varandra, Bomben är plantad och det är braa Forest kvar mot 4 pers. Man sitter nervöst i publiken och bara hoppas. Forest tar första med ett enkelt headshot från sin glock. Han hör dem andra börja komma in på siten. Han tar den ANDRA, hela publiken skriker man sitter själv och skriker. Sen börjar dem två som är kvar börjar dansa runt ena pelaren, han drar en av dem i huvudet, Hela publiken blir vild! Sen tar han sista och det bara smäller i hela arenan och alla står upp och skriker FOREST FOREST FOREST! Det var mäktigt! Kommer aldrig glömma detta.

3

krysvac

Mitt bästa minne inom cs:go måste vara från när jag spelade en competetive-match. Det var jag och en till kompis, vi matchades med svenskar, både i vårt lag och motståndarlaget. Det var ganska sent på kvällen och vi kände för att ha kul så genom mycket övertygande fick vi ihop alla spelare i båda lagen och sedan körde vi som minispel inom spelet. Vi hade race, testa att få varandra med flashbangs, prickskytte. Vi körde t.o.m. hänga (skjuta) gubbe. Alla hade kul, speciellt jag och min kompis. Matchen slutade 15-15 och det var det. Det måste vara mitt bästa minne, alla hade roligt och det var en unik upplevelse.

Nu har juryn utsett Baalex, zletch och krysvac, vilka kammar hem två biobiljetter vardera. Trion får dessutom varsin unik ESL One Cologne 2016 T-shirt, som annars endast går att få tag på i händelsernas centrum i Köln, Tyskland. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).