Om drygt en vecka går världens största LAN-evenemang av stapeln. Det handlar så klart om Dreamhack Winter 2016 i Jönköping den 24 november, då tusentals spel- och datorentusiaster tar med sig sina datorsystem, kringutrustning och skärmar för att bedriva sin hobby.

För den som inte ville ta med sig ett eget system med kringutrustning arrangerade Roccat en tävling, där tre fick chansen att vinna två VIP-biljetter vardera – en till sig själv och en till en vän. Med dessa ingår såväl inträde som sittplatser i Roccats monter, där stationära datorer med kringutrustning, läsk och godis väntar.

Dreamhack Promo 01.jpg
Dreamhack Promo 02.jpg

#

Medlem

Motivering

1

Diako

Jag Roccate se denna tävling av en slump på Facebook och kände att jag var tvungen att anmäla mig för att testa på något Nyth. Tävlingsfrågorna var tack och lov inte så Suora, så jag hoppas verkligen att jag har en chans!

2

Nepo

Vem säger nej till gratis Jolt Cola, så att både jag & min vän får extra energi & orkar sitta och skratta medans vi kör netsend via cmd till resten av besökarna i en varsin svettig t-shirt med texten #SETTHERULES. Varje gång någon utbrister -Vad i helve*e!!! skriker vi #SETTHERULES!!!

3

Brov

Ingen rast och ingen vila, här ska gameas, vi ska stila! Pimpad i en Roccat-stol, geeken bliva jättecool. Raggardusch på närmsta toa, ingen gamer brukar roa. Spamma ut en smoke-granat, doftar ändå "hårt lanat". Vänner båda ändå ler, när clockers, VIP oss nerds ger!

Nu har juryn utsett tre vinnare, vars motiveringar ger dem två VIP-biljetter vardera. Ett stort grattis till medlemmarna Diako, Nepo och Brov önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM) och har till den 20 november på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.