Den som är nyfiken på vad Samsung Galaxy S20 Ultra 5G har att erbjuda får ett ypperligt tillfälle att i egen hög person provköra det nya flaggskeppet när SweClockers drar igång ett nytt testpilotsprojekt tillsammans med Samsung. Under en hel månad kommer fyra medlemmar få möjlighet att utvärdera telefonen och rapportera om sina erfarenheter i forumet.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G är fullpackad med ny teknik, däribland stöd för det nya 5G-nätet. Skärmen mäter 6,9 tum och bjuder på 3 200 × 1 440 pixlar i 120 Hz uppdateringsfrekvens. Det hela kröns av vad som kallas för Samsungs mest avancerade kamera hittills med 108 megapixel och videoinspelning i 8K-upplösning.

Låter detta som en pryl för dig? Ansök till att bli testare genom att fylla i formuläret nedan. SweClockers kommer sedan att välja deltagare genom att mixa och matcha kompetenser för att lyfta fram så många intressanta perspektiv som möjligt. Lycka till!

Trovärdighet, transparens och extra belöning

Detta projekt bygger på trovärdighet och transparens. Testpiloterna arbetar enbart på uppdrag av SweClockers, som utformat konceptet och även tagit fram en enkel och övergripande testmetod för täcka flera intressanta aspekter av telefonen.

Testpiloterna får möjlighet att undersöka hårdvara, mjukvara, prestanda, viktiga komponenter såsom kameran samt komplettera med egna användningsområden. Rapporterna samlas i trådar och övriga medlemmar har dessutom möjlighet att löpande ställa frågor och diskutera resultaten i forumet.

Som tack för insatserna kommer SweClockers att belöna de fyra testpiloterna med varsitt presentkort på Inet.se till ett värde av 2 500 kronor. Missa inte din chans att vara med!

Ansök om att bli testpilot senast den 4 oktober genom att fylla i formuläret nedan. Av tekniska skäl används SweClockers tävlingsformulär för ansökningarna. Detta är dock inte en tävling.