Vid lanseringen av Nvidia Geforce RTX 3080 passade Kenneth på att plocka in ett nytt exemplar av SFF-chassit Louqe Ghost S1 MK3, vilken är populär i forumet. Anledningen för det var att se om det ens gick att använda nya RTX 3080 Founders Edition i chassit utan att det blir för varmt. Nu är det istället dags att kika på förbättringarna med Ghost S1 MK3 ställt mot Kenneths egna Ghost S1 MK2.

Louqe_artikelbild.jpg

Fokus ligger på byggkvalitet och passform, och av den anledningen lägger undertecknad inte så mycket vikt på att nya Riser-bryggan har PCI Express 4.0 ställt mot tidigare versionen PCI Express 3.0. Istället läggs tonvikten på hur den fungerar ihop med gallret, eller "grill" som Louqe kallar den, på chassits övre del. Slutligen inkluderas några personliga reflektioner om det är värt att uppgradera eller ej, vilket såklart kan skilja mycket från person till person.

Med allt det sagt är det bäst att låta videon göra resten av jobbet och undertecknad hoppas att ni får svar på era frågor, annars är det bara att pinga i kommentarerna!