Tyska be quiet! är ett välkänt namn i datorbranschen och i produktportföljen har företaget exempelvis nätaggregat och en lång rad populära kylare. Som namnet antyder är låg ljudnivå i centrum för sortimentet, där bolagets arsenal av chassin innehåller ljuddämpade inslag – såväl som varianter orienterade för högt luftflöde och mer flexibla lösningar.

Prispaket

Vinstpaket Be Quiet.jpg

Vinstpaket (3x)

Nu slår be quiet! på stort med en kreativ tävling för SweClockers medlemmar och på spel står hela tre paket med komponenter, som tillfaller lika många vinnare. Den vita datorlådan Pure Base 500 har belönats med både Testpilot-betyget "Silver" och SweClockers "Bra produkt". Bland specifikationerna syns en härdad glaspanel, ATX-stöd och två Pure Wings 2-fläktar på 140 mm.

I paketet medföljer därtill den matchande nätdelen System Power 9 på 700 watt, som är en 80 Plus Bronze-märkt icke-modulär enhet med kablage iklätt svart kabelstrumpa. För att hålla processorn sval toppas vinsten med tornkylaren Pure Rock 2, som med fyra värmeledningsrör, asymmetrisk design samt en 120 mm-fläkt passar de flesta moderna plattformarna.

Håll tyst!?

För att ha chans att vinna ett av de tre paketen vill be quiet! att du plockar fram kreativiteten och använder företagets logotyp och dess innebörd på ett fyndigt vis. Kanske gör sig logotypen ypperligt som munskydd, som ett välplacerat klistermärke eller på en tröja?

Allt du behöver göra är att knäppa en bild av din logotyp-användning och infoga ditt bidrag i ett inlägg i tävlingsartikelns tillhörande kommentarstråd. Humor premieras! Montage är tillåtna, om bildmaterialet som används är ditt eget. Tävlingen löper till och med den 18 februari och därefter utser en jury från SweClockers och be quiet! de tre bästa bidragen.

be-quiet_Logo_pos_RGB_600x300.png

Sponsras av be quiet!

Denna tävling sponsras av be quiet!. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer