I den läsarpanel vi genomförde för någon vecka sedan bad vi er att rangordna text, video, streams och poddar när det kommer till hur du helst tar del av SweClockers material. I kommentarerna till undersökningen framkom det att många tyckte att en rangordning blev ett trubbigt verktyg, eftersom en stor del ansåg att exempelvis text är väldigt mycket viktigare än allt annat.

Därför följer vi upp med en veckas fråga där vi ber er fundera på video och text separat. Vi ber er också att vara lite visionära och tänka mer på hur det skulle kunna vara. Till exempel kanske du inte tycker att vi gör tillräckligt många, långa, korta eller bra videor i dagsläget, men att det är något du skulle skulle vilja ha.

Skulle du exempelvis vilja att vi går mer mot Gamers Nexus- eller Hardware Unboxed-hållet – på bekostnad av textinnehållet? Eller vice versa, och att vi satsar mindre på video och än mer på text än vad vi redan gör idag?

Fyll gärna på med lite resonemang i tråden om vad du helst vill ha och vilka andra kanaler, sajter och poddar du tar del av som behandlar ämnen som hårdvara, teknik och spel.