Artiklar

Artiklar skrivna av UndaC
30

Ställ dina frågor om Alder Lake till Intel

I början av december kommer SweClockers att prata med Intels Thomas Melzer om nyligen lanserade Alder Lake. Vilka frågor vill du ställa?

9

Fredagsfokus 31: Black Week-fenomenet

Jonas och Anton diskuterar hur Black Friday förvandlat hela konceptet med reor. Vad är dumt, vad är bra och vad är rent krasst nödvändigt?

7

Black Friday i SweClockers Shop

Fynda bland tröjor, posters, musmattor och vattenflaskor under SweClockers egna rea. Vi kör 20 till 67 procent rabatt på nästan hela sortimentet.

78

Bidra till SweClockers insamling för Barncancerfonden

Under årets SweClockers Live! startade vi en insamling till förmån för Barncancerfonden. Insamlingen pågår fram till och med sista november, var med och bidra!

0

Se reprisen av uppesittarkvällen med svenska spelutvecklare

SweClockers Live! gästades av Massive, Nvidia, Inet, Netonnet och utvecklarna bakom Bramble och Teardwon. Se reprisen – nu med timestamps.

12

Helgsnack: Vad vill du se på nästa SweClockers Live?

Höstens SweClockers Live! fick ett tydligt tema i form av svenska spelutvecklare. Vad vill du se oss fokusera på i nästa upplaga?

57

SweClockers Marknad 3.0 är här – betygsättning och bevakning

Möjlighet att betygssätta den man ingått affär med och bevakning med sökord står på menyn när Marknad uppdateras för andra gången i år.

21

SweClockers Live! ikväll 18:00 – Uppesittarkväll med svenska spelutvecklare

SweClockers Live! presenteras av Netonnet och i höst är det fokus på spelutveckling. Inet, Dimfrost, Nvidia, Massive, Tuxedo Labs och Barncancerfonden gästar studion!

7

Nvidia gästar SweClockers Live! den 17 november 18:00

Phil Scott, Director of Developer Relations, gör ett inhopp och berättar om hur de jobbar med svenska spelutvecklare för att ta ny teknik till de senaste spelen.

41

Bidra till att förbättra förståelsen för SweClockers gemenskap

Hur vi knyter an till varandra och hur vi kommunicerar över olika delar av forumet kan vara komplext. Delta i SweClockers enkät för att öka förståelsen.

5

Massive pratar Snowdrop-motorn på SweClockers Live!

Senior Render Programmer Oleksandr Koshlo pratar spelmotorer, hårdvaruförbättringar och hur han kom in i branschen. Följ sändningen live den 17 november!

4

Fredrik Selldén från Dimfrost gästar SweClockers Live!

Studion bakom kommande spelet Bramble gästar SweClockers Live!-sändning den 17 november.

78

Stöd Barncancerfonden under SweClockers Live!

På SweClockers Live! samlar vi dator- och spelentusiaster under en tre timmar lång sändning. I år väljer vi också att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden.

261

Helgsnack: Vad har du för bakgrundsbild på ditt skrivbord?

Pryds ditt skrivbord av böljande gröna landskap, favoritlaget eller ett screenshot från senaste spelet? Dela med dig i tråden!

Sponsras av Inet
92

Tävling: Skapa telefonbakgrund med Inets logotyp

Inet följer upp vårens tävling där medlemmarna skapade skrivbordsbakgrunder. Denna gång vill de ha fina bakgrunder till telefoner!

92

Quiz: Intel-historia

Intel grundades 1968 och 1971 släppte de den första kommersiella mikroprocessorn. Femtio år senare lanseras Alder Lake – har du koll på vad som hänt där emellan?

65

Moddare konverterar Iphone till USB Type-C

Med en CNC-fräs, flexibla kretskort och tungan rätt i munnen skapar Ken Pillonel en Iphone med USB Type-C. Nu gör han instruktionerna tillgängliga för alla.

136

Veckans fråga: Vad är ett moderkort värt?

Moderkort har ökat markant i pris och även instegsmodeller landar på flera tusenlappar. Den här veckan undrar vi vad du tycker är rimligt.

98

Klarna köper Pricerunner för 9,2 miljarder kronor

Det svenska fintech-bolaget köper prisjämförelsesajten och ställer in siktet på internationell expansion.