Helgledigheten närmar sig och för den som vill passa på att pynta kommer här en hel del inspiration i SweClockers julkalender. Det är dags att presentera den andra luckan i ordningen och denna gång blir det en riktigt julig juldikt från forumtomten själv.

När mörkret faller så tänder vi ljusen, mycket kul man kan göra med musen.
Vid datorn vi ofta klickar och skriver, på SweClockers det finns många som driver.
Dagens fynd, datorköp och mycket mera; är det som präglar våra forum där många får briljera.
Men nu denna julkalender ger oss chans att få gåva, må den bäste medlem vinna, både man och kvinna

Tomten själv ett grafikkort behöver, håller tummar och tår, jag har skaffat mig en klöver.
Ack så roligt det vore ändå, oavsett present av SweClockers få.
Nu är rimmet slut, ni behöver inte fly
God jul och varma hälsningar önskar Moseby

Ett stort grattis till @Moseby, som kammar hem ett presentkort på 1 000 kronor hos en välkänd datorbutik och samtidigt är med och tävlar om Kompletts stora julklappspaket med allt som behövs för en riktigt trivsam gamingjul. Missa inte att vara med och tävla i SweClockers julkalender!

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Jaga granbarr och russin med Dammsugare från Dreame i år!

I dagens lucka hittar du en mycket prisvärd handdammsugare från Dreame. Ett perfekt komplement till din Robotdammsugare för de ytor där roboten har svårt att komma åt. Modellen T20 kommer med upp till 70 min batteritid, 125 000 RPM, Ljudreducering i åtta steg och en dammbehållare som kan sköljas rent.

Till erbjudandet